Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitka kitka

Podobają sie wam moje usta?

Polecane posty

jako niewątpliwy mężczyzna stwierdzam następujące rzeczy: - kitka kitka to dziewczyna widmo - dziewczyna widmo z natury ma paskudne usta (jak ta z Ring) - usta sa brzydkie

Gość rozszyfrowane
mam pytanie: po coo tworzycie na potrzeby jednego topiku nowe nicki (czarne) , udzielając się wcześniej dla niepoznaki na innych topikach? :P większosć z was to dziewuchy pod nickami facetów albo tranzwestyci :D

Gość rozszyfrowane
czytaj uważniej :P

Gość o fuuuuuuuujjjjj

Gość ochroniarz XXX
wstyd kobiety :O

Gość ohyda
:o takie blade są brzydkie,i to nie szminka bo masz błyszczyk,takie jak ryba trochę :o rozdziabione jakieś brzydkie

Nic specjalnego. Usta wymalowane na maksa, ale jakieś smutne, bo masz opadajace kąciki ust. Bez sensu zakładać topik na temat ust...

Gość Bolek Lolek i Tosia
nam tez sie nie podobają :O to na pewno wary Widma, bez dwóch zdań:P

Gość ja się wypowiem na temat
autorko, nie przejmuj się,usta masz ładne. Obserwuję tak ten topik i widzę , że rzeczywiście wiekszosć wypowiada się (myślę) tych samych osób paradujących pod innymi nikami. A to , że przychodzą tutaj i mają nabite nawet do dwudziestu paru-to wiadomo :D nie przejmuj się kochana, zazdosnice były , są i będa zawsze to kobiety same siebie niszczyły :P

Gość nie zazdroszcze
masz najpiekniejsze usta na świecie, są cudowne, kształtne, piękne, rewelacyjne, seksowne, powalające..... takich odpowiedzi sie spodziewałaś prawda? :)

To fakt. Ja zazdroszcze bo moje sa jeszcze gorsze :P Co nie znaczy ze te sa ladne :O

Gość po prostu facet
do Kobiety widmo - jak nie wierzysz ze jestem facetem to wpadaj do Wrocka i pokażę ci mojego bacika :D i dobrze napisałem sexy -to raczej angielskie słowo, ale skoro nie znasz angielskiego...

Gość menda007
o pizda ale srom

Gość kefe late
jakos mi sie tak z obslizgla zaba skojazylo hmm ;)

Gość kitka kitka
usta maluję jasnymi błysczykami bo jak pomaluję na ciemniejszy to wydają sie hiper duże. obślizgłe? hmm błyszczyk to błyszczyk, troche obślizgły ;) jak sie ma duże usta, to ładnie wyglądają z jasnym błyszczykiem i do tego mocniej (nie za mocno) oko. czego sie spodziewałam zakładając topik? niczego, szczerze powiedziawszy. żadna niemiła uwaga w żaden sposób mnie nie ubodła. nie przejmuję sie (dzięki za pocieszenie :)) a kiedy napisałam, ze żaden facet nie napisał o ustach, źle od razu znalazło sie kilku (oj dziewczyny, dziewczyny). straszna zazdrosc i zawisć z was wyszła. z resztą to nie nowum na tym forum. dodam, ze do kompletu ma śliczne ząbki, oczka i ładny mały nosek :) :p

Gość
masz pełne usta ale zbyt rozciapciane, i źle pomalowane...