Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yanta

Co to może oznaczać? Czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość Yanta

Jestem z facetem od kilku miesięcy . On ciągle okazuje mi swoje uczucia i wydaje się, ze wszystko jest w porządku. Jestem pewna, ze jest, ale...coś mnie niepokoi. Od pewnego czasu gnębią mnie dziwne sny. Co noc śni się mi on z jakąś laską :( w snach mnie po prostu zdradza.:( to jest okropne! I nie wiem, czy to moja podświadomość?czy naprawdę jest coś na rzeczy...Jak budzę się rano to mam wrażenie, że to co się sniło stało się naprawdę:(Jest mi strasznie przykro, zwłaszcza, że ten koszmar powtarza się co noc.To wydaje się takie realne, jakby to nie był wcale sen tylko rzeczywistość. Co oznaczają takie sny?

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** ***
sny oznaczają twoje lęki..sny sa produktem tylko i wyłącznie naszego mózgu...może to być tez intuicja, ale wtedy miałabyś tez jej objawy na jawie.

Gość oznaczaja ze masz zrytą banię

Gość Yanta
Przeważnie śni się mi z nastolatkami. Co do tej intuicji to nie wiem. Jestem zazdrosna i podejrzliwa, ale właściwie nie mam ku temu żadnych podstaw.

Gość Yanta
Niech mi ktoś coś napisze na temat..pliiiiis

a wiesz ze podobno jak kobiecie sie sni ze chlopak ja zdradza to znaczy ze jest wierny:Ddzisiaj tez mi sie snilo ze moj mnie zdradza ale nie przejmuje sie tym bo wiem ze jest wierny:)aha kiedys przez sen napislaam mu ze go nienawidze bo mnie zdradza i ze koniec z nami:Da snilo mi sie wtedy ze mnie zdradza niew eim jak ja przez sen to napisalam i jeszcze bez zadnego bledu:D

Gość Yanta
Dzięki Natalia:)

Gość elle24
Tak to takie lęki,nawet twoja podświadomość się tego boi więc "wypycha" to w nocnych koszmarach. Chyba że od lat masz prorocze sny?;-)

Gość Yanta
:) Skąd się biorą takie lęki ? bo to nie jest przyjemne budzić się z uczuciem, że zostało się zdradzonym. Miałam dziś tak okropny sen z jego udziałem, że się rano popłakałam:(na moich oczach obściskiwał i obmacywał jakąś ładną nastolatkę. Jak się zapytałam co robi to powiedział, że on ją tylko pociesza. Uśmiechali się do siebie i lekceważyli mnie:( Koszmar!!!

Gość Jeeeeeeezu
kolejny wysyp pojebów na forum :-(

Gość natasza und grisza
specjalista od snow, ostatnio byl widziany w biblii, niejaki jozef, moga byc klopoty z namierzeniem jego komorki

Gość Yanta
czy to moze miec zwiazek z tym ze od 2 m-cy nalogowo zazywam nowej generacji neuroleptyki działające również na receptor serotoninowy które kupuję na bazarku w dawce 10 krotnie przekraczającą normę?

Gość jakkkkkk
Autorko, masz obsesyjno-kompulsywną osobowość, te sny są projekcją twojej chorej podświadomości. Bo to naprawdę jest chore. Zastanawiam się, jak niepewnym siebie trzeba być, jak bardzo siebie nie lubić i jak bardzo wyczekiwać kopa w d.. żeby śnić natrętnie takie rzeczy. Wyrazy współczucia.

Gość Yanta
nikt mi nie pomoze? :classic_cool:

Gość laolaoa
ja prawie co noc mam koszmarne sny o rozstaniu ze swoim facetem, w tych snach płaczę, rozpaczam, rano budzę się z dołkiem psychicznym Nie wiem czemu tak mam. Czytałam że sny o rozstaniu oznaczają głęboką miłość. Mama mówi że w życiu jest zawsze na odwrót niż we śnie. I fakt - między nami jest idealnie. Ale snów nienawidzę. Budzę się po nich zmęczona i smutna. A mam je właściwie co noc.

