Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniuniuniuniu

Ilu facetom robiłyście loda i ile macie lat?

Polecane posty

Gość gość
Ja jednemu, jak miałam 17 lat to robiłam to swojemu chłopakowi, teraz mam 24 i męża, nie robię już tego bo sobie obiecałam, że jak wyjdę za mąż to już nie będę tego robiła.

Gość gość
masz bardzo dobre podejscie, teraz juz jestes po slubie wiec czas zeby mezowi zaczal kto inny to robic

Gość gość
panna ok 20 mężatka mąż + 2 na przestrzeni 7 lat

Gość gość
Żadnemu

Gość Do 13 36
Czy przed ślubem uprzedziłaś? No, czy byłaś uczciwa, czy podstępna? On powinien był mieć PEŁNE PRZESŁANKI do podjęcia decyzji.

Gość nutellaa17
Trzem, siedemnaście lat

Gość gość
do 26 lat - 12 od 26 do 29 - 7 na pewno, ale raz było po alko i chyba było coś więcej.

Gość gość
31 lat, jednemu facetowi (mąż)

Gość gość
Jako facet nie uważam by kobieta robiąc tak zwanego popularnie loda było to coś nadzwyczajnego . Takie zabawy lub czynności erotyczne znane i praktykowane były w starożytności , mężczyzna pobudza łechtaczkę a kobieta penisa ustami . My robimy z tego coś nadzwyczajnego dlatego że w naszym kraju sama rozmowa o strefach erogennych to wyczyn . Zwłaszcza dziewczyny i kobiety dojrzałe , mężatki mają z tym problem , gdy o tym mowa robią bardzo zawstydzoną minę tak jakby ten temat był dla nich zakazany . To się nazywa fałszywa skromność. Dlatego tak się dzieje gdyż w szkołach jest zakazane uczyć o ludzkiej seksualności to temat grzeszny , wstydliwy . A gdy ksiądz gwałci małoletnią dziewczynkę lub molestuje to jest ok , nawet bronią takiego typka . Banie się takiego tematu jest wstydem , z tym się rodzimy , musimy oddychać , jeść posiłki , i uprawiać sex to jest normalna czynność pozwalająca nam funkcjonować . Dlaczego tak się utarło że to facet musi zabiegać by rozładowywanie i napięcia z tym związane rozpoczynał facet. Kobiety też to mogą inicjować bez udawania zażenowania . Jest 21 wiek domagacie się drogie panie by zrównywać się z facetami , to bądźcie konsekwentne do końca , podrywajcie nas też i inicjujcie spotkania znajomości z nami , nie tylko my.

Gość gość
Najprzyjemniejsze są w plenerze ,tak samo jak seks daje więcej miłych doznań na powietrzu niż w czterech ścianach.

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm. http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość czika69
Mam 19 lat, robiłam loda 6 facetom

Gość Ciekawa99
Narzeczony jest pierwszy Mam 19 lat

Gość gość
Gdyby któraś chciala bez zobowiązan , zonatemu , mam 34 lata :) Okolice Poznań , Leszno ,Gostyń :)

Gość gość
Gdyby jakaś mężatka chciala bez zobowiązan , zonatemu , mam 34 lata :) Ciekawi Mnie jakby to bylo po prostu :)I czy byłbym taki odważny :) Okolice Poznań , Leszno ,Gostyń :) on33wlkp@wp.pl

Gość gość
Nigdy chyba bym sie zrzygała! Ludzie są obrzydliwi

Gość gość
Gość 11:29 oj dziewczyno nie zarzekajj wieże nie weźmiesz k***ska do buzi ,weźmiesz nie martw się tym .Szkoda ze nie znamy się ,gdybym pokazał tobie mojego wacusia i co on potrafi ,bardzo chętnie byś go obcałował i wyciągnęła każda krople spermy dobuzi .Jest taka bardzo stara zasada ,gdy dziewczyna dojrzała kobieta ma wstręt do spermy ,to niech nie zakłada zwiazku gdyż rozpadnie się .Najwieksze gwiazdy którym natura nie poskąpiła urody ,spisały ten nektar z facetów i nadal to robią , bardzo piękne i słynne kobiety są mocno wyuzdane w seksie ,gdyż każdy następny partner uczy je czegoś innego .I bardzo dobrze uczcie się dziewczyny jak dogadzać nam facetom ,gdyż my mamy to zakodowane b wamdogadzac i na końcu siebie .Tak postępuje facet a nie facet dupa .

