Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peterrrrrrrrrr

DZIWNE zachowanie ex dziewczyny

Polecane posty

Gość peterrrrrrrrrr

podczas rozmowy na gg napisala mi ze trzyma kciuki za mnie zebym znalazl nowa kobiete i byl szczesliwy... ale ja nie chce innej tylko JA! dodam ze ona tez jest sama

nie wiem czy to dziwne. dziewczyna cie po prostu szanuje, pomimo, ze sie rozstaliscie, i zyczy ci jak najlepiej..... co w tym dziwnego??

Gość peterrrrrrrrrr
zostawilem ja bo bylem glupi, to bylo 2 lata temu a potem chcialem to naprawic ale jeszcze bardziej ja ranilem, caly czas staram sie z nia miec kontakt, to swietna dziewczyna

Gość peterrrrrrrrrr
bo myslalem ze jeszcze mnie kocha

Gość a tam
gówno prawda. Ona Cie poprostu kocha i chce z tobą być tylko tak gada. Sama tak kiedyś mówiłam swojemu facetowi jak sie rozstaliśmy

no ja nie wiem, ja zawsze tak mówiłam facetom z którymi się rozstawałam, i wydaje mi się, że nie dawałam im nadziei na nic więcej..... dla mnie to było jasne... poza tym wychodzę z założenia, że odgrzewane kluchy są niedobre.... btw, ile macie lat?

Gość nicosik
mi tu - popieram w 100%. dlaczego zawsze ktos szuka jakis podtekstow? ja zyczylem i nadal zycze mojej ex aby znalazla sobie kogos wartosciowego, bez zawisci, bez nadziei, tak po prostu, bo... czemu nie?:)