Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniuniuniuniu

Ilu facetom robiłyście loda i ile macie lat?

Polecane posty

Gość gość
Gość 2:51 Mam nadzieje ze wiesz iż kobiece łono i męski penis natura tak wymyśliła by były dla siebie stworzone .Inaczej pisząc kobieta i mężczyzna to dwie połowy ,gdyż tylko w ten sposób możemy się rozmnażać a w przyrodzie jak wiesz to jest najważniejsze przedłużenie gatunku ,inne formy oczywiście występują lecz to się nazywa dewiacja . Rozumiem ze ty preferujesz męski typ i dla ciebie facet to szczętu marzeń i w nim widzisz piękno i urodę ,to on cie pociąga fizycznie ,czyli jesteś chomoseksualista . Twoja sprawa ,tylko zdaj sobie z tego sprawę ze facet ktury w kobiecie widzi piękno pod każdym względem na sama myśl porównując ja z facetem dostaje mdłości i obrzydzenie nie do zniesienia . Moim zdaniem pod tym względem natura was upośledzała nie widząc do kobiety pożądania . Lecz ja was nie potępiam i wiem ze tacy musza być lecz nie rozumiem tylko dlaczego wy się tym afiszujecie ,chwalicie ,wiedząc ze nie jesteście w przyrodzie priorytetem gdyż w takim przypadku dał by wam sposób do rozmnażania .Bez osób chetero nie było by was na świecie .Milo pozdrawiam

Gość gość
21 lat , 3 facetom , z czego raz to bylo na imprezie

Gość gość
7:15 nie jestem pedałem. Pociągają mnie kobiety a nie mężczyźni. Ujmijmy to tak że po prostu waliłem sobie konia ustami kolegi i było to dużo przyjemniejsze niż jak mi dziewczyna obciągała ponieważ sam też ma penisa i wie doskonale jak zrobić dobrze i co sprawia przyjemność.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość Szatynkaaa19
Pięciu, mam 19 lat

Gość gość
57 lat, oj dużo ich było

Gość gość
Ja to uwielbiam np.na dyskotece gdzies w wc albo gdzies na tarasie w aucie a ile ich bylo nie zlicze wiecie co jest najlepsze jak o******* kolesiowi a za 10 min caluje sie z mezem a on nic nie wie

Gość gość
Hej są tu dziewczyny z Nowego Sącza i okolic które lubią robić loda? Chętnie dam polizać a w zamian zrobię minetkę . Piszcie na piotrduda-1984@wp.pl

Gość gość
42 lata robię to od 14 roku życia i na pewno się nie dolicze ala bardzo dużo

Gość gość
Rozumiem ze sami faceci się wypowiadają ,a jak on się cieszy ze może pisać iż robi loda facetowi . Byłem kiedyś u znajomych na małej uroczystości ,byli panie i facec***aru znałem dość dobrze ,była godz koło drugiej w nocy i żona chce iść do domu wiec idę do innego pokoju po kurtki a tam zastaje jednego klęczy i robi loda drugiemu facetowi ,co gorsza klęczący to właściciel mieszkania czyli znajomy który ma żonę .Nie wytrzymał muj żołądek i wydalił cała zawartość do klozetu . Postanowiliśmy z żona ze nie będę mówił jego zonie sami roztrzygną ten problem .Mam prośbę do facetów ,jest tyle portali w których możecie się wyzywać i piszcie do woli o swoich ciągotach do faceta ,nie musicie wchodzić i podszywać się pod takich którymi nie jesteście . Ja uważam iż kobieta gdy robi facetowi ustami to jest normalna sprawa i odwrotnie jesteśmy tak stworzeni i na nikim nie robi to wrażenia ,nawet gdy dwie kobiety to robią ,lecz facet facetowi to widok odrzuca na kilometr.

Gość gość
Ja to robię tylko starszemu bratu, ale mam dopiero 16 lat i jak będę miała chłopaków z którymi będę uprawiała seks , to nadrobię .

Gość Maria54
Nie liczyłam lecz na pewno od groma się nalizałam,trafiły się nawet dwa obrzezane penisy,fajniutko się pieści obrzezanego k****a. Ja nie ukrywam że najlepiej smakują mi młodziutkie penisy, ja widząc chłopca w slipkach głupieję, pieszczę im te fiuty przez ich slipeczki. A po rozwodzie często mam na to chętkę, w lipcu skończę 54 latka, przytulić mogłabym się do osiemnastoletnich fiutów..

Gość Maria54
Miła Wrocławianko odezwij się,ja chciałabym dołączyć do Ciebie, przeczytałam o Twych zabawach,i Ja pragnęłabym to samo robić z Twoimi kolegami,nie lubię analu. Jestem bezpłodna,jeśli kogoś to interesuje..

Gość kiki15
Spuszczaja sie?

Gość Maria1963
Hejcia,a co masz ochotę na spusty? Spodoba ci się,gdy bedziesz dochodził mocno ustami obejmę czubek Twego penisa i będę Ci go całowała, lubię opóźniać facetowi wytrysk, niecierpliwią się ale podczas orgazmu szaleją z rozkoszy.

Gość gość
16 lat 4 facetom

Gość gość on
Hej Maria. A powiedz kto nie ma na to ochoty!? :)

Gość gość
Mam wątpliwości by pisały to kobiety ,one raczej są oszczędne w słowach a zwłaszcza erotycznych ,chciał bym się mylić . Facet fest zdolny do każdego świństwa wiec nie dziwił bym się by to pisali te głupkiem napalone . Pisał to facet

Gość gość
Wczoraj pierwszy raz.Ciotecznemu bratu. Mam 16 lat od 2 miesięcy, on 24.Chciałabym z nim posunąć się dalej.

Gość Nick40
Dziewczyny lodziareczki piszcie!

Gość gość
facet 39 lat. loda mi robiło 8 kobiet. Czterem ja robiłem minetkę.

Gość Ciekawa99
Mam 19 lat i robie loda tylko swojemu narzeczonym. Nikomu innemu nie robilam

Gość gość
2

Gość gość
od 20 lat robię mężusiowi i zadowolenie obustronne jest

Gość gość
1, 27 lat

Gość gość
7, 31 lat

Gość gość
23, dwóm