Gość gość
4 i mam 23 lata

Gość gość
Polki wspaniale lobia loda i jeszcze to lizanie jajek. Wiedza jak dac facetowi maksimum przyjemnosci i milych doznań. Kochane jesteście. :-)

Gość gość
Polki wspaniale robia loda i jeszcze to lizanie jajek. Wiedza jak dac facetowi maksimum przyjemnosci i milych doznań. Kochane jesteście. :-)

Gość gość
mam 26 lata gdy facet zrobi mi lizanko łechtaczki robię mu lodzika bez połykania , spermę wcieram sobie na twarz , i tak trzymam godzinkę . Miałam narzeczonego oficera policji lecz chciał bym rozbierała się przed jego kolegami , posłałam go do diabła , następny był właściciel firmy czyli biznesmen , przed stosunkiem miałam go osikać po twarzy . Zostawiłam tą przyjemność innej pani . Kolejnym był student prawa , lecz gdy chciał wejść we mnie spuszczał się przed włożeniem . Kilka razy robiłam mu ręką by zmniejszyć popęd , nic z tego , gdy go tylko dotknęłam za penisa od razu był gotowy i wacek robił się maly .Teraz do seksu mam mojego sąsiada wdowca ma 66 lat . nigdy nie zwracałam uwagi na niego gdyż jest bardzo cichy spokojnym panem , wyróżnia się eleganckim i gustownym ubiorem , i drogimi perfumami męskimi . Pewnego dnia zapytał mnie czy pomogła bym mu wybrać prezent dla wnuczki 15 letniej , gdyż nie ma pojęcia co kupić . kupiliśmy śliczną sukienkę i pantofle dla niej . Gdy przyszła wnuczka zaprosił mnie do siebie bym poznała jego wnuczkę , śliczny podlotek to fakt , podobała się jej sukienka , gdy wnuczka poszła , zostałam by pomóc w sprzątaniu . Pan ten spokojny człowiek , złapał mnie za rękę i zaczął mnie całować , po twarzy , włosach piersiach , zdjął mi spodnie , stringi i całował wargi sromowe i łechtaczkę , nie mogłam się opanować od drgawek i okrzyków , robił to tak namiętnie czule i z wyczuciem że miałam orgazm jeden po drugim .Takiej rozkoszy nie przeżyłam nigdy . Jego penis to naprawdę kawał dobrego mięsa , gdy stanął obawiałam się o moją muszelkę , czy zdoła mi włożyć . Z przyjemnością robię mu loda smaruję się po twarzy , może robić zemną co chce ufam mu , jest czuły i zarazem bardzo stanowczo mnie bierze tak bym poczuła jego męskość i dominację . Mężczyzna w jego wieku potrafi tak zapanować nad moim ciałem że nawet nie wiem kiedy mnie rozbierze i moje ciało staje się bezwolne , jestem tak pieszczona że zapominam o świecie ze ktoś istnieje prócz mnie i jego ręce . Z ochotą staje się jego niewolnicą . Taki pan to naprawdę rzadkość , a tyle lat go widywałam i niestety nie widziałam go . Ma piękne mieszkanie , salon dwa pokoje , kuchnia łazienka i toaleta wszystko ze smakiem zrobione , kuchnia to jego oczko ma sprzęt i to jaki , przyjemnie jest robić w takim pomieszczeniu posiłki . Wylatuje za kilka tygodni na antypody na rok i zaproponował bym wypowiedziała mój pokoik właścicielowi i przeprowadziła się na rok do jego mieszkania i pilnowała zarazem , myślę że się zgodzę gdyż nie będę płaciła czynszu za tę klitkę . Jestem pielęgniarką choć mam wykształcenie kompletne do tego zawodu lecz jestem z Ukrainy choć rodzice oboje Polacy , dopiero aklimatyzuję się w nowej ojczyźnie .

Gość gość
A jest jakąś chętna na loda z nowego sacza

Gość gość
3 facetom , mam 22 lata

Gość Norbert śnieżek
Jestem z nowego Sącza jeśli jakaś chce zrobić loda to zapraszam

Gość gość
Jednemu, lat 29

Gość gość
Pierwszy raz robiłam loda jak mialam 13 lat,i wciąż tylko mu robię. Jest znacznie od mnie starszy. Teraz mam 21 lat ,on 42 . Niedługo będzie moim mężem.

Gość gość
gość dziś to twoj tato ?

Gość Norbert1333
Któraś chętna na loda nowy Sącz ? Teraz mam 18 lat

Gość gość
wybacz słodziaku, ale za małego pindolka masz ;/

Gość gość
Jednak facet to tępy typek ,piszecie sami do siebie gdyż kobieta tutaj natym forum wasza wyobraźnia chora ,głupawe typki czym chcecie się podniecać ,ze chory typ pisze ile robił lodów kumplom ? i podszywa się pod nas ,tylko się śmiać z was bezmózgie typy.