Gość Its my life 24
A czytał ktos książke ,, Potęga podświadomości,,?

chciałam napisac to co Natalia heheh, ale mnie uprzedziła.Ja tez słyszałam ze jesli w snach twoj facet zdradza Cie z inna to znaczy ze jest Ci wierny.Naprawde nie masz co sie przejmowac.A te sny moga faktycznie wynikac z tego ze podswiadomie boisz sie ze on cos takiego zrobi.Tak wiec głowa do gory i nie martw sie:):)

laolaola (przepraszam jesli przekrecilam nick) ja tez tak mam...jestem z chlopakiem długo za pare miesiecy slub wiem ze jest mi wierny no ale snija mi sie takie głupkowate sny,ale co lepsze jemu tez notorycznie snije sie ze go zdradzam ,tak wiec faktycznie chyba tu podswiadomosc działa

Gość laolaoa
Ja mam powody. Po pół roku bycia ze sobą rozstaliśmy się z jego winy. Po 2 mscach wrócilismy do siebie. Od tamtego czasu minęło 1,5 roku, mieszkamy ze sobą i planujemy ślub, a ja wciąż mam koszmry o rozstaniu. Często śni mi się po prostu tamten wieczór gdy się rozstawaliśmy.

Gość laolaoa
no, ja tez mam popieprzone sny śni mi się nie dość że się rozstajemy, to czasami - że go zdradzam, albo połączone: rozstajemy się a ja idę z innym do wyra. W życiu realnym inni faceci nawet mnie nie interesują i nie wyobrażam sobie go zdradzić. A w snach... cały nasz piękny świat się rozpada. Zauważyłam że śni mi się odwrotność naszego związku... Gdy czasami się pokłócimy - jak to w każdym związku - przez całą noc mam sny że się godzimy i jest dobrze. A gdy jest dobrze, śni mi się rozstanie, kłótnie, łzy, zdrady.

Wiesz co ,wiem ze takie rzeczy zawsze pozostaja w podswiadomosci ,człowiek sie zastanawia co jesli znowu sytuacja sie powtorzy,ale wiesz mysle ze trzeba zaczac wierzyc w swoj zwiazek i odstawic te wszystkie czarne mysli na bok.Wiem latwo sie mowi ,ale w innym wypadku czlowiek by chyba zwariował.napewno bedziecie szczesliwi i wszystko bedzie ok.

kiedy śnimy że facet nas zdradza są dwa wytłumaczenia: 1. my kiedyś zdradziłyśmy i teraz podświadomość nas \"karze\" 2. taki sen odzwierciedla nasze lęki, w głębi obawiamy się zdrady, choć na codzien o niej nie myślimy

Gość Its my life 24
To dziwne. Ja jestem człowiekiem łagodnym i opanowanym a ostatnio snił mi sie sen ze zamordowałam mała dziewczynke i to w bardzo drastyczny sposób. Po przebudzeniu trzesły mi sie rece. I niech mi ktos powie skad taki wredny sen???????? To jest poprostu nie do pomyślenia

Eh ja to nie raz sie budziłam z płaczem i musiałam przez 10 min \"dochodzic do siebie\":):) bo juz nie wiedziałam gzdie jestem i wogole co sie dzieje.Ciagla mialam sny i mam nadal ze facet mnie olewa,zdradza,konczy nasz zwiazek.Opowiadałam mu o tych snach ale on twierdzi ze z tego mozna sie jedynie smiac .Chyba ma racje heh.Tylko my kobietki czasem za bardzo dobieramy sobie rozne rzeczy do głowek .Eh chyba taka nasza natura

Gość aaaAAaAAa__
Mieszkacie ze sobą ??