Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę wiedzieć......

Wasz dzienny jadłospis np. dzisiejszego dnia.

Polecane posty

Gość chcę wiedzieć......

Chcę sprawdzić czy przypadkiem nie jem za dużo. Co jecie na śniadanie, obiad, kolację? ile słodyczy?

Od razu mowie ze mam 1,70 i waze 58kg., na sniadanie jem zwykle: jogurt,dwie duze zlozone kanapki np z serem zoltym ale czesto robie ztego tosty, pije kawe, albo robie jajecznice z 3jajek lub omleta.zwykle po 1,5-2h jestem glodna, w szkole kupuje drozdzowke, hot doga, joguert i 3 suche bułki, zabieram tez jablka jak mieszcza mi sie do plecaka.tyle w szkole.Na obiad jem np kotlety dwa schabowe, ziemnaiki surowke zupe bardzo rzadko bo nie lubie. potem jak mam czekolade to po trcohe trochu i cała znika,ogonie lubie podjadac, kolacje jem rozne od zapiekanek po kanapeczki konczac.Tyle;)

Gość show must go on
kawalek pizzy, ziemniaki z sosem grzybowym

Gość mam jamaha na słodziaha
lepiej nie pytaj

Śniadanie: twarożek Grani, bułka z masłem. Obiad: ziemniaki, kotlet z piersi z kurczaka, surówka z kapusty. Kolacji jeszcze nie jadłam, ale zjem kilka kanapek. Słodycze: kilka Toffifee, pół batonika, 50 gram chipsów. Słodyczy nie jem codziennie, ale lubię chipsy.:P Często na śniadanie jem parówki, na obiad jakąś zupę albo ziemniaki i pieczeń, a na kolację (wstyd się przyznać) zdarza mi się jeść fast-foody. Apetyt mam od niedawna, bo jeszcze pół roku temu jadłam tylko obiad po powrocie z uczelni i kolację, którą często zastępowałam chipsami.

Gość szilaaaa
ojjjjj dużo tego dziś było: śniadanie: jogurt fantazja, baton corny II śniadanie serek wiejski, papryka, zupka ogorkowa goracy kubek III śniadanie grejfrut, kawalek rolady jablkowej obiad trzy kanapki z wedlina i papryka litr soku

Gość na sniadanie
jajecznica z 2 jaj obiad: serek wiejski z chili i 2 kromki chleba. popilam kubkiem kefiru kolacji nie jem. w miedzyczasie kawa z mlekiem i 3 herbaty.

biały ser z miodem gryczanym.. dwa banany... lubis truskawkowy.. zupa pomidorowa z kluseczkami.. kilka plastrów sera zołtego... trzy jabłka... w miedzyczasie...woda z miodem i cytryna..dwie kawy z mlekiem...woda mineralna...herbata czarna...i z dzikiej rozy...

Gość 170/52
jogurt jabłko 3 kanapki z masłem, szynką i serem żółtym znowu jabłko talerz fasolki po bretońsku kanapka z masłem i serem żółtym kieliszek porto dziś nieciekawie, z reguły jadam lepiej ;)

Gość awril
sniadanie-2paroki,3 kromki chleba z zoltym serem drugie sniad -pol bulki z majonezem obiad-kilka pierogow ruskich kolacja-salatka warzywna z majonezem qwertyy-rozwalilas mnie swoim menu-nie za bardzo ty sie objadasz?

Gość truflaaaaa
sniadanie troche salatki z salaty ogorka paryki majonezu, pozniej troche ricotty, pozniej sok z marchewki, zupa borowikowa (bez makaronu i ziemniakow) a niedawno salatka i kurczakl smazony w panierce z sezamu. aa i pol slonecznika :) i garsc orzechow :)

Gość BeznadziejnaOsobaDupnyDzienp
sniadanie:beleriso, knapka z szynka, kostka czekolady 2 sniadanie: bułka słodka oobiad: talerz zupy ogórkowej i kromnka chleba dwa mielone z ziemniakami i ogórkiem podwieczorek; 5 kostek czekolady kolacja; jeszcze ni wiem ocencie czy to mało czy duzo jak na mój wzrost?(ok. 180😭) chce przytyc koniecznie

Śniadań nie jadam,gdyż nie wyrabiam się do szkoły :P Wiem wiem, to niezdrowo,ale nie mam czasu. Rano tylko wypijam herbatę. W szkole jem pączka lub bułkę słodką. Na obiad w zależności co akurat jest to ziemniaki z kotletem, pierogi ruskie (uwielbiam :D ) naleśniki itp. A na kolacje jakąś kanapkę albo też tylko herbatę wypiję. W międzyczasie przekąszę coś słodkiego i herbata herbata herbata :P

Gość trzy grosiki
sniadanie: 2 kanapki z chudym twarogiem obiad: ryba z ryzem kolacja: nie jestem głodna

sniadanie: 2kanapki, jedna z wedlina i pomidorem, druga z pasta z lososia, herbata z cytryna 2gie sniadanie: kawka, jakas slodka bulka albo ciacho obiad: zupa + 2gie danie; zawsze miecho z ryzem albo zimniakami, obowiazkowo do tego jakies chwasty, salatki itp podwieczorek na slodko, jakis wafelek, czekolda, czasem chipsy kolacja: kanapka, jajecznica, czasem kjakies wieksze danie typu pizza, lasagne albo cos w podobie (przewaznie musi byc okazja) + herbata, czasem piwko mam 170 i waze 53kg ;)

Gość aniamal
snadanie 2 kromki chlebka pumpernikiel i activia obiad sałatka balkańska z kapustą pomidorami i serem feta do tego cieołe bułeczki z masłem czosnkowym kolcja duży greapfrut i wydaje mi się że dziś dobrze zjadla glodna nie byłam

Gość betalgeuse
to u mnie tak: 11.00 - kawa, jajecznica z 3 jaj i kawalek chleba 13.00 kawa 17.00 krupnik 17.30 kawa 19.00 piers z kurczaka, warzywa duszone, ryz, salata 20.30 obecnie martini popijam ... choc wcale nie powiedziane, ze jeszcze mi sie czegos nie zechce tak patrze... chyba za duzo kawy