Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda 1980

CZY JESTEM MATERIALISTKA?

Polecane posty

no kurwa mac!!! bo juz tak brzydko powiem . Jakby marka auta byla miara faceta!!! nie wazne czy fajny, kochajacy dobry, wazne,zeby kase mial. Nawet jak Cie bedzie lał dzien w dzien to wizja nowego mesia wszystkie since wynagrodzi. Tobie sie chyba mozg z dupa zamienil

Gość matylda 1980
to nie jest prowokacja tylko pisze to co uwazam.Jak to nienormalne ze facet ma placic? Moze jeszcze ja mam placic za sibie co? Albo za jego jeszcze?niedoczekanie

Gość a moj typ to

Gość a moj typ to
przypominasz mi moja matke z takim podejsciem do sprawy. Jej tok myslenia jest taki: to co ojciec zarobi, to jest WSPOLNE, a to co ona, to JEJ:D:D:D Nie doroslas do bycia w zwiazku, jak dzielisz na MOJE I TWOJE:)

Matylda - Twoje pytanie jest co najmniej nie na miejscu. Wszystkie kobiety to materialistki, to nie podlega dyskusji.

Gość malina malinowa
to ty zanim wdasz sie w zwiazek to pytasz o zarobki, o auto i czy ma chate tak? to gratuluje podejscia,myslisz ze faceci tego nie widza ze lecisz tylko na ich kase? A nie lepiej tez moc sama zarobic i miec satysfakcje ze nie musisz prosic faceta o nowa kiecke? Troche ambicji dziewczyno

Gość matylda 1980
a co malina ty nie patrzysz na to ile facet zarabia,nie przeszkadzalby ci zwiazek z golodupcem kiedy ta kiecke sama sobie bedziesz musiala kupowac za cala swoja pensje?

Gość a moj typ to
matylda da mu dupy:D

Gość fggg
sama sie wez do roboty

Gość matylda 1980
siebie moge dac,moge prowadzic dom,gotowac,prac,sprzatac i co ,jeszcze mam do tego pracowac? dziekuje za takie zycie! kobiety sa stworzone do prowadzenia domu a fececi do pracy!! tak bylo,jest i bedzie a wy jestescie naiwne nie dosc ze prowadzicie dom to jeszcze pracujecie i macie ledwo na szynke

Gość matylda 1980
dodam że imponują mi faceci ,który potrafią pięknie zagrać na tamburynie :classic_cool:

Gość kazik33
matylda , to ty droga dziwka jestes

Gość psycholog ...
jestes 100 % materialistka ... w dzisiejszych czasach malo ktorego faceta stac utrzymywac cala rodzine z 1 pensji ...

Gość matylda 1980
chowam się w paprociach i udaję kleszcza :classic_cool:

Gość matylda 1980
tak jestem dzi.wką ale to u mnie rodzinne :classic_cool:

Gość matylda 1980.
dodatkowo lubię moher.

Gość matylda 1980
mam nad łóżkiem plakat leszka balcerowicza ,ten to miał kasy :classic_cool:

Gość malina malinowa
a wyobraz sobie ze ja sie szanuje w przeciwienstwie do ciebie i byloby dla mnie uwlaczajace pytac faceta o zarobki.Wyobraz sobie ze sa na swiecie kobiety ktore sie szanuja i nie interesuje ich ile zarabia ich facet-mnie do dzisiaj nie interesuja zarobki mojego narzeczonego,jesli chce,sam mi mowi,ja o to nie pytam i nie zapytam,mam swoja godnosc,patrze na inne rzeczy,takie ktorych ty chyba nigdy nie zrozumiesz ze swoim chorym podejsciem. Poza tym ambitna kobieta tez chce pracowac zeby miec satysfakcje ze nie siedzi w kieszeni u swojego faceta

Gość malina malinowa
witaj kochanie:)

Gość 25latka
ludzie nie odpisujcie jej!!!!:-oPrzecież to jakaś durna prowokacja:-o

nie chce mi się czytać wszystkiego- po pierwszej twojej wypowiedzi matyldo odpowiem: JESTEŚ MATERIALISTKĄ, DO TEGO NIEZARADNĄ ŻYCIOWO I NIE DOROSŁAŚ JESZCZE DO ZDROWEGO PARTNERSKIEGO ZWIAZKU.

Gość matylda 1980
w dzieciństwie rodzice szyli mi ubrania z mięsa ,żeby chociaż psy się chciały ze mą bawić :classic_cool:

Gość buahahhahahahaha
:D

Gość HMM matyldo
"Jestescie obludne wszystkie,kazda z was mysle marzy o zyciu jak w bajce,w pieknym domu a nie w m2 z ktorego daleko do przystanku. Ale zadna sie nie przyzna tylko po cichu bedzie zazdroscic pieknie ubranym dziewczynom ktore jezdza pieknym autem ze swoim facetem." wyobraz sobie ze mam swoje mieszkanie (3 pokoje + kuchnia + 2 lazienki) , swoj wlasny samochod , i chodze pieknie ubrana ... i nie potrzebuje zeby ktos mnie utrzymywal , wole byc NIEZALEZNA :)

Gość Miłość internetowa
Nie Matyldo nie jesteś materialistką Zycie jest bardzo trudne i bardzo ciężkie i chodzić z głodnym żołądkiem przez w iekszość życia to nie jest to o co w zyciu każdemu chodzi . Szukaj mężczyzny zaradnego z dobrą pracą a uwierz ,że tak samo będzie Cię kochał jak ten biedny . A czasami te biedaki są tak zdesperowani ,że zycie z nimi nie jest wcale łatwe . Prawdziwa kobieta nigdy nie płaci za siebie!!!! TAK ROBIA babochłopy . Prawdziwa kobieta zewsze ma się czym spłącić (czytaj sex)

Gość hehe ale toeria
jak będę chciał płacić za sex to pójdę do burdelu ,wam to się jednak w głowie przewraca

Gość Miłość internetowa
Do HMM matyldo To dlaczego jesteś sama? Odpowiedz jest prosta jesteś brzydka jak dupa pawiana

niezła suka.... jesli jestes ładna to znajdziesz jakis chodzący portfel... ale faceta normalnego nie poznasz... ja nieźle zarabiam a jak na polskie warunki, to nawet bardzo nieźle... płace za kolacje, moge zrobi kobiecie prezent.... ogolnie to lubie mieć gest, raczej rozrzutny jestem, ale dupa szukająca sponsora, dostałaby kopa w tyłek bardzo szybko... babka ma być ze mną dla mnie samego, a nie dlatego, ze jej prezenty kupuje..