Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1 GLOS WYBORCZY

wyborcy pisu- gdzie wasza godnosc?

Polecane posty

Gość 1 GLOS WYBORCZY

Kurski nazwal was ,,ciemna masa'' i co? zrobiliscie cos zeby tego czlowieka usunac z partii? Kaczynski mowi- spieprzaj dziadu to sie wam podoba? Szczypinska plecie trzy po trzy i co- na dokladke Nelly bierzecie?! chcecie takiej reprezentacji??? Rydzyk wyzywa prezydenta z zona a wy popieracie jego osoby na listach pis? GDZIE WASZ SPRZECIW WOBEC TYCH LUDZI???

Gość 1 .
a jeszcze dobry motymw byl w lodzi- kobieta z pretensjami sie do kaczora zwrocila, zwykla osoba bezpartyjna a ten co- w pale mu sie nie miescilo i stwierdzil ze to --prowokacja opozycji!! to chyba schizofrenia jakas- uklady i prowokacje widziec WSZEDZIE!

Gość 1 .
aaa czyli godnosci brak..

Gość 1 .. .
moze jednak Myrevin odpowie?

Gość 1 glos . .
Myrevin- tak dlugo odpisujesz czy ,,obowiazuja cie zasady,, i nie kytykujesz zadnych postepkow pisowcow? najlepsze ze zli staja sie ci , ktorzy z pisu odchodza.

Gość ejbisi
Wczoraj się wściekłam NA MAKSA jak przeczytałam w "Metrze" że od poniedziałku ewakuują kilkadziesiąt szpitali - w tym noworodki i obłożnie, nieprzytomnie chorych (przecież na pewno będą jakieś ofiary) bo nie ma kasy dla lekarzy a 3 dni temu ten Kaczor jeb*** piep**ył ,że nigdy jeszcze nie było takiej wysokiej nadwyżki budżetowej jaka jest teraz w Polsce! Niech mi jakiś zwolennik PISu to wytłumaczy łaskawie??????

Gość ejbisi
Ale stwierdziłam ze wyborcy PISu mają jakieś klapki totalne na oczach, po prostu nie widzą tego steku kłamstw rzucanych bez przerwy....... nie jestem w stanie tego pojąć. Fajnego smsa ktos wczoraj wysłał w szkle kontaktowym: Po co premierowi kot? Do ćwiczenia odwracania kota ogonem :D (i to jest prawda, moge przytoczyc przykłady...) Ciekawe czy sie jaki pisowiec odwazny znajdzie.

Gość ejbisi
No tak, żaden odważny sie nie znalazł... a potem i tak pojdziecie i zagłosujecie na tych kłamców chorych na władze :o

Gość 83423983483429
tez mysle ze pis jeszcze porządzi, ze wzgledu na duze ilosci takich wyborców którzy widzieć nie chca i tych strerowanych radiem:o ale ja nie bede przezywał "załamki" bo w przyszłym roku kończe studia i jade do Anglii🖐️

Gość ejbisi
Jarek, w takim razie odpowiedz mi na moje pytanie odnosnie lekarzy, dlaczego tak sie dzieje?? Bo bardzo jestem ciekawa.

Gość dobra to teraz napiszcie
na jaką partie warto głosować i podajcie sensowne argumenty...Poproszę.

Gość i tak zaglosuje na PiS

Gość tylko PiS
warto głosować tylko na PiS bo jest to partia prawdziwych Polaków a nie komuchów albo ich synów, PiS jest takze partiom ludzi wykształconych PiS wprowadził juz religie na swiadectwa szkole a kolejnym krokiem bedzie religia na maturze wreszcie tez doczekamy sie prawdziwej lustracji wszystkich Polaków i deubekizacji bedzie tez bezpiecznie gdyz kazdy bedzie dokładnie obserwowany wiec jak widzicie juz wszyscy PiS zajmuje sie samymi najwazniejszymi dla nas Polaków sprawami wiec zasługuje na nasze poparcie

