Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikejla

Sposoby na trądzik. Znacie jakieś ?????

Polecane posty

Gość pfirsich
Chyba obciac glowe tylko :O

Gość garbata
Pewnie a bo to jeden,teraz tradzik to nie problem

Gość Najlepsza rada to
Dermatolog tylko!!!

Gość olalalalalalalalalalalaaa
mi pomagało mydło siarkowe- ok3zł, benzacne (zel) ok10zł, i zineryt (to najlepsze było) ok 30zł :D ale wszystko tyko na jakiś czas, tzn niemozna za długo stoswać bo sie organizm przyzwyczaja... ;/

Gość Przeszczep skory
Albo przeszczep glowy. A tak na powaznie, idz do ginekologa, niech zrobi badania na hormony, a potem idz do kosmetyczki. Lepiej doradzi niz dermatolog.

Gość Przeszczep skory
olala , wiec po co wymieniasz leki ktore dzialaja tylko na chwile??? To jest tak jakbys byla glodna , i na chwile napila sie cieplej wody zeby zagluszyc burczenie w brzuchu. Dermatolodzy to sa szatanskie pomioty.Odradzam stanowczo.

Gość Silence9o
ja polecam jak najbardziej Duac .... jest na recepte i kosztuje ok 37 zl. ale oplaca sie bo mi b. pomaga .... cudo ! :D

Gość Przeszczep skory
Co to jest ten srebrnik :D? Garbata, mendo jedna nie badz taka tajemnicza!

Gość Silence9o
DUAC jest antybiotykiem ale co z tego jak pomaga.... żadnych wad nie widze ... pisze co mi pomaga...

Gość Przeszczep skory
Co to jest srebrnik do jasnej cholery :D???

Gość Silence9o
grzyba :| O.O nieźle.... gdyby tak było to by mi go nie przepisywali tak od ręki.. mam go od dermatologa ... nic mi sie nie dzieje a uzywam go od roku.... wiec wybacz.... dla mnie jest super...

Gość Przeszczep skory
..a co to jest srebro koloidalne ... :D:D:D:D:D:D:D:D:D Garbata, wymadrzasz, sypiesz jakimis srodkami o dziwnych nazwach, zamiast wyjasnic dogłębnie jak to dziala. Co to ma byc?? Przynajmniej udawaj ze znasz sie na rzeczy ;) Wysil sie i poszukaj w goglach .

Ja ktos madrze napisal ze najskuteczniej jest pojsc do dermatologa. Ale moim zdaniem dermatolog jest potrzebny jak naprawde jest duzo pryszczy i syfkow przez dosc dlugi czas. Wiadomo ze kazda nastolatka to przechodzila i bedzie przechodzic. To poprostu dojrzewanie. Z tradziku mlodzienczego sie wyