Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaaaaa1

Cenna wskazówka dla szukających PROJEKTU SWOJEGO DOMU

Polecane posty

Gość olkaaaaa1

Moja cenna uwaga - nie kupujcie projektów od architektów.One są bardzo kiepskie. Naprawdę. Pracuję w biurzea architektonicznym ( chociaz jestem inżynierem budownictwa, a nie architektem ) i wiem co się tam robi. To jest totalna chałtura. Jeśli chcecie mieś dom ładny tylko z zewnątrz, ale za to bardzo drogi w budowie i nie funkcjonalny i bardzo drogie konstrukcje w domu, i chcecie sie denerwować, że któregoć dnia strop na głowę wam może spaść - to kupcie u architekta projekt. Jeśli natomiast chcecie mieć dom minimalnie " mniej ładny z zewnatrz", ale za to ok. 20% tańszy w budowie i eksploatacji, funkcjonalny, jeśli chcecie żeby dobrze się wam tam mieszkało, to kupujcie projekt u budowlańca. Kupujcie projekty u konstruktorów, one są dużo lepsze :-)

Gość klara klara
napisz coś wiecej

Gość olkaaaaa1
No dobrze tylkpo co napisać.Zadaj pytania to ja odpowiem chetnie

Gość rolmopsik
Nie przesadzasz troche ? przy takich rozpiętosciach to nie ma szans zeby sie coś zawaliło na głowę; to nie jest fabryka ze słupami co 15 metrów

Gość pani na budowie
weź mnie nie rozśmieszaj. pewnie na trójach prześlizgnęłaś się przez polibudę niedoszła pani architekt, pani inż.budownictwa bez zezwoleń: i teraz nie masz lepszego zajęcie niż pierdolenie o szopenie. "Jeśli chcecie mieś dom ładny tylko z zewnątrz, ale za to bardzo drogi w budowie i nie funkcjonalny i bardzo drogie konstrukcje w domu, i chcecie sie denerwować, że któregoć dnia strop na głowę wam może spaść - to kupcie u architekta projekt." -> czy ty w ogóle wiesz o czym piszesz :classic_cool:??

Gość pani na budowie
i są biura architektoniczne i Biura Architektoniczne

Gość no fakt
cos o tym wiem