Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metafora .

Forum chamów

Polecane posty

Przybywa tu garstka normalnych ludzi co jakiś czas - oni zadają pytania. Przesiaduje tu jeszcze mniejsza garstka normalnych ludzi, którzy chcą szczerze komuś pomóc, podyskutować, pośmiać się, czasem popłakać - zawiązują się tu czasem wspaniałe więzi, które zdążyłam poznać przez ten rok wchodzenia tu co jakiś czas z jakimiś wątpliwościami i jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem. Ale tych zalet w świetle wad jest bardzo mało. Bo to forum chamów. Siedzi tu multum ludzi, którzy się podszywają, którzy wyzywają za inne poglądy, przeklinają, naśmiewają się, a wszystko dlatego, że są ANONIMOWI. Albo wypowiadają się na temat, na który nie mają zielonego pojęcia, a grają najmądrzejszych. Są bez twarzy i w idealny sposób z tego korzystają. Ale nie wiedzą, że to oznacza nic innego jak ich ultra niski poziom inteligencji tudzież beznadziejny charakter człowieka spędzajacego całe życie przed komputerem i bojącego się wyjść do ludzi. O kretynkach nie będę wspominać, bo takie się zdarzają na każdym forum. I jeszcze coś - bardziej chaotycznego forum NIE ZNAM. Stron z listami tematów jest więcej niż postów na niejednym forum. Nie panuje tu żadna netykieta (formalnie owszem, ale nie praktycznie), moderatorzy mają chyba związane ręce. Dlaczego? Nie piszę tego po to, aby prowokować, choć wiem, że taki będzie efekt. I wiem też, że będę wyzwana przez tą większą grupę uczestników forum. Jeśli teraz mnie macie za taką osobę anonimową, to proszę bardzo - spotkajcie się wszyscy ze mną w jakimś miejscu i powiem Wam to wszystko wprost. A czemu? Bo już mi po prostu ręce opadają jak czytam Wasze niektóre posty i jak dociera do mnie, w jakim chorym społeczeństwie przyszło mi żyć. INTERNET ZAWRÓCIŁ WAM W GŁOWACH!!!

Sztuka jest wyluskac spod postow podszywow i chamow normalne tresci, a na reszte nie zwracac uwagi. Wielu osobom sie to udaje, czego i tobie zycze 🖐️

prawie sie nabralam :P musze zakupic jakies łokulary

wiec prosze uprzejmie znalezc sobie jakies mniej chamskie forum. tutaj przynajmniej nie roi sie od hipokrytow przestrzegajacych coraz to bardziej rygorystycznych regulaminow na \'kulturalnych\' forach. ja osobiscie brdzo sie ciesze z istnienia tego forum, a swoje powodzenie zawdziecza ono wlasnie tej swobodzie.

Nie wiem, czy internet bardziej przewraca w głowach prostakom, czy ludziom, którzy chcą się na kimś bezkarnie wyżyć, czy takim, co nie mają do kogo gęby odezwać a wylewają swoje żale na forum:O I jedni i drudzy mają jakąś potrzebę, ale jak naiwnym trzeba być, zeby wierzyć, ze w internecie nie jest się anonimowym a ktoś będzie się przejmował cudzymi problemami. Skoro osoby, wśród których się żyje, nie chcą czy nie mogą pomóc, to nie oczekuj tego od zupełnie obcych internautów. 🖐️ A na poważne pytania, to się szuka odpowiedzi we właściwym do tego miejscu.

Witam:) myślimy podobnie :):):)🌼 ,mimo to ze, jestem tu od nie dawna ,i nie wiem jak było rok temu ale wystarczy mi ze jestem tu moze 4 miesiąc. zeby wiedziec o czym piszesz:( tak właśnie jest ,dzisiaj był temat dokładnie nie pamiętam ,ale chodziło o ilości nicków ,ile ich mamy .Fakt spodziewalam sie ze tak jest , ale po cholera komus wiecej niż jeden nick..??? ja nie używam innych i pod pomarańczowym nie bywam ,staram sie komus pomóc a jesli mam sie nasmiewac to w ogóle nie pisze bo i po co.??:) :):):)🌼

zgadzam sie z Toba, chamstwa to jest niestety sporo, ale znajda sie tez porzadni ludzie, jak to w życiu...mysle ze wiele sa winne pomaranczowe nicki, oczywiscie nie wszyscy sa zli, ale zauwazylam ze jak sie chce komus dopiec, powyzywac to glownie na pomaranczowym nicku bo takiego moderatorzy nie zablokuja..

