Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitka kitka

Podobają sie wam moje usta?

Polecane posty

Nie ma ani pełnych ust ani nawet i krzywych i dziwnych jak już ktoś pisał...nawaliła za dużo błyszczyka po za ustami i wyszło takie coś...

Oj kitka kitka...zazdrość...;/ to z ciebie wyszła próżność ...o jejku jejku ja też jestem przepiękna mam piękne włosy piękne zęby najpiękniejsze na świecie oczy i usta i nikt mi się nie równa uhahaha...

Kitka dlaczego uwazasz ze komentarze dotycza zazdrosnych kobiet? Ponoc zaden mezczyzna ich negatywnie nie ocenil? Poczytaj kochana opinie... Najbardziej irytujace jest to, ze pewnie jestes jakas Nastką ktora pierwszy raz w zyciu umalowala usta (tzn chciala sie nauczyc) i od razu postanowila swoje dzielo wystawic na swiatlo dzienne i inni maja byc podnieceni (ba kobiety maja byc zazdrosne:)) ze pierwszy raz w zyciu takie pieknosci maja przed oczami. No przykro stwierdzic , ale nie wyszlo... Dwa pytanka na koniec, bo z Toba w polemike nie wejde juz na pewno: 1) Czy ty masz lusterko? 2) Czy jest tutaj jakis moderator?!? PS Jestem 100% kobieta i nie musze byc o zadna zazdrosna. Kocham swoje cialo i nie mam kompleksow. Wyrazilam swoje zdanie na temat fotki. Jakby usta byly ladne to napisalabym \"sliczna fotka,sliczne usta\". Tyle.

Gość kitka kitka
ślicznotka22-aleś durna! jesli jestes rzczywiscie sliczna to badz, ja nie zabraniam :p mam 27 lat, dziecko i meza :) jestem szczesliwa i nie musze ublizac innym, zeby sie dowartosciowac. po co ci moderator bo nie kumam

srednio, pewnie łatwiej by było ocenic w kontekscie z twarza

Gość kitka kitka
ale wy jestescie chamscy i zawistni. podoba sie albo nie ale po cóż te epitety polska żółć..... :p

Gość kitka kitka
nie bodobaja no i git, tylko, że wiecie co jest dziwne? wszystkim sie podobają jak mnie widzą na żywo. a przecież ich sie nie pytam, czy ładne czy nie. ludzie sami mi mówią, ze mam usta jak andżelina dżoli. dziwne więc, że 4/5 z was sie nie podobaja.

Phaaaaaaaaa Buhahahahahahahaha...nie no to mi konstrukcje rozjebałaś...chciałaś być śmieszna ?? zakładasz kabaret i trenujesz przed występem?? :D Tak się składa że Angielina Jolie to moja ulubiona aktorka i wiem jakie ma usta...:D a ty nie masz nawet jednej czwartej jej ust :D ani krztałtem ani wielkością to ni podobne ...

Gość kitka kitka
andzelina ulubiona aktorka :D bo pęknę!!!!!!!!!!!!! to widzę ze mam do czynienia z osobą o wyszukanym guście i lubiącą dobre kino posikałam sie

Linki do zdjęć ust Angieliny Jolie http://www.angelina-jolie.com.pl/a2.jpg http://www.bigpictureradio.com/angelina-jolie-3.jpg http://www.pallaoro.it/images/vip/angelina_jolie.jpg A to... http://img230.imageshack.us/my.php?image=dsc00063cu0.jpg To są twoje wysmarowane błyszczykiem (oczywiście 5 poza granicami twoich ust żeby je troszkę optycznie powiększyć :D )

Gość kitka kitka
nie ma to jak lara kroft ;)

Jest dobrą aktorką i coś w życiu osiągnęła ...Proszę Cię .....nie nie ...ja cię błagam ...przestań się tak podziwiać bo mi się robi nie dobrze...oj bardzo nie dobrze ...:( Idź pogadaj ze swoim lusterkiem ...:P Ono uwielbia na ciebie patrzeć...szkoda że tylko ono ...

Gość kitka kitka
ślepa jesteś? gdzie ja niby wyjechałam poza usta? tam jest delikatna kreska w odcieniu błyszczyka kontur ust wyraźnie widac amantko filmowa :D

Lara kroft?? to ty oglądasz filmy dla dzieci?? Ja bardziej mialam na myśli kolekcjonera kości,przerwaną lekcje muzyki,gie itd. no ale cóż ...

Gość kitka kitka
nie ja mówię, ze mam podobne usta tylko inni ludzie ciiii zamilcz ;)

Amantko filmowa?? ;/ czy mi się zdaje czy ty próbujesz mnie obrazić.....czekaj czekaj...nie no chyba ci się nie udało :P Może następnym razem ci wyjdzie...Phi amantko filmowa ...

Gość kitka kitka
uua! aleś zapodała spływaj gówniaro

taaa...hmmm inni ludzie ...zabawne...Chyba ty do lustra z boku z przodu z drugiego boku ...no patrz to już trzy osoby...

Gość kitka kitka
aleś tępa serio tak tak dosrałam ci tą amantką :) pojebana jesteś i tyle znam takich ludzi jak ty zero poczucia humoru generalnie : żene idź lepiej włącz tańce na lodzie ;)

Gość kitka kitka
nie gadam z gównarzerią

Spływaj gówniaro ?? :D Pha dobre sobie ...to nie ja latam po forum z wymalowanymi ustami żeby sobie poprawić samoocenę....

Nie no dobra już skończ bo się popłacze...jesteś taka nie miła ...;( ....:D Alem tępa no na prawdę....jakim trzeba być pustakiem i próżniakiem żeby latać po forach internetowych ze zdjęciem i prosząc o ocene ...

Och ludzie zobaczcie jakie mam śliczne usta zobaczcie jaka jestem piękna ach....:D nie sądzisz że to dosyć....żałosne ?? Że nikt inny tylko ty sama na tym topiku gadasz jaka jesteś piękna ...i nikt oprócz ciebie cię nie podziwia ...

teraz widać po co autorka pokazała swoje pikne usteczka - potrzeba dowartościowania się. Szkoda że nie rozumie, gdy się mówi jej że ma usta jak żaba, i to nie wynika z zazdrości

*błyskotka* co racja to racja...chyba nikt inny oprócz nie j samej tutaj się tak tymi jej ustami nie zachwycał :D to żenujące ...

Gość najzabawniejsze
jest to, ze kitka mysli, iz ma super usta. skoro dodaje, ze sa w 100% naturalne.... oczywiscie, ze sa, co do tego nie ma watpliwosci. gdyby to mialo byc dzielo chirurga, zastanawialabym sie jaki konowal tak robote spierdolil... tyle w temacie, brzydkie usta. 🖐️

Hehe...co racja to racja..jakby mi tak chirurg usta zrobił to bym go pozwała do sądu...za oszpecenie wizerunku