Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saraa...

Jestem smutna, zalamana i chyba coraz bardziej pijana.....

Polecane posty

tylko ocet jest niewinny :] saraaa... w takim stanie nie polem pozycji horyzontalej, lepiej posiedzieć albo postać :D

tacomanadzieje >>>>>>>gdziez tam ja do takiego super przystojniaka? :P masz racje Jarek wole siedziec :P

nie mowie ze nie fajny i nie przystojny, tego nie wiem- nie znam go ani nie widzialam.....ale ja kocham juz , a kochac moge tylko raz :)

saraa + jarekk?? droga nadziejo, to tylko pogłoski, z miejsca je zdementuje :> saraaa... nie słodź tak bom gotów pomyśleć, że wiesz jak wyglądam :D

Gość pegas
czasem dobrze jest sie napic... swiat wydaje sie lepszy...

saraaa... znam tą karuzelę ;] nie kładź się przez jakiś czas bo to może mieć nieprzyjemne konsekwencje, ale jeśli musisz, to połóż rękę na podłodze, mi to pomaga :D tacomanadzieje -- onieśmielasz mnie ;] znowu pada, deszcz, idę schować kota to garażu

ręka na podlodze? jako co ? uziemienie? hehehe pozniej sprobuje, narazie sie nie klade ;)

saraaaaa nie wiem co robi ta ręka ale to pomaga :D myślę, że ma to związek ze zmysłem równowagi, błędnik tumanieje po etanolu, a ręka położona na glebie wysyła informacje pod kopułę, że znajdujesz się w pozycji leżącej. Proste ;) dobranoc nadziejo

a tak swoja droga...to piwko pomoglo na zly nastroj...szkoda ze zaraz pewnie wroca łzy :(

ojjjjjjjjjjj glowa mi pęka , ledwo wstałam z łózka :( wczoraj było zdecydowanie lepiej.....