Gość pomagierka
każdy w miarę swojej inteligencji, (nie obrażając nikogo) widzi co dzieje się na forum, ale bynajmniej takie tematy nie pomogą w usunięciu chamstwa i braku kultury, prostszym wyjściem będzie ignorowanie osób przejawiających aspołeczne zachowanie.

Pewnie *pomagierka* że ten mój temat nic nie da i ja byłam i jestem tego świadoma; ale niech chociaż Ci ludzie wiedzą, że są denerwującą częścią tutejszej społeczności i że to wcale nie jest \"fajne\", co robią.

Gość pomagierka
metafora, uwierz mi, że na tym forum w przeciągu ostatnich 4 lat powstała tutaj setka podobnych tematów, dlatego nie warto denerwować się, bo do nich i tak jak "grochem o ścianę", moja rada ignorować a jak coś /ktoś bardziej irytuje to walić na śmietnik z nim.

Gość oj ciezkie zycie forumowiczki
ja tu kiedys bywalam, ale pewnego pieknego dnia ktos sie podszyl...:O i dostalam bana. Przestalo mnie "bawic" obrywanie za kogos. Zagladam czasem, ale nie pisze. dzis wyjatkowo. pozdrawiam

Jeżeli was denerwuje to forum to w takim razie po co tu siedzicie? Jesteście masochistami? Czy lubicie walki z wiatrakami? Zawsze możecie kablować na każdego kto złamie netykietę(a propos czytał ktoś regulamin?) Proponuje zajrzeć na forum o2, tam to dopiero jest burdel na kółkach!

oj ciezkie zycie forumowiczki >> jest to raczej wykluczone :D pomagierka >> i to jest to, tylko proporcje sie zmienily, na niekorzysc Kafe niestety Kulaj czukerek >> niedlugo bedzie tu jak na o2 - i co? Na to trzeba sie rownac? Wejdz jeszcze na Wiedzmina, po 1/4 strony zapomnisz jaki byl temat. A siedze tu (wlasciwie, juz nie siedze, tylko czasem zagladam) z sentymentu, by sie spotkac z fajnymi ludzmi, ktorych tu poznalam, czasem sie posmiac, czasem doradzic ... a gdy poczuje sie juz troche odmozdzona - ide na inne forum, gdzie naprawde mozna uprawiac dawno zapomniana tu sztuke: POROZMAWIAC :) Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku ;)🖐️

wiecie co było dla mnie wielkim problemem -nie przejmowanie się uwagami i przytykami pomarańczek .nauczyłam się i jakoś po mnie obrażanie bardziej już spływa.nick mam 1 i nie potrzebuję się ukrywać.pozdrawiam autorkę

Najgorszy jest zalew durnych topików zakladanych przez bemózgowców. Żeby znaleźć ciekawy topik trzeba się przedrzeć przez morze badziewia. Postulowałem kiedyś żeby wprowadzić zmianę regulaminu cafe polegającą na tym by topiki mogli zakładać tylko forumowicze z czarnymi nickami mający np. powyżej 50 postów. To zminiejszyłoby liczbę topików ale nie byłoby durnoctwa i każdy mialby łatwiej wybrać to co go interesuje. Na pomarańczowo możnaby sie było tylko wypowidać.

Gość mnie się nie pytaj
zrzygałem się sobie do buzi, twój nick mówi sam za siebie proszę nie oddychać nawet w moim kierunku :P a jeśli masz w dupie ten temat, to po co dajesz głos?

I tak jeszcze moim skromnym zdaniem a propo podszywaczy, to ja chcialam zauwazyc ze niektorzy podszywacze sa naprawde zabawni i smieszni, takze moze warto spojrzec na forum z innego profilu i tez sie posmiac ;) fajnym podszywaczom mowimy TAK :classic_cool: