Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIEDYS PANNA MłODA

Co kupić nowożeńcom zamiast kwiatów?

Polecane posty

Gość KIEDYS PANNA MłODA

Cześć:) Idziemy na wesele w sobotę, i nie chcemy dawac kwiatów, wolelibyśmy kupić jakiś drobiazg za około 30 zł. Wiem, że z kwiatów nie ma żadnej radochy ani pamiątki, wiec chcemy jakiś drobiazg. Sami dostaliśmy w ten sposób śliczny album na zdjęcia ślubne i afrykańskie figurki:) Macie jakieś pomysły? Zastanawiamy się nad jakimiś śmiesznymi, wielkimi kubkami, albo pięknie zapakowanym zestawem kadzideł, razem z podstawką.

Idziecie na wesele, i dajecie prezent za 30zł? :O Niezłe... Mogłabyś się bardziej postarać, zważywszy chociażby na to że nakrycia dla was można liczyć pewnie w setkach złotych. Mi byłoby wstyd :O

Gość bajeczka..
przeciez ona wyraźnie zaznacza- zamiast kwiatka :o

Gość KIEDYS PANNA MłODA
czytaj ze zrozumieniem, jak Cię proszę:o

Gość kicia34
Ładnego pluszowego misia... Sama tak robiłam zamiast kwiatów:)

Gość KIEDYS PANNA MłODA
pałka jest genialna:D Miś pluszowy odpada,bo mają małe mieszkanie:(Pewnie leżałby gdzieś u rodziców na strychu:o Kuponów totka nie miałabym sumienia dać-jakby trafili parę milionów, to bym sobie chyba w łeb strzeliła:D Macie jeszcze jakieś pomysły?Bo moje już są kompletnie wyczerpane:(:o

Gość moim zdaniem to
totolotek jest ok :)

Pudełko z 2 filiżankami. Możesz kupić takie okrągłe, jak na kapelusz. a w środku na pięknym aksamicie 2 filizanki z podstawkami. Ja kupiłam takie niedawno za 37 PLN. też na prezent ślubny zamaist kwiatków.

Gość moim zdaniem to
ja też dostałam takie filiżanki. Były w czymś w rodzaju ozdobnej puszki. Bardzo ładne. I dla nas akurat przydatne, bo przeprowadzka była w planach i dorabialiśmy się "od zera" :)

Gość ..../..................
u mnie goście zamiast kwiatów dawali nam słodycze jeśli dobrze nie znasz panstwa młodych to raczej nie kupuj figurek (ja np. nie cierpie takich rzeczy), ale album na zdjecia zawsze sie przyda....

Gość KIEDYS PANNA MłODA
te rzeczy na allegro są OK, ale do jutra napewno nie przyjdą:( Tak właśnie sie zastanawiam albo nad filiżankami, albo nad jakimiś kubkami zabawnymi, widziałam kiedyś takie duże łaciate kubki, jak zdarte z krowy:D Moze jak dla młodych osób lepiej coś takiego, niz filiżanki...?Ale za to filiżanki są bardziej elegenckie...no sama juz nie wiem, a po południu jedziemy na zakupy:o Totolotek odpada!!!:classic_cool::D

Gość KIEDYS PANNA MłODA
Składuje u siebie w pokoju puszki po piwie:) Jak myślicie można obkleić bibułą i będą ładne wazoniki:)

Gość moim zdaniem to
ja bym raczej poszła w te filizanki niż w kubki. Filiżanki są bardziej "odświętne" i lepiej pasują na prezent z okazji ślubu.

Gość KIEDYS PANNA MłODA
taaak, podszywaczu, rozgryzłeś mnie:DAle mogłeś wymyślić coś bardziej oryginalnego;) Te ramki są bardzo fajne, szkoda ze nie założyłam tematu tydzień temu... Hmmm...wygląda mi na filiżanki...a kadzidełka?Oni bardzo lubią zapachy...

Kadzidełka, jesli kupisz w takim ładnym kurferku z podkładką w komplecie - jak najbardziej. Widzisz, prezent masz z głowy - postaw na filiżanki albo eleganckie kadzidełka:)

Gość moim zdaniem to
kadzidełka troszkę zbyt oklepane..dostawałam je na urodziny od osób, które nie za bardzo mnie znały i nie wiedziały co dać

Gość moim zdaniem to
album na zdjęcia to też niegłupie...możesz włożyć do niego karteczkę z życzeniami "niech ten album szybko wypełni się wspomnieniami waszych wspólnych dobrych chwil"

Gość KIEDYS PANNA MłODA
kurcze...dalej nic nie wiem, wręcz przeciwnie, namieszałyscie mi w głowie:D Przedtem wybierałam miedzy dwoma rzeczami, teraz-między co najmniej czterema:D Mąż mnie zamorduje na zakupach:D

Gość moze moze
mozesz kupic kubki z ich zdjeciami. tzn dla młodej kubek ze zdjeciem pana młodegi i na odwrót. robią takie w zakładach fotograficznych, jak dobrze ich znasz masz ich zdjecia mozesz zrobic taką fajną składankę zdjec z podkładem muzycznym

Gość ..../..................
kadzidelek nie polecam, mi i wielu osobom robi sie słabo od tego smrodu a poza tym ciezko dobrać zapach który młodej parze będzie sie podobać