Uwazam ze zadna partia w pełni nie zasługuje na poparcie. Dlatego bede głosował na mniejsze zło. Jeszcze nie jestem zdecydowany kogo popre. Zdezydowanie natomiast odpadaja PiS, LPR i Samoobrona

Gość nie wyborca
W szkle to nie tylko sms-y. Całkiem niedawno poszła wypowiedź bardzo dumenj z siebie przeciwniczki PiS, któa z radością rozszyfrowała ten skrót jako ... kał i mocz :( "Ynteligentka" :( Klapki na oczach ? Cytatuję: "To pan Donald Tusk był liderem w Kongresie Liberalno-Demokratycznym, który rządził z nadania pana Wałęsy, to pan Tusk liczył głosy dla obalenia rządu pana Olszewskiego (vide "Nocna zmiana") a KLD weszło do rządów po jego obaleniu (słynny pan Lewandowski z KLD zafundował nam kpinę z uczciwej prywatyzacji, o czym pisała szeroko Najwyższa Izba Kontroli), to pan Tusk przeskoczył do Unii Wolności (UD + KLD) gdy wyborcy odrzucili KLD. To pan Tusk był senatorem UW i popierał rząd AWS-UW znany z socjalistycznych działań pod hasłem "cztery reformy i pogrzeb". To pan Tusk widząc, że kolejny okręt tonie wyskoczył z UW i założył PO agitującą za socjalistyczną UE w sposób (w przeciwieństwie do zdystanoswanej postawy np. Wielkiej Brytanii) tak ślepy, że skutki tego zaczniemy odczuwać, choć już dziś hasła "roszczenia", "dorsz", "stocznia", "limity mleczne" itd znają wszyscy." - Popiela UPR

Gość obywatel świata
Volf 2007.09.29 15:17 Wy postkomuchy znacie tylko hymn sowiecki i ten słynny wasz BÓJ OSTATNI w rytmie którego wynosiliście wasze sztandary PZPR po ogłoszeniu bankructwa politycznego w 1989 roku , do tych bankrutów zaliczam człą nocną zmianę z PO, SLD, LID, PSL, UW, KPN i reszty hołoty --------------------------------------------------------------------------------- angst 2007.09.29 15:44 Czytam Wasze opinie i strasznie mnie one cieszą i napawają optymizmem, ponieważ sugerują, że w Polsce nareszcie (mam nadzieję) rodzi się system dwu partyjny. Dlatego apeluję do Was rodacy niech wygra PiS lub PO a resztę trzeba skreślić na margines. Żadnych koalicji niech rządzi jedna partia!

Gość AWS+ UW zrobiły przynajmniej
reformy. Najlepsza samorządowa działa bez zarzutu. Refgorma ochrony zdrowia też była krokiem w dobrą stronę (decentralizacji pieniędzy na służbę zdrowia), którą zepsuł późniejszy rząd SLD. W końcu sama odkładam na swoją emeryturę. No tak ale lepiej krytykować a nie analizować i myśleć. A jaką reformę zrobił PIS? Co zrobił dla gospodarki? Co z obniżeniem podatków, które zapowiadał? Co z mieszkaniami? Co z polityką zagraniczną? Dzięki Kaczyńskim już wykluczają Polskę z ważnych decyzji np. Dzień przeciw karz śmierci. Co z OBWE, które obserwuje wybory m.in. w Szwajcarii i Stanach? Komu przeszkadzało, by przyjechali? Czy PIS ma coś do ukrycia?

Gość ejbisi
Nadal nikt mi nie odpowiedział na moje pytanie odnosnie służby zdrowia. Po drugie: czemu Kaczyński jeździ po Tusku, że chce współpracować z Samoobroną i LPRem chociaż nigdy o tym nie wspominał, a sam to z kim wspołpracował żeby tylko desperacko utrzymac sie przy władzy? przeciez to jest CHORE.

