Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek tomek

TAKI DAŁEM DZIEWCZYNIE A ONA ZE BRZYDKI

Polecane posty

Gość moj mi sie
tez nie podoba ale w zyciu bym mu o tym nie powiedziala. . cos z nia jest nie tak..

Gość ehhhhhhhhhhh
jest sliczny! bardzo mi sie podoba :)

Gość .tiku tiku
:( mi tez nie bardzo

Gość yummy mummy
ladny,ale mnie bardziej podobalby sie z bialego zlota,no i moze nie wyglada ladnie na rece..no ale jak mogla ci powiedziec tak wprost,ze brzydki?ja bym po prostu wymienila,a ty bys pewnie i tak nie poznal,hehe

dziwna jakaś ta Twoja dziewczyna:( ja też nigdy bym nie powiedziała swojemu facetowi, że coś jest brzydkie od niego!!! nawet jakby mi kupił pierścionek na odpuście:D

Gość za barzo
za bardzo pretensjonalny, moze ona woli cos delikatnego, a nie wysadzonego cyrkoriami?? ale jak mozna powiedziec ze brzydki!!! dziewczyna nie ma taktu i jest po prostu malo bystra!!

Gość .tiku tiku
i miala racje

Gość dziewczyny są dziwne
ciekawe jaki by jej pasował przykre

Gość dziewczyny są dziwne
charlotta a jaki tobie się podoba mozesz dać przykład

Gość nie jest taki brzydki

Gość nie są chude
oba są takie jak ze straganu na odpuście ale nigdy, przenigdy nie skrzywdziłabym go mówiąc że tak jest, bo to przecież od serca. Może lepiej poprosić ją żeby sama wybrała...swoją drogą to kretynka jakaś

Gość ŁADNE TO ONE NIE SA

Gość Majika
Mogą być z odpustu ale otrzymane od ukochanej osoby z miłością i powiedzieć ze brzydkie? W życiu bym tak nie zrobiła.

Gość sdfsd
szczerze - mi też się nie podoba... no ale w zyciu bym tego mojemu facetowi nie powiedziala, nie lubie robić ludziom przykrości...

Gość sękata
obydwa są takie sobie, jest naprawde tyle piekniejszych pierścionków....ale że Ci powiedziala WPROST ze brzydki to nie uwierze...mysle, z emogla to wyrazic inaczej a Ty to od razu tak rozdmuchales...co nie zmienia faktu, ze dziewczyna podeszla starsznie 'materialistycznie' do tego, co dostala...nawet jak jej sie nie podobal to mogla grymasy zostawic dla siebie...chyba, ze jej na tobie naprawde nie zalezalo...mnie moj wlasny pierscionek tez nie zachwyca, ale wazne, ze dany z sercem, w koncu facet musial podjac nie lada wyczyn zeby sie w koncu zdecydowac :P

Jak dla mnie ten pierwszy... niezbyt. Za bardzo \'pstrokaty\' wolę prostsze z jednym kamieniem, gładszy ale to rzecz gustu!! Fakt, że dziewczyna jeśli powiedziała że brzydki - zachowała się mało kulturalnie cóż... :O Z drugiej strony---faceci maja jakieś dziwne przekonanie, zże im więcej świecidełek, złotek, tego wszystkiego to lepiej! Np. zauważyłam , że pierścioni zaręczynowe wybierają z jak największym oczkiem a np. cieniutkie samo na palec... ja takich osobiście nie lubię. Wielkie błyszczące \"oko\" źle mi się kojarzy. Wolę coś w stylu \"ozdobionej obrączki\" ;) Ale jak mówię, jest to RZECZ GUSTU każda lubi co innego. Na przyszłość...żeby nie było niespodzianek lepiej wypytać osobę obdarowywaną ;)

Gość eli.feli
mi tez sie nie podoba, ale dziwie sie ze dziewczyna tak wprost wypaliła ze brzydki:o to było chamskie:O

Gość figlarna
bardzo ładny jak tego twoja niedocenia takiego gestu to zastanów się czy cokolwiek doceni?

Gość ejbisi
Ja preferuje skromniejsze natomiast jak by mi chłopak kupił pierścionek zaręczynowy to nawet jak by był okropny w życiu bym mu tego nie powiedziala!

Nie podoba mi się ale gdybym dostala pierścionek zaręczynowy od mojego faceta to chybabym sie posikala ze szczęścia a nie marudzila ze brzydki;/ jesli Twoja kobieta powiedziala Ci ze brzydki to radzę zmienić narzeczoną