Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowcza

Brzydko mnie nazwal facet, czy odejść......??????????

Polecane posty

Gość OliwaSprawiedliwa
On potrafi wyskoczyć z jakimiś tekstami, a ty nie??? Też mu dowaliłaś, ale o tym chyba zapominasz??? Ale on ma z tobą biedę. Zachowujesz się jak księżniczka. Ma jakiś patent wykupiony na obrażanie ludzi???

Gość OliwaSprawiedliwa
Masz*

oliwa........wiesz niechce mi sie z Toba dyskutowac, bo jestes za prosta i nie rozumiesz! Wiec dowiedzenia z mojego topiku.

i zycze Oliwa..........Tobie rano .....................takiej pobutki ..................jaka ja mialma, ............................wiec wtedy bedziesz mogla wyrazic sowja opinie!!!!!!!!!!!!!!! i wtedy lezalam spojnie i sie nie odezwalam, a Ty to chyba bys zabila, zabil , bo zaborcza, zaborczy jestes, heheheh

Gość OliwaSprawiedliwa
ZAborcza?? Ja się nie doczekam takiej pobudki, bo szanuję i siebie i swojego faceta. Jesteśmy razem 9 kat, więc nie sądzę, żeby się coś miało zmienić:) Dziewczyno, ogarnij się i pomyśl logicznie. Przestan zgrywać dziewicę orleańską, której się należą ogromne łaski i honory, a sama nei potrafi uszanować innych ludzi. CHcesz szacunku, szanuj sama!

Gość OliwaSprawiedliwa
:D

Gość OliwaSprawiedliwa
Prawda boli, nieprawdaż? Pomijam "dowidzenia" - do widzenia "pobutki" - po butki to można ew. do sklepu skoczyć. Pobudki powinno być.

ej stanowcza, a nie przesadzasz troche? W nerwach mówi się różne rzeczy, patrz ma całokształt a nie na 3 wyrazy... :O Chociaż jak po takim czymś zastanawiasz się czy ODEJSC to może lepiej odejdz, bo to chyba nie jest zbyt głębokie uczucie :O

Gość OliwaSprawiedliwa
Jaki topik, takie traktowanie :D Sięgnij po SJP.

Gość OliwaSprawiedliwa
heheheh> Stanowcza -skoncentruj się. To było o tobie :D

szefowa prezesa nie przesadzam, no kurcze nie chce takich poranków:((,Jezeli facte kladzie sie wieczorem kolo mnie, tuli mnie i wsyztsko jest w porzadku, no nie jest na mnie zly. I nagle wybucha rano, to co ja mam myslec?

Gość dżonson
że jesteś brzydka ....

Gość bikaa
Stanowcza, czas pokaze jak będzie. Daj mu ostatnią szansę. Potem szanujcie sie nawzajem i jak wtedy nie bedzie dobrze, to odejdz. Ludzki to taki gatunek , ktory popełnia błedy, a dobroć czlowieka widoczna jest po czynach i po tym czy załuje tego co zrobił. Wiec pozdrawim i życzę wszystkiego najlpeszego:).

Gość bikaa
miło być .............Ludzie

jestem pozytywnej myśli, wiem jedno nie pozwole juz jemu tak powiedziec.... czy bede z nim czy nie - nie wiem. Szkoda ze tam malo osob wyraza opinie, i co by zrobilo w danej sytacji, .... poczekamy.

oczywiscie wszystkie sie tutaj żalą jak to biedna autorka jest uciemiężona... zaupełnie przemilczając fakt że ona sama, wczesniej po facecie pojechała (do czego sie sama przyznaje)... jak zwykle - sprawiedliwosc Kalego

Gość aa mmm
yyy... hmm.. jesteś kobietą prawda? a nazwałaś swojego faceta pedałem i kupą gnoju?? :o ojej nie dziwie mu się, że się wściekł. Może stwierdził, że wczoraj byłaś tak pijana, ze nawet gdyby Ci się odgryzł to nic by do ciebie nie dotarło?? Więc powiedział dziś rano co myśli... Współczuje zarówno Tobie jak i jemu. Fajny zwiazek.. :o

Gość A ja myślę że twój facet
No, komiczne, nie przesadzaj że WSZYSTKIE. Ja i oliwa sprawiedliwa nie użalamy się nad autorką więc nie wrzucaj nas do jednego worka:o

no dobra, wyłaź z mojego wora w takim razie :P tylko szybko, zeby mi inne nie uciekły

Gość A ja myślę że twój facet
już wyskoczyłam:D