Gość mam pytanie do 1 i ejbisi
A chociaz pojdziecie na wybory? Ja zaglosuje. Poprzednim razem to olalam i to byl blad. Przeraza mnie wizja panstwa niczym Rosja Putina i tVPis. To juz przestalo byc smieszne

Gość służba zdrowia
Kurczowo ? POkurcze głosowały przeciw rozwiązaniu sejmu już w 2006 roku !!! "Czwartek, 9 marca 2006 Sekretarz PO: jesteśmy przeciwni wcześniejszym wyborom IAR 07:40 Platforma Obywatelska jest przeciwna przedterminowym wyborom - oświadczył w "Sygnałach Dnia" Grzegorz Schetyna. Sekretarz generalny PO uważa, że wcześniejsze wybory parlamentarne w Sejmie niczego istotnego nie zmienią. " - http://finanse.wp.pl/kat,72914,wid,9250869,raportwiadomosc.html?rfbawp=119107769%207.816&ticaid=148d1 Tak, tak ... Ludzie na drogach giną bo rządzi PiS, lekarze strajkują, bo rządzi PiS. Wczesniej na szpitale szło mniej kasy i jakoś wystarczało, takich strajków nie było, ale nagle przestało być ok ? Oficjalnie 30% podwyżki dla słuzby zdrowia w zeszłym roku i ciągle mało ? Niestety trudno nie połączyć tego z aresztowaniami lekarzy za korupcję. Źródełko niektórym wyschło ...

Gość studentin
wasze wypowiedzi sa strasznie szablonowe.krytykowac wszystko jest najlatwiej i chcecie jeszcze jakichs wyjasnien???jestescie jedna wielka szara masa bez wlasnego zdania bo nawet nie interesujecie sie faktycznym programem PO.potraficie wymienic chociaz jeden punkt???pewnie NIE.smieszne jest to ze elektorat PO wolalby dla samej zasady zaglosowac na postkomuchow niz na PiS(tak po prostu przeciw PiS BRAWO!!!)gratuluje elokwencji.

Gość elektorat POkurczy
nawet sobie sprawy nie zdaje, że przed poprzednimi wyborami ta ich ukochana Platforma nawet programu wyborczego nie miała !!! sorry : miała jeden program: KORYTO !

Gość pis anty komuchy to dowcip
Jarek cudowne dziecko PRL. 1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR. 2) Cud drugi, żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle. W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce 3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV. 4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji, z kręgu doradców Lecha Wałęsy nie zostaje internowany. 5) Cud piaty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki i jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989. 6) Cud szósty, Jarosław Kaczyński jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji ujawnia swoja teczkę dopiero po naciskach prasy. 7) Cud siódmy to cud zagadka. Jaki jest związek między ofiarowanym Rajmundowi Kaczyńskiemu przez PRL apartamentem na Żoliborzu, pracą wczasach stalinowskich na Politechnice Warszawskiej, karierą filmową bliźniaków i brakiem internowania Jarosława Kaczyńskiego w stanie wojennym? Kto wie? Czym aż tak bardzo mógł zaimponować władzy ludowej żołnierz AK Rajmund Kaczyński, że władza otoczyła jego samego, jego żonę z AK i dzieci szczególna troską. Opowieściami o wykańczaniu bolszewików? Kto wie, czym mógł zaimponować oficerowi SB Jarosław Kaczyński, że ten po odmowie podpisania lojalki wypuścił go wolno i nigdy już nie nękał? Być może postraszył esbeka lustracją, układem, oligarchią? A może po prostu oficer zadzwonił do ojca, kazał odebrać syna, wyłoić w tyłek i obiecać, że się więcej nie będzie wygłupiał. Wiecie, rozumiecie towarzysze z PiS tak po starej partyjnej znajomości. Pomożecie rozwiązać zagadki cudownego życia wodza?

Gość stutentin
a ty zaglosujesz na PIS bo "czarne jest biale", czy dlatego, ze Jaroslaw nawet nie zna slow Mazurka Dabrowskiego? A moze tak po prostu przeciw PO? BRAWO!