Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2007 kopytki spożywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość białaska Napisano Wrzesień 27, 2007 to już Ci zazdroszczxe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wpierdalaj ile wlezie Napisano Wrzesień 27, 2007 i tak już się zapasłaś jak prosię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 nawet kopytki nie sa w stanie mnie pocieszyc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myślę sobie 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 podziel się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 a z omastom one som chociaż?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto wie kto wie Napisano Wrzesień 27, 2007 chyba kopytka ;) to oby Ci w pięty poszło, a nie w brzuszek ;) a ja zjadłam duuużą paczkę czipsów :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2007 ze sosem grzybowym ;) plus surówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko się potem porządnie Napisano Wrzesień 27, 2007 wysraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norka europejska 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 nie cierpię kopytek, pyz i innych kluchów :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoa 1 Napisano Wrzesień 27, 2007 Lusesita tu się ukrywasz! kopytka z grzybkiem o tej porze no no ale co przyjemne to zdrowe dla żołądka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ja tam lubię nawet śluski kląskie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2007 uwielbiam wszelkiego rodzaju kluchy :) gorsza sprawa bo ząb mnie boli :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 SMACZNEGO:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 27, 2007 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 a ja tez z grzybkami, ino ze lazanki :D smacznego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bshal Napisano Wrzesień 27, 2007 Ja bym tam sie nie przyznawał do kopytków , jeszcze by mi je ktoś swędził , smacznego !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
StoProcentKobiety 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 ale mi smaczka narobiłaś ;) ja degustuję whisky, ale chyba wolałabym jednak kopytka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach