Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callineczka

Proszę o poradę...

Polecane posty

Gość Callineczka

Mam 21 lat, poznałam mężczyznę na którym mi bardzo zależy, on jest ode mnie 12 lat starszy. Sądze jednak, że to nie ma żadnego znaczenia. On jest kawalerem, nie ma żadnych zobowiązań, jest na bardzo wysokim stanowisku. Dla mnie jest ideałem inteligentny, uczuciowy, dobry. Umówiliśmy się na naszą pierwszą randkę, pojechaliśmy do niego, rozmawialiśmy, mówił mi komplementy było cudownie. W pewmym momencie wziął mnie za rękę i poprosił żebym usiadła koło niego, ja nie chciałam i zostałam na swoim miejcu. Po spotkaniu odwiózł mnie do domu a na drugi dzień napisał, że między nami jest zbyt duża różnica wieku i że on ma inne cele w życiu. Zaznaczył, że wszystko co powiedział tamtego wieczora jest prawdą chodziło mu o te wszystkie komplementy które mi mówił. Wczoraj nie wytrzymałam i napisałam do niego SMSa przeprosiłam go w tym, że napisałam bo wiem ze nie powinnam tego robić a on odpisał : "Pisz do mnie kiedy tylko masz na to ochotę". Naprawdę nie wiem czy jeszcze można cos uratować ? Zdaję sobie z tego sprawę, że zachowałam się dziecinnie i głupio, jak jakaś cnotka. Przecież nic złego by się nie stało gdybym koło niego usiadła, pocałowała i przytuliła. Tym bardziej, że miałam na to ogromną ochotę sama nie wiem dlaczego tak się zachowałam. Myślicie, że uda mi się cos jeszcze naprawić ?

Gość kratkasciekowa
jak nie chcialas usiasc koło niego i ci napisal ze duzao was dzieli heheh a jak bys sie z nim przespala to co by było?

Gość kratkasciekowa
bo gosciu chcial cie przeleciec a zobaczyl ze latwa nie jestes to odpuscil. i radze ci ty sobie odpusc,i szanuj sie

Gość stas
Calineczko. Facet chętnie by Cię zerżnął ale gryzie go troszkę sumienie, bo widać jesteś delikatna i atrakcyjna. Ciesz się, że Cię nie zmusił do niczego i że w swym rodzaju jest delikatny. Jednak gdy już dojdzie co do czego to się okaże że ma dzieci, żonę lub tym podobne. Wiem, bo sam bym tak robił jakbym spotkał taką Calineczkę

Gość Callineczka
Nie ma żony, nie ma dzieci to wiem na 1000 %. Jego małą wadą jest to, że w tym wieku jest maminsynkiem, ale może dlatego, że jest jedynakiem. Wprawdzi juz się trochę usamodzielnił bo kupił sobie mieszkanie ale częsciej mieszka u rodziców niż u siebie. A gdybym się z nim przespała to przynajmniej miałabym troche przyjemności. A dzisiaj tylko żałuję, że tego nie zrobiłam, bo on mnie niesamowicie pociąga.

Gość kamila26
to tylko sex i nic więcej ....,koleś tez ma dobrą taktyke ....jak wrocisz to sex i zniknie....to stara zagrywka typu jak mnie kochasz to czemu sie ze mna nie przespisz.....malenka pomysl czy warto.. nie lepiej zostawic tak jak jest....

Gość kamila26
to sie z nim przespij jak go tak pragniesz

Gość mala_mi_
Nieee poprostu wybacz, ze Ci to napisze, nie jestem zadna feministka, poprostu tak sie stalo ze trafilam chyba na najpozadniejszego faceta na swiecie i jak czytam te wszystkie historie to az mi sie serce kroi. Moze to glupota ale jesli pogania Cie w takich sprawach to bedzie Cie pogania w innych, po drugie nie znacie sie dobrze, a czesto poczatkowe wrazenie jest calkiem inne, wiadomo, ze na poczatku kazdy chce sie pokazac z jak najlepszej strony, wiec o tym jaki jest z charakteru mozesz powiedziecdopiero jak juz poznasz jego wady (w moim przypadku zajelo to 2 lata). Jezeli koles sie zniechceca bo nie jestes latwa to juz mowi o nim zle. Pewnie chcialby zebys mu wskoczyla do lozka na pierwzym spotkaniu. Nie wiem czy powinnas jeszcze cos robic zeby odbudowac wasze relacje... mysle ze nie, bo facet najwyrazniej nie jest tego wart. Takie jest moje zdanie.

Gość Callineczka
Tylko jak namówić go na spotkanie ?

Gość stas
Normalnie. Powiedz, że masz coś dla niego. Ubierz się seksownie. Wpadnij do niego, niech zrobi herbatkę taką jak mamusia mu robi, wyjdzie w pantoflach a wtedy ty włącz muzykę, rozbierz się do seksownej bielizny i rzuć się na niego. Jeśli nawet coś z Waszego związku wyjdzie to Ty będziesz tą "prowadzącą", będziesz dyktować warunki. Może się okazać, że w łóżku też jest mamisynkiem, bo w wieku 33 lat wciąż siedzieć na garnuszku u mamy to coś z nim nie tak. W najgorszym wypadku poskarży się mamusi. Spokojnie, daj mu show a sama bierz to czego chcesz. Jak mu się spodoba to na pewno obdaruje Cię prezetami i będzie upierdliwie miły. Tylko pamiętaj. Nawet jak się rozbierzesz, to nie stój jak kołek. Idź prosto na niego i patrz mu w oczy tak, żeby drżał z podniecenia. Bo taki typ może uciec jak zobaczy extra laskę. Powodzenia Calineczko. Może kiedyś Cię spotkam ;)

Gość wojusz
A może okaże się, że w łóżku jest wam ze sobą tak dobrze, że nie będzie mógł bez ciebie żyć, straci dla Ciebie głowę i zakocha się bez pamięci... Tylko musisz się baaaardzo postarać :-)

Gość Callineczka
Dziękuję Stasiu za rady, bardzo mi się podobają i kto wie może skorzystam... :) I tak mam nad nim małą przewagę, kiedys napisał mi, że ma prawdziwą obsesję na punkcie szczupłych kobiet z dużym biustem. Ja właśnie do takich należę więc sądzę, że gdyby zobaczył mnie w samej bieliźnie byłby mój.

Gość stas
będzie Twój. Nie tylko ten.... Jak będziesz dojrzałą kobietą a nie poszerzysz się zbytnio w bioderkach, to zrozumiesz co to za broń ;) Powodzenia,

Gość mala_mi_
ale jestescie glupi, jasne idz z nim do lozka napewno bedzie Cie szanowal, zal mi cie bo widze ze nie masz jak zatrzymac faceta przy sobie jak tylko lozkiem. On skorzysta, ale pamietaj ze zaden facet nie lubi miec wszystkiego podanego na tacy, jak mozna oddac komus najcenniejsza rzecz bez milosci? Naprawde trzeba byc szmata wybacz za te slowa ale jesli mu wskoczysz do lozka tak szybko to wlasnie o tobie tak swiadczy

Gość mala_mi_
aha wyglad to nie wszystko, zestarzejesz sie, cycki straca jedrnosc, zgrubniesz a on znajdzie sobie kolejna naiwna dwudziestke

Gość ona270
ja pierd@#e ale ty jesteś głupia dziewczynko, az mi rece opadły...

Gość inna całkiem inna ...
Hmm.. dziewczyny niestety mają racje .. ewidentnie szukał dziewczyny na sex ... Twoje zachowanie powiedziało mu tylko, że Ty raczej chcesz czegoś więcej, a on raczej nie .. Nagle następnego dnia ma inne cele? Tak inne, bo jego celem jest zaliczyć, a Twoim znaleźć faceta ... Nie urywa znajomości, bo jeszcze jest szansa na zaliczenie, ale uprzedził, że za dużo masz się nie spodziewać .. Bardzo czytelne!

a ja sądzę że zrobiłaś dobrze. Na pierwszą randkę nie zaprasza sie dziewczyny do sieie no chyba ze chce się ją przelecieć. Chciał Cię wziąść na komplementy. ;/ ehhhh faceci i z kasą ktorym wydaje sie ze wszystko mogą mieć ;/. Znajdz sobie kogos mlodszego.

Gość stas
a czy ja nie pisałem, że na sex ? Wiadomo dokładnie o co chodzi. I nie namawiam ją, żeby podała się na tacy, tylko, żeby jego sprowadzić do smakołyku, który właśnie na tacy leży.

Gość Wiesz ...
nie rozumiem jak mozna umowic się na 1 -sze spotkanie i iść do faceta do jego mieszkania / Po prostu zmyslasz nie wiem dlaczego, albo jestes wyjatkowo głupia dziewczyną

Gość Staś ale
ciebie dziecinko poniosła fantazja, może przejdx na forum erotyczne tam tacy szczawiki jak ty są więc bedziecie się uzupelniać :( 💤

Gość NĘDZNA PROWOKACJA
💤