Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suziszlachcid

pierwszy dzień na studiach - trochę się boję..

Polecane posty

Gość suziszlachcid

od wtorku zaczynam wykłady, może ktoś napisze jak one wyglądają? czym się różnią od "normalnej"szkoły? (liceum, gimnazjum) :)

Z opowieści koleżanek wiem(ja zaocznie studiuję, więc jest całkiem inaczej), że niczym, oprócz tego, że wykładowca zwraca się do studenta per pan/i:)

Gość czarno to widze
ja ide na zaoczne. jutro mam inaugiracje ale nie wiem czy jechać(mam dalekooo) powiedzcie mi czy trzeba tam być???

Gość adf
to jeszcze Ci do dr trochę brakuje ;). Spoko, dasz radę :)

Gość suziszlachcid
ide na pedagogike, wiec raczej labaoratorium odpada :) a co sie robi na cwiczeniach?

Gość suziszlachcid
adf - rozmarzylam sie troche :P

Gość adf
na ćw. się ćwiczy :). na pedagogice, to pewnie czyta się teksty, dyskutuje się o nich...

u mnie na inauguracji (ale wydziału, nie całej uczelni) obecnośc była raczej konieczna- dostawaliśmy wpis do indeksu ze szkolenia bhp :P

Gość Misiak zdejmij z głowy
abażur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość brukselkaa
ja tez sie obawiam troche..w sczegolnosci matmy i tych mikro i makroekonomii:/

Gość suziszlachcid
a sluchajcie na rozdanie indeksow mozna sie ubrac normalnie a dopiero na inuguracje elegsncko?

Ja wprawdzie jestem już na SUMie (studiach uzupełniających magisterskich) ale też mam lekkiego starcha :). Pojutrze wyjeżdzam do Krakowa, będę mieszkac z ludźmi których nie znam, nie znam dobrze miasta i jeszcze nowi znajomi na uczelni. Ale dam sobie rade, sama tego chcialam w koncu :D

Gość suziszlachcid
przytulak - powodzenia :) 🌻

Gość brukselkaa
ja juz index dzis odebrałam.byłam normalnie ubrana :) przytulak-->Kraków Cie nie zje.Tu jest fajnie :) 🌻

suziszlachcid- a po indeks nie idzie się do dziekanatu? tak z własnej woli? :P (ja nie jestem pewna, ae u mnie chyba tak właśnie było, że po indeksy się szło indywidualnie, we własnym zakresie ;) ) ...a w związku z tym w \'roboczym\' ubraniu ;)

Gość czarno to widze
ale my jeszcze idneksów nie dostaniemy....to też jest inauguracja wydziałowa, ale chyba żadnego wpisu nie będzie, bo niby do czego....??? kurcze nie wiem co robić!

Ja w życiu na żadnej inauguracji nie byłam, być nie zamierzam i dobrze mi z tym. Z opowieści tych, co bywali, wiem, że nic nie straciłam;)

Gość suziszlachcid
no ja ide jutro po ndeks i legitke a w pon jest uroczyste rozpoczecie roku akademicjiego :) aaa i jutro jest spotkanie ogolnie calego uniwerku wiec indywidualnie raczej nie bedziemy odbierac :)

Gość suziszlachcid
znaczy bede osobiscie, ale w jakims wiekszym gronie - zeby nie bylo :)

suziszlachcid- ok... ale chyba indeksów na tej ogólnej inauguracji wam rozdawac nie będą...? czy będą? wiecznośc by to trwało :P

ja też zaczynam w poniedziałek, tzn uroczysta inauguracja jest w poniedziałek a we wtorek już zajęcia... Boję się najbardziej fozyki i anatomii :(

Gość u mnie na na uczelni
przyszlo pisemko kiedy odebrac indeks i legitymacje w dziekanacie :) już odebrałam ... zajecia od 1 pazdziernika ... a inauguracja roku akademickiego 8 pazdziernika ... troche dziwne ... no ale nie wnikam kto to wymyslil :P acha bede studiowac pielegniarstwo na ŚUMie :)

Gość czarno to widze
nie dostaniemy bo od 9 paźdz. do któregos tam, mamy czas by iść znieść im dowód wpłaty na ideks i legit.

Gość suziszlachcid
kurcze, pojecia nie mam jak to bedzie :P pietra mam i tyle :O

czarno to widze- skoro tak, to się nie przejmuj... jeśli to ma byc inauguracja całego roku czy czegoś tam... i nie będzie niczego osobno w grupach, to nie ma po co jechac ;) ani nie sprawdzą obecności ani nic :P jedynie mogą pod koniec powiedziec jak ma wyglądac wasz najbliższy tydzień mniej więcej ;)

czarno to widze nie jedź, bo czas, pieniądze i nerwy tylko stracisz, że na takie dyrdymały musiałaś czas i pieniądze poświęcać:)