Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewysoki

Za niski,żeby czuć się pewnie.

Polecane posty

Jestem niskim facetem 169/170.Zawsze miałem kompleksy z tego powodu.Teraz podoba mi się pewna dziewczyna,moja koleżanka z pracy.Fajna laska,ok mojego wzrostu(bez obcasów),pisze do mnie na gg,fajnie nam się rozmawia,ale paraliżuje mnie strach,żeby zaproponować spotkanie.Ona jest śliczna,mądra,zgrabna a ja mały,raczej na pewno mnie odrzuci jako potencjalnego partnera.Jest mi z tym niewygodnie.Zaczynam myśleć o zmianie pracy.

Gość cykielka*
o matko skąd sie w ludziach biora tego typu kompleksy, tak jak niektórzy wszystko przeliczaja na kasę tak inni na urodę . Pisze z Toba widocznie jej wpadłes w oko troche wiary w siebie jesli nie spróbujesz to bedziesz żałował tego albo żył z poczuciem winy i zadawał sobie pyt typu co by było gdyby???? Czy człowiek o przeciętnej urodzie to juz nie ma nic więcej wartościowego, wiesz co ci powiem znam wiele ludków którzy sa piekni a maja pusto w głowie to tak jak ta renesansowaszafa piekna z wierzchu zacgwycasz się nia ale kiedy zajrzysz do środka okazuje sie że jest pusta.

Gość cykielka*
sorki za błędy ale czasem pisze zbyt szybko i wkradaja mi sie literówki:)

Może podobasz się jej taki,jaki jesteś.Czemu uważasz,że wzrost może być przeszkodą?Nawet niższy od niej nie jesteś,choć to też bez znaczenia jeżeli dwoje ludzi się kocha:-)

Gość cykielka*
powiem ci cos jeszcze nie należę do super pięknych kobiet ale na brak zainteresowania ze strony facetów nigdy ie narzekałam , kiedys zaptałam się jednego faceta czemu wybrał mnie a nie moja kumpele bo obydwie starałyśmy sie o jego względy, powiedział mi że jestem od niej ładniejsza i mam to coś , to coś czego ona w sobie nie miała, to cos co przyciąga do siebie facetów, i tez miałam wtedy kompleksy ale uwierzyłam w to że nie tylko uroda sie liczy wiec uwierz w siebie i zapros ja, jesli sie nie zgodzi to nie traktuj tego jako porazki poprostu widocznie widziw tobie kumpla, czasem tak bywa że albo nadajemy sie na partnera albo tylko na przyjaciela. Głowa do góry

Gość Asia_be
co się przejmujesz mój ojciec ma koło 165cm nie więcej na pewno a mój kolega koło 160cm i ma dziewczynęwyższą od siebie

Gość myslę sobie
ja szaleje własnie za facetem gdzies w Twoim wzroscie nie masz sie czym przejmować :)

Gość elle24
Niscy faceci są cholernie sexy i często wysokie kobiety takich lubią:-)Oczywiście może nie niższego o głowe,ale jak jesteście równego wzrostu to żaden problem!

Gość konstanz
Tom Cruise też jest niski a jaką ma dziewczynę. Katie Holmes jest nie tylko młoda i bardzo ładna ale też fajna i od niego wyższa.