Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana...

brak okresu podczas zapalenie pęcherza...

Polecane posty

Gość zakłopotana...

dziewczyny pomocy!!... mam pytanie czy wiecie coś na temat braku okresu jak ma sie zapalenie pęcherza??!!..wszędzie już szukałam i nic nie znalazłam:(( nie wiem co robić...jak któraś była w takiej sytuacji albo coś o tym słyszała to proszę żeby napisała...:( z góry dzięki!!-czekam na odpowiedzi...

Mi okres sie juz spóżnia 10 dni, ale nie wiem dokładnie czym to jest spowodowane, bo nie wiem tez za bardzo czym objawia się zapalenie pęcherza, ja podczas siusiania czuję taki dziwny ból, jakby szczypanie, a niekiedy po oddaniu moczu mam wr4ażenie tak jakby mi sie chciało sikac, nie wiem dlaczego

Zapalenie pęcherza jako takie nie wpływa na miesiączkowanie. Są dwie opcje: albo odrębnie przyplątała Ci się jakaś dolegliwość ginekologiczna (lub była wcześniej, ale o tym nie wiedziałaś), albo bierzesz jakieś leki, które wpływają na miesiączkowanie (co jednak wydaje mi się mniej prawdopodobne). Chyba że nie masz typowego zp, tylko problemy z pęcherzem pochodzenia ginekologicznego.

Nie wiem ile masz lat, ale może to po prostu zwykłe opóźnienie? Wiesz, nieregularność miesiączki, te sprawy :)