Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 29, 2007 :( miał biopsję i teraz muszę czekać dwa tygodnie na wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 a gdzie on ma tego guza???? Na lewym, tylnym boku??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzisiaj wyczulam u mojego Napisano Wrzesień 29, 2007 na zebrach po lewej stronie guzka i tez musze z nim isc do weta mam nadzieje ze to nic groznego:( za towjego tez trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 29, 2007 na lewym boku tuż za łapką lekarz powiedział że to moze być tłuszczak bo miękki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzisiaj wyczulam u mojego Napisano Wrzesień 29, 2007 jestem deska==> moj ma wlasnie z lewej strony przy ostatnich zebrach a to cos groznego?? ogolnie piesek zachowuje sie normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 trzymaj sie,bedzie napewno ok...pieski to kochane stworzonka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 29, 2007 kurcze siedzę i ryczę...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe* 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 A w jakim wieku jest piesek, Lusia? W poczciwym ze tak powiem, czasem wychodza takie guzki na skorze, wygladaja jakby \"dzikie mieso\" narastalo. Sa do usuniecia bez wiekszej krzywdy dla zwierzaka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 29, 2007 ma 8 lat... to kundelek, bardzo go kocham :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 Nie wiem, czy to coś poważnego, zależy.... Jak jest pod skórą i małe, to moze nie. Mój pies kiedyś miał guza na lewym boku, tam gdzie się kończą żebra, blizej tylnej łapy. Niedużego, ale takiego wyraźnego, jakby spuchnięte miejsce po jakimś kleszczu czy coś. No i jak z nim poszłam do weta, to się okazało, ze ma taki nowotwór, że w ogóle na usg nie widac jego narządów wewnętrznych:O A ten pies był wielki. Więc naprawdę nie wiem, jak w ciągu2-3 miesięcy mógł mu się rozwinąć tak wściekły nowotwór.......... Straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusia nie martw Napisano Wrzesień 29, 2007 sie moze to tylko tluszczak. Jesli sie tak okaze to nie dawaj go na operacje. Moja suczka tez miala takiego wielkiego tylko nie zrobili jej biobsji tylko odrazu cieli jak sie pozniej okazalo niepotrzebnie a psiak sie tylko nacierpial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dzisiaj wyczulam u mojego Napisano Wrzesień 29, 2007 no moj piesek jest mlodizutki ma rok ... to cos jest u mojego pod skora i jak go glaszcze to to sie przesuwa ale jest twarde;/ w poniedzialek pojde z nim do weta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marusia 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 trzymaj się! wiem co to znaczy jak ukochany zwierz zaczyna chorowac :( może to nie bedzie nic groźnego, moze faktycznie tłuszczak trzymam za Ciebie i Twojego psa kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe* 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 Bedzie dobrze. Trzymam kciuki I nie rycz, bo pies nastroje wyczuwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 Ej, coś, co wyczuwacie pod skórą, nawet takie duże zgrubienie, to może być kleszcz, jakieś drzazgi, zakażenie czy nawet jakaś przetoka po infekcji! Niekoniecznie od razu rak- nie panikujcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 wspolczuje:( mam nadzieje ze wyzdrowieje i ze to nic groźnego trzymaj sie, poglaskaj pieska ode mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 29, 2007 bardzo Wam dziękuje za wsparcie mam nadzieję ze to nic poważnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2007 już wiem ze to tylko tłuszczak, tak się cieszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach