Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

W sumie to

Polecane posty

ja nikomu nie wierzę ,nawet samemu sobie :D mogę co najwyżej domniemywać ,że tak było :D

Gość a_dusia
tak też myślałam

dzien dobry - xzyzed no teraz az milo Cie ,, poczytać ,, . nawet niewiem co napisać .. po takim sparingu jaki razem przeszliśmy , az dziw mnie bieże ze mam ochote coś do Ciebie pisać,. pozdrawiam ciepło.

a w sumie ... to tyle czasu nikt nie pisze , a nawet autor olałłłłłłłł!!!! xzyzed gdzie jesteś ,, bożyszecze tłumów,,

tigrunia :) No w Tobie także nastąpiła jakaś przemiana aż zaskoczony jestem ,co mi się często nie zdarza:) Zrobiłem sobie odpoczynek od kafe jako i Ty sobie zrobiłaś ale jakby co możemy się poprztykać ile wlezie :D

wiesz co .... xzyzed chyba sie w Tobie zakocham ... tak poprostu... bo tak piszesz .... ze aż sie rozklejam .... no ale te psztykanie dlaczego nie . ..

Gość a ja to CI POWIEM
D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

tigrunia podoba mi się Twoje poczucie humoru :D to by było zdarzenie ,które mogło by śmiało kandydować do miana wydarzenia roku na kafe :D :D :D

wierzysz w cuda???? To może się umówimy??? albo wymienimy gg?? co proponujesz?? :)

no co tigruniu pękasz?? :D przecież topór zakopany :D a może po bliższym poznaniu polubimy się i sprawimy siurprizę na kafe :D

Tak wogóle to witaj, xyzed. Może i masz rację, ale dla mnie to jednak prawdziwy cud! :D

Ha to myślę,że tigra wspólnie ze mną wygra w cuglach konkurs na sensacje lub cuda roku,który to konkurs niebawem ogłoszony zostanie :D

zdecydowanie....tylko oby....ten cud trwał już wiecznie! Myślę, ze to nie chwilowe, co??

ze swojej strony mogę obiecać,że tigruni atakował brzydko nie będę,a wręcz będę starał się być szarmancki :D tigruniu dla Ciebie 🌻

Wow !!! dzieki xzyzed ,. bardzo lubie dojrzałych facetów , ktorzy wiedzą o co chodzi ! ,. Aga ---- dzien dobry ,. milego dnia zyczę , bez stresu !

tigrunia w góry,w góry i jeszcze raz w góry :) niezależnie od pogody,bo ja kocham górecki :) właśnie za chwilkę pakuję tyłek w mój ukochany samochodzik i wiooooooooooooooo :D Ale oczywiście wychylę Wasze zdrowie siedząc w karczmie przy kominku :)

🖐️ X 👄 alez Ty masz duzo tych topikow ;) zycze Ci szalonego weekendu i udanej wspinaczki :) w niedziele wieczorem wyjezdzam, bede dopiero za tydzien w piatek. papatki ❤️

ale masz fajnie !!!! a jedziesz sam czy z eleganckim towarzystwem? ,. a może totalny lajcik? tak tylko pytam