Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yanta

Co to może oznaczać? Czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość gość
Słuchajcie. U mnie to wygląda nieco inaczej. Staram się nie przejmować, bo to głupota,a le niestety nie umiem. Nasz związek niestety jest póki co na odległość, bo ja nie mogę jeszcze przeprowadzić się do jego kraju. Chodzi o to, że śniła mu się już 6 razy inna kobieta. Kobieta, która była jego wielką, nieodwzajemnioną miłością. Są to sny różnego pokroju i kończą się nieciekawie. Wiem, że mnie kocha, ale on ją widuje co dziennie prawie i nie wiem co zrobić, aby mu się nie śniła, aby o niej nie myślał. Przecież to idzie się załamać. Co radzicie? Ja staram się dać mu czas, aby to minęło. Nie zmienia jednak faktu to, że po prostu, najzwyczajniej w świecie jest mi przykro.

Gość gość
zybko skutecznie a przede wszystkim TANIO taka usługa kosztuje jedynie 50 pln , a dzięki niej wiesz na czym stoisz . DZIĘKI NAM DOWIESZ SIĘ TEGO CO CIĘ OD ZAWSZE CIEKAWIŁO ... JAKI ON TAK NAPRAWDĘ JEST. Zachęcam do kontaktu sprawdzgo@interia.pl Więcej szczegółów DZIAŁAMY NA TERENIE CAŁEJ POLSKI znajdziesz na stronie : http://olx.pl/oferta/kontrola-malzenska-spraw dz-co-on-robi-gdy-cie-nie-ma-CID619-ID9EgyD.html

Gość PatrycjaTT
Też miałam kiedyś sny, że mój chłopak mnie zdradza.Chodziło mi to cały czas po głowie więc zaczełam szperać w internecie jak mogę go sprawdzić.Trafiłam na stronę i-mobi pl,sprawdziłam historię smsów i okazało się oczywiście, że mnie zdradza....