Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do przygodnych kobiet

Czemu kobiety uprawiacie przygodny seks?

Polecane posty

Gość szukam i szukam i nic
Czemu kobiety uprawiacie przygodny seks? a czy te kobiety które to robia robia to same ? nie z facetami w takim razie Czemu panowie uprawiacie przygodny seks?

Gość PiotrNowy
Mam juz dosyc tego. Same wiecie ze facet bez dziewczyny to jest bez dziewczyny bo nikt jego nie chce czy naprawde nie moze kogos znalejsc. Kobieta bez partnera to jest tylko sama bo chce tak czy nie znalazla tego ideala. Facet w takim wypadku szuka przygody, wy nie musicie tego szukac. Roznica jest i to duza.

Gość ciastko z czekoladą
A mi się wydaje że mężczyzna jest odpowiednikiem "łowcy" który potrzebuje "ofiar" po to aby czuć się bardziej męskim...dowartościowuje się w ten sposób bo uważa że im więcej panienek zaliczy tym będzie fajniejszy...A ppza tym przecież ktoś wcześniej napisał że kobiety tylko wybierają ...jeżela ewentualnie znajdą się w takiej sytuacji...a faceci muszą szukać....

Gość PiotrNowy
Wy nawet nie wiecie jak trudno jest znalejsc kobiete na jedna noc, nawet jak jest latwiej to facet musi pracowac nad tym. Jak wam by bylo tez trudno, to napewno tez kobiety by sie dowartosciowali ze udalo sie pojsc do lozka. Wam jest innaczej niz dla nas. Dlatego sie mowi ze kobiety albo szanuja sie albo nie i nie obrazajcie sie tym. Jak facet tez by mial taki wybor jak kobieta ma to napewno tez powoli by sobie wybieral partnerke i nie szukal szybkiej przygody.

Gość przeszlosc kobiety bardzo sie
liczy. precz ze zuzytymi szmatami

Gość aaarekkk
Kobiety, podobnie jak faceci czasem zasięgną skoku w bok, nawet takiego... chwilowego. osobiscie uwazam ze podobnie kobieta, jak i mężczyzna, którzy w taki układ wchodzą tak samo sa dla mnie g**no warci. wienośc, związek to są wartości, a taki szybki numerek z nieznajomą/ym świadczy tylko o ich charakterze. tyle ode mnie.

Gość Józefinaaa
Nie zgadzam się, żeby przygodny seks był skutkiem skrzywionej psychiki. Stagnacja czasami wykańcza i szuka sie mocnych wrażeń.

Gość odpowiadajac na topik
autora - a co ci do tego ?!:D zajmij sie czyms

Gość A czas pokaże
dla mnie kobieta jest k... jeśli uprawia sex nie z mężem, i odwrotnie : ) a dlaczego bo jak nie wyjdzie to idzie do innego i myśli że jak ją kocha to zrozumie, tylko że wtedy zanim znajdzie takiego jeśli taki jest bo ja nie spotkałem : ) tak do końca happy faceta: ) zniszczy jeszcze kilku porządnych : ) dla mnie jak kobieta odda mi cnotę to będzie znak że mnie wybrała na męża : ) i się ożenię z nią : ) ale jest wielu hujów : ( nie mogę być z kobietą bez cnoty bo nie umiem tego wybaczyć i zrozumieć : ( będę całe życie sam : ( żal mi dzieci : ( żal mi rodziny : ( żal mi uczuć : ( żal mi że nie umiem wybaczać : ( może po prostu nie potrafię tak mocno kochać żeby się dzielić swoją drugą połową : (

Gość bzdura i jeszcze raz bzdura
hehe...na szczęscie nikt nikomu przeszości nie prześledzi... A skąd wiecie ze wasze dziewczyny, które deklaruję ze były z jednym jedynym w łozku, nie kłamia? Znam masę koleżanek, które żeby nie zostały wyzwane od dziwek, kłamią swoim partnerom i jest git. Nikt do nikogo żalu nie ma. To że są nieuczciwe, swoją drogą. Ich poczucie moralności, ale za uczciwość zostały by zlinczowane. Co oczy nie widza tego sercu nie żal. Nasze babki też takie święte nie były... a skąd masa dziecieków wychowująca się bez ojca? Nie mówie tu o rozwodach.... Zawsze i kobiety i faceci sie puszczali, ale doskonale to maskowali!! Dziś niektóre kobiety się z tym nie maskują, może pod wpływem tv i gazet, ale na to samo wychodzi. Każdy ma jakieś grzeszki na sumieniu, a jak była taka dziwicą do ślubu to pewnie też zdradzi jak się jej mąz okaże fujarą w łożku... I też będzie szmata? A może jej facet który jest do niczego....?

Gość jestem na etapie chęci zdrady
ja zdradzę, ale wyłącznie dlatego, że mój facet jest beznadziejny w w łóżku. Pragnę ognistego kochanka, który rozpali mnie do czerwoności ;)

Gość xfrancuz1
suka nie da,pies nie ruszy.poprostu kurestwo sie szerzy.wezcie takie gowniary do 19l i popatrzecie jak ubieraja sie np na dyski.po co? By latwiej bylo sprowokowac,zaliczyc.a potem mamusiu jestem w ciazy z gowniarzem,gumka pekla.i lament.