Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitka kitka

Podobają sie wam moje usta?

Polecane posty

............................................ Na pocieszenie dodam, że na pewno masz inne zalety.;)

Gość paskuda pijawka
:D🖐️

:D :D a ja jeszcze zazdroszę Fotydze oczu, Gosiewskiemu rąk, Kaczyńskim wzrostu, Wierzejskiemu intelektu a Manueli z BB figury :D

Gość kiskis
wygladaja jak wargi sromowe..

Gość paskuda pijawka
ja wszystkim wszystkiego zazdroszcze :P

Gość Napalona naMAXA
w sumie grzesznica ma racje/usta nie sa takie zle/a wy z przekory zazdroscicie/idealne moze nie sa ale tez nie najgorsze/ale po wypowiedziach niektorych tu osob mozna wiele wywnioskowac o was samych :D

Gość przyglądający się MEN
Ale kobietki są kurwa o siebie zazdrosne :D Przeczytałyscie że grzesznica m. ma pelniejsze usta i tez najazd, ale niby pod innym kątem,ech kobiety :classic_cool:

Grzesznico odrobine dystansu, wyzywasz nas od paskud, laska ktora wstawia fotke i pyta sie co sadzimy musi byc przygotowana na po prostu szczere odpowiedzi, czego mam jej zazdrosic? uts?:O no bez przesady, a to czy jestesmy brzydkie czy nie to wielka niewiadoma wiec nie badz taka pewna:)

Grzesznica - dlaczego uważasz że skoro ktoś wyraża krytykę, to na pewno kłamie i jest zazdrosny?? trochę płytko rozumujesz dziewczyno... Mi też się te wary nie podobają, przynajmniej na tej fotce :/ są niekobiece i wrażenie niechęci potęguje to ze są wysmarowane jakims błyszczykiem czy coś i są oślizgłe jak te wielkie ślimaki bez skorup ble

no tak, jak zwykle jak się komuś coś nie podoba to od razu zazdrosny jest :) jak ktoś pokazuje zdjęcie czegoś, co jest ładne, to piszę że jest ładne (figura, włosy, oczy, czy wszystko inne) ale te usta są po prostu brzydkie, takie jakieś wydęte, jak ślimaki :O

Gość przyglądający się MEN
kobietki ale z niektórymi komentarzami przesadziłyscie,więcej kultury i rzeczowości jest w wypowiedziach grzesznicy niż niektórych z was :P Ja jako facet oceniam że te usta nie są zle,są zmyslowe,ciekawe :) Chyba wy powinnyscie miec więcej dystansu do siebie ;)

jeśli już mamy mówić o pięknych ustach to stawiam na Jessicę Biel albo Scarlet Johanson - to jest coś czego można zazdrościć.

Gość jak ścianą w groch
a ja bym sobie z taką ślimaka zapodał :P fajne

Gość kitka kitka
szczerze musze przyznac, ze ukrywam sie rowniez pod nickami: przygladajacy sie MEN oraz jak ścianą w groch :O

po to jet to forum, żeby każdy mógł napisać co na dany temat myśli. Jeśli autorka pokazuje swoje usta to niech się liczy z tym, że nie każdy musi się nimi zachwycić. Takie usta sprawiają, że dana osoba wygląda na niezadowoloną i smutną...

Gość przedstawiciel medicon
Ładne ustka :)

Gość kitka kitka
ale sie uśmiałam wiem, ze są seksi zazdrośnice!!1 jakoś zaden facet nie skrytykował :p

Gość FAN BIUSTÓW
CAŁKIEM CAŁKIEM . MNIAM :D

Gość nie p
PIEKNE USTA!!!

Gość po prostu facet
a mi się nie podobają, nie są sexy a to w kobietach lubię najbardziej czyli namiętne usta

Gość nie p
jestescie dziwaczni albo bez gustu usta sa piekne

Gość nie p
sa troche za bardzo wysmarowane ale sam ksztalt jest swietny