Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekaciewiona

mam 24 lata i mialam 5 partnerów seksualnych, dużo?mało?ok?

Polecane posty

Gość zaciekaciewiona

Gość pln
ja mam 24 i mialam 6 ? no i co z tego? dla jednych malo dla innych duzo. wazne jak sie z tym czujesz

Gość trombita
Wpadam przy Was w kompleksy. :O

Gość fgvbhjm
26 ijednego haaaaaaaaaa i mam nadzieje ze ostatniego tak do konca , tak na zawsze cudowne uczucie

Gość dosc duzo ale jeszcze taka
dziwka straszna to nie jestes, chyba, ze mialas rowniez przygodny seks to wtedy krzyzyk ci na droge

Gość ja mialam 15 i wcale
nie wydaje mi sie, ze to bylo duzo biorac pod uwage, ze zaczelam sie kochac w wieku 15 lat ;)

Gość dziewice rulez
jestes puszczalska. nikt nie chce na zone kobiety co miala tylu partnerow. a seks w wieku 15 lat to zaczynaja uprawiac mlode dziwki

Gość marginess
Prawda jest taka, ładne dziewczyny w dużej większości bzykają się na lewo i prawo. Łatwiej jest im "załatwić" sobie faceta na noc i tyle.

Gość dwudziestka_
ja zaczelam uprawiac sex jak mialam 15 lat(rocznikowo 16) i wcale dziwka nie jestem, a z tym facetem jestem nadal jest to moj pierwszy i mam nadzieje ze ostatnii. Nie zaluje. A dziwka to sie sama mozesz nazwac

a kim Wy jestescie zeby oceniac? Ciekawe jaka macie skale dziwka to powyżej 3 czy 4 partnerów na dekade? :D śmieszne żałosne ludziki. A facet jak wyrywa laski, to tez dziwka? Nie, to tęgo oooogier :D

tęgi miało być ;)

Gość dziewice rulez
ale z takim przebiegiem i ta liczba i tak na zone sie nie nadajesz

Gość marginess
No i prawdą także jest, że przystojni faceci także nie żałują sobie przygód :) Ładniejszym łatwiej jest prawie we wszystkim. Ja tam nie oceniam kobiet po tym ilu miały facetów. Ja miałem tylko jedną, a mam sporo latek już...Jestem typem, który musi czuć coś więcej niż tylko popęd...dostaję blokadę i tyle.

Gość dwudziestka_
a co ty myslisz ze jestes dziewica to sie na zone nadajesz? Nie jestes Bogiem zeby mowic kto sie nadaje na zone a kto nie, kazdy ma prawo. A ty jestes zalosna. Zal ci dupe sciska ze jestes dziewica? Pewnie nia zostaniesz do konca zycia z takim podejsciem

Gość dziewice rulez
Jestem facetem nie wzialbym na zone kobiety co przede mna miala wiecej niz 2 i 3 partnerow, bo jak miala wiecej to niech lepiej idzie do burdelu pracowac, a nie pcha sie do malzenstwa

Gość dwudziestka_
a ty ile miales partnerek?

zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia. Bycie dziewcica to zaden zaszczyt, świadczy to o brzydocie albo blokadach seksualnych. Poza tym ludzie maja wieksze zyciowe aspiracje niz zostanie żoną, przynajmniej moge sobie poprzebierać ;)

mialam na mysli wypowiedz dwudziestki :)

Gość dziewice rulez
Nie wazne ile mialem partnerek. Co do brzydkich dziewic to bez komentarza, bo takie mnie nie interesuja. Za to piekna atrakcyjna dziewica to jest

Gość dziewice rulez
Poza tym kobieta bedaca dziewica czeka na tego jedynego zeby oddac mu swoj skarb

no akurat, z tym, ze tylko piekne laski bzykaja sie na lewo i prawo, sie nie zgadzam, znam wiele pasztetow co w wieku lat 16 mily juz bobasy i nie od jakigos nieszczesliwego przypadku podczas pierwszego razu :D. no a ladnych dziewczyn w podobnej sytuacji raczej nie znam,

Gość dwudziestka_
koles jestes zalosny najpierw popatrz na siebie ile miales partnerek a potem ewentualnie mozesz to wypominac plci piekniejszej. Dla mnie ktos kto wymaga a nie daje rowna sie z gownem. Mam nadzieje ze nigdy nie znajdziesz fajnej laski bo nie jestes wart nawet tych pan z burdelu. Nie mam szacunku dla takiego zera jak ty. Noz mi sie otwiera jak czytam takie wypowiedzi.

Gość aaa...
no nie przesadzajcie.. nie tylko "pasztety" są dziewicami:O ja mam 21 latek jednego pierwszego i mam nadzieję ostatniego faceta, a nie uważam się za paszteta..a wręcz przeciwnie..więc nie uogólniajcie prosze.. każdy ma inny charakter i wydaje mi się że ilość partnerów zalezy od usposobienia i zasad danej osoby.. ale uważam żę nie można nazywać dziewczyny która miala kilku partnerów żę jest dzi... bo przecież faceci też zaliczają naiwne dziewczyny .. no i oni są "bezkarni"??

Gość dziewice rulez
Wcale nie mialem duzo partnerek i nie wymagam od dziewczyn czegos czego nie wymagam od siebie. Ale nie chcialbym miec dziewczyny co miala wiecej partnerow niz ja partnerek

Gość mala_mi_
aha a dziewczyne ktora miala mniej partnerow niz ty mozesz miec? Daruj se chamie

Gość ja znam duzo kobiet
które po prostu nie przyzanaja sie iklu miały, bo są własnie z takimi baranami jak Ty. A miej sobie dalej wizje nietknietej dziewicy, a swoja droga jakie ma to znaczenie jesli sie kogos kocha? Gwoli wyjaśnienia - dziwka to kobieta uprawiajaca seks za pieniadze, a nie doświadczona seksualnie

ten dziewice rulez to autentycznie na glowe upadl, i bredzi cos od rzeczy, skarb to jest jak kobieta jest gospodarna i ma olej w glowie i dla swojego meza jest dziwka, ale co taki brzyl moze wiedziec, jak zna sie tylko na onanizmie

Gość dziewice rulez
Dlatego wolałbym żeby miała tyle samo żeby było uczciwie i po równo. Dziewicta już nie mogę wymagać, bo nie jestem prawiczkiem, a jestem uczciwy więc nie wymagam, ale w głębi duszy dziewica zawsze zostanie dla mnie ideałem kobiecości

Gość aaa...
czemu na niego najeżdżacie..uszanujcie jego zdanie.. ja też nie chciałabym żeby mój facet miał kilka partnerek.. na szczęscie trafiłam na prawiczka i dobrze nam z tym.. bo razem poznawalismy siebie i to jest cudowne:) jesteśmy 2,5 roczku razem:)