Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca wiedzy

termin płatności za studia niestacjonarne

Polecane posty

Gość poszukujaca wiedzy

no wlasnie do kiedy najpozniej trzeba wplacic kase za 1 semestr? interesuje mnie uniwersytet wrocławski ale mozecie sie takze podzielic ta wiedza odnosnie do innych uczelni panstwowych:)

Gość poszukujaca wiedzy
na stronie szukalam dlugo i wytrwale ale dalam sobie spokoj-nic nie ma na ten temat:( zadzwonic do dziekanatu moge dopiero w poniedzialek a informacji na ten temat potrzebuje jak najszybciej:( dzieki za odzew:)

mój chłopak studiuje na uniwerku opolskim. Raty płaci jak mu się podoba.. Ostatnio spóźnił się z płatnością 4 miesiące i jedyna konsekwencja to 30zł odsetek.. Spieszy się tylko wtedy, gdy uzależnione jest od tego podbicie legitymacji czy wydanie zaświadczeń że jest studentem. Pierwszą ratę niby do 1 października musi płacić, następną do 30 listopada, później do 1 marca i 30 kwietnia. Dlatego u nas w opolu spieszyć się nie trzeba:D:D

Gość moja kolezanka musiala
wplacic do zeszlej srody (studia zaoczne uzupelniajace)

Gość poszukujaca wiedzy
->moja kolezanka musiala-na uniwersytecie wroclawskim?a na jakim kierunku? bo z tego co kojarze trzeba jakos na poczatku pazdziernika wplacic ale nie wiem jak bardzo na poczatku:(

Gość poszukujaca wiedzy
up moze ktos jeszcze wie:)

teoretycznie do połowy pazdziernika najczesciej, ja jestem na ostatnim roku UAM Poznan i wiem ze nawet jesli zapłacisz w grudniu to nikt nic nie zrobi, tylko strasza. Inaczej jest chyba na pierwszym roku ponie4waz moze to miec wpływ na przyjecie...

Wiem, ze w moim miescie - do 5.10. Za pierwszy rok - w calosci :O

Gość poszukujaca wiedzy
i znowu up

Gość poszukujaca wiedzy
upup no ludzie nie wierze ze nikt nie studiuje niestacjonarnie na uniwerku wroclawskim...

Gość też chce wiedzieć
i też chodzi mi o uniwersytet wrocławski, a na stronce tego nie ma, naprawde można płacić w ratach za semestr???????? lol a ja już tu 1400 szykuje, nawet chciałam pożyczyć od kumpeli

Gość poszukujaca wiedzy
jesli napiszesz podanie z prosba o rozlozenie platnosci na raty i ci zatwierdza to podanie z reguly to robia

Gość też chce wiedzieć
ojoj, podania trzeba....a madziulek napisała...ehhh już się cieszyłam, z podaniami za dużo zachodu, i tak już musze 2 inne napisać

w Opolu nie trzeba żadnych podań pisać. Płacisz za rok w całości, albo wpłacasz w kasie ratę i oni już wiedzą, że taki system płatności Cię interesuje.. Ale co uczelnia, to obyczaj widzę:(

Gość poszukujaca wiedzy
ale ona pisze o opolskim a ja wiem jak jest na wroclawskim pod tym wzgledem:) chociaz moze to zalezy od kierunku no ludzie nikt nie wie jak to jest z terminem?:(

Gość łee
ja na uamie też płacę w ratach i żadnych podań skaładac nie musze

Gość poszukujaca wiedzy
upupupup

Gość ika..
a ja juz nie musze sie martwic o platnosci bo nie zostalam przyjeta i tylko dlatego ze liczba osob byla ograniczona :( liczylam jeszcze ze moe ktos zrezygnuje a wtedy wskocze na jego miejsce lecz niestety