Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda 1980

CZY JESTEM MATERIALISTKA?

Polecane posty

Gość malina malinowa
alez zenujace..."prawdziwa kobieta zawsze ma sie czym splacic(seks)"-prawdziwa kobieta??hehe,dziwka a nie prawdziwa kobieta!! babochlopy tylko placa za siebieDziekuje bardzo,to jestem babochlopem bo mi by glupio bylo jakby facet za mnie zawsze placil.

Gość Miłość internetowa
Do hehe ale toeria Do burdelu a ile razy bedzie cię stać na taką wizytę w mieisiącu ?

Gość hehe ale toeria
nie wiem podaj swój cennik :classic_cool:

Gość Miłość internetowa
Jesteś żałosny po kilku wpisach szkoda mojej czcionki Jeżeli mężczyzna Cię zaprasza to wywalasz portfel babochłopie i szybko płacisz? I tak ciagle sama no proszę

Gość sabina zszokowana
tak to jest zawsze znajdą się pasożyty ,które chcą coś osiągnąć cudzą pracą , może to i kolej rzeczy zawsze w naturze są żywiciele i pasożyty.Zazwyczaj są to ludzie ,którzy nic sami w życiu nie osiągną przeciętni szaracy a później krzyk że traktuje ją jak szmatę.

Gość to zależy od ciebie
autorko---> to ile powinien zarabiać twój mąż?

Gość Miłość internetowa
Pewnie najlepiej wyjść za Krystiana po zawodówce budowlanej i czeakć na wypłatę 1200 zł . Dać sobie zrobić najlepiej 3 dzieci i czekać codziennie czy oby nie przyjdzie i nie przywali w mordę po kilku głębszych . Ale ,przecież to jest miłość i brak materializmu A jeszcze w między czasie pracować na dwa etaty jeden na poczcie a po godzinach sprzątać biuro Bo 3 dzieci i zacny budowlaniec głodi chodzić nie będą

Gość grizzly
ciekawe ile macie lat ze tak piszecie i nie zgadzacie sie z matylda bo trzeba przyznac ze im wiecej lat ma kobieta tym bardziej docenia zaradnego faceta:)mam 27 i uwazam ze jestem glupia ze nie zalezy mi na pieniadzach bo zawsze wszystkich nadzianych olewam po prostu przeszkada mi ich styl bycia.wazne zeby facet byl szczery a nie skapy i nie wazne czy zarabia 1500 czy 10tys.a wypowiadajacy sie tu za rownouprawnieniem panowie ciekawe czy tak chetnie zajmuja sie domem i dziecmi co ich naiwne partnerki bo jezeli istnieje partnerstwo TO NA WSZYSTKICH PLASZCZYZNACH!

Gość grizzly
ciekawe ile macie lat ze tak piszecie i nie zgadzacie sie z matylda bo trzeba przyznac ze im wiecej lat ma kobieta tym bardziej docenia zaradnego faceta:)mam 27 i uwazam ze jestem glupia ze nie zalezy mi na pieniadzach bo zawsze wszystkich nadzianych olewam po prostu przeszkada mi ich styl bycia.wazne zeby facet byl szczery a nie skapy i nie wazne czy zarabia 1500 czy 10tys.a wypowiadajacy sie tu za rownouprawnieniem panowie ciekawe czy tak chetnie zajmuja sie domem i dziecmi co ich naiwne partnerki bo jezeli istnieje partnerstwo TO NA WSZYSTKICH PLASZCZYZNACH!

Gość malina malinowa
jezeli facet jest zaradny to potrafi do wszystkiego dojsc sam (razem z zona) ,nie jest sztuka miec autko od rodzicow,chatke od rodzicow i dobra prace zalatwiona u tatusia w firmie-w ten sposob rosnie zadufany w sobie,rozpuszczony macho ktoremu sie wydaje ze moze miec wszystkie babki-no wlasnie-wszystkie puste-owszem.A naprawde malo kto potrafi sie "dorobic " w wieku np.26 lat. Poza tym ja i tak uwazam ze laski typu Matyldy sie nie szanuja,zwykle szmatki lecace na kase,kto je bedzie szanowalNikt,beda pomiotlem dla swojego sponsora i dobrze im tak.A jak sie zestarszeja to wymieni je na mlodsza-i bardzo dobrze!

no tak facet do roboty :D a Ty z tyłkiem na prawo i lewo :D :D :D :D JESTEŚ MATERIALISTKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie przejmuj się większość kobiet jest taka :p o miłości mówicie,a o forsie myślicie :D :D :D

Gość sluchajcie ludzie
w USA taki temat chyba by nie istniał, tram jest normalne ze maz pracuje a kobieta prowadzi dom, sama spotkalam wielu takich ludzi i to nie były zadne trolle, a u nas zaraz ze to sponsorzy utrzymanki, a jak wychowywac dzieci i zyc bez kasy? Kobieta moze ale nie musi pracowac w przypadku gdy ma 2 dzieci i robi wszystko sama w domu i wtedy oczywiste jest ze mąz ma przynosic do domu pieniadze i to nie 1000zł bo wtedy czeka ich zycie z zapomogi. Te co sie tu wypowiadają mysle ze to brzydkie dziewczyny ktore nie mają szans na bogatszego męza i z pocalowaniem reki wziely goscia ktory ledwo przedzie, to co teraz mają mowic. ps mam dobrą prace, zarabiam sporo i dopuszczam mozliwosc ze są kobiety ktore nie chcą pracowac tylko prowadzic dom

grizzly... jakim domem? jakimi dziecmi? Wy chyba naprawde miszkacie na jakichś wsiach zabitych dechami... próbujecie wylansowac tu jakis model malzenstwa, ktory moze i byl aktualny 20 lat temu, w ktorym kobieta zajmuje sie całym domem a facet nic nie robi... nie znam takiego malzenstwa - wszystkie moje znajome pray dziela sie mniej wiecej po rowno obowiązkami (czasem kobieta troche wiecej robi, ale dlatego, ze krócej pracuje).... a jesli prawda jest to co piszecie, to jakich Wy facetów sobie brałyście? jakichś zepsutych przez mamusie leszczy, ubezwalsnowolnionych życiowo..

Gość malina malinowa
nie mam litosci dla nieambitnych pustych lasek wygladajcych jak kurwisko z autostady i sliniacyh sie za kazdym karkiem z bmw ze zlotym lancuchem.Zenada po prosru,ale kazda taka "gwiazda"jeszcze po dupie dostanie i slusznie. Jak mozna byc tak nieabmitnym zeby na czyjas kase leciec..Bez komentarza,dla normalnych kobiet to jest uwlaczajace,tylko ze widac te normalne kobiety to gatunek zanikajacy

Gość sluchajcie ludzie
przejrzyjcie w koncu na oczy moje znajome lekarki prawniczki tez lecąna kasę i nie są blacharami i kurwiskami z autostrady, moze pani z sklepu wezmie sobie biedaka ale nie kobiety atrakcyjne i ambitne a potem harowac na takiego i wstydzic sie w towarzystwie z jego niedolęstwa NIKT NIE CHCE ZYC W BIEDZIE i sobie wszstkiego odmawiac

Gość malina malinowa
nikt nie mowi o tym zeby wziac sobie za meza bezrobotnego pana na ktorego trzeba bedzie pracowac! Nie zrozumialyscie widze slow matyldy ktora zanim w ogole kims sie zainteresuje to pyta o zarobki,auto itd. Ktory facet chcialby miec taka kobiete ktora na 1 randce pyta go o takie rzeczy?Szanowalby ja? zdziwie sie naprawde jesli dowiem sie ze tak.

Gość grizzly
hej komiczny z tymi dziecmi to byl przyklad :) moj model jest taki ze kazdy sie sam utrzymuje,mieszkanie placimy po polowie,jedzenie kazdy sam sobie kupuje,sprzata kazde samo po sobie,etc...taki model mi odpowiada i taki mam:)na szczescie nie mam dzieci bo wtedy moj model moglby upasc:)

i w zasadzie jeśli jest równouprawnienie ,to faceci też powinni wybierać spośród pań z forsą ,furą i komórą :D :D :D Tylko że taki facet jest uznawanyprzez takie panie za nieudacznika i cwaniaka lecącego tylko na forsę i dupę :D więc gdzie to równouprawnienie? :D :D :D :D

Trzymaj sie matylda, moze znajdziesz takiego faceta (z tamburynem;)) A reszta krzykaczek - na traktory!

ale tu nikt nie pisze ze babka ma nie patrzec na kase w ogole... zreszta wiele tych tutaj Pań, ktorych nie interesuje ani troche ile zarabia facet, uprawiaja cudowną netową autokreacje... ale co innego brac pod uwage zaradnosc faceta a co innego kierowac sie tylko stanem konta

Gość grizzly
ale to faceci sami sie chwala co to oni nie maja i ile zarabiaja z reguly wlasnie na pierwszym spotkaniu...z moich doswiadczen to najwieksi materialisci to wlasnie faceci...

Gość barabararara
wlasnie,co innego brac pod uwage zaradnosc a co innego stan konta. Ja chcialam tylko faceta po studiach z dobra praca,ale nie pytalam nigdy tez o zarobki ani o auto,ktore okazalo sie ze ma. Wiem,ze jest zaradny i to mi wystarczy.A nawet jesli teraz by zarabial 1,5 to nie znaczy ze zawsze ma tyle zarabiac.

Gość malina malinowa
jak facet na 1 randce by mi sie chwalil czego to on nie ma,to z pewnoscia 2 randki by nie bylo (i rzecz jasna nie dlatego bo mialby "za malo" czy "za duzo")

.z moich doswiadczen to najwieksi materialisci to wlasnie faceci... mylisz sie.... oni po prostu wiedza czego pragną kobiety :P

Gość HMM matyldo
"Miłość internetowa Do HMM matyldo To dlaczego jesteś sama? Odpowiedz jest prosta jesteś brzydka jak d**a pawiana " a w ktorym miejscu napisalam ze jestem sama ? ;) to ze jestem NIEZALEZNA FINANSOWO nie znaczy ze nie mam partnera :) mam od paru lat nawet tego samego :) czytanie ze zrozumieniem sie klania , proponuje wrocic do podstawowki :)

Gość sluchajcie ludzie
no pewnie bezpieczniej [powiedziec chce faceta po studiach z dobrą pracą :-) zadna sie nie przyzna ze zalezy jej na dobrym standardzie zycia bo sie boi ze ludziska wyzwą od utrzymanek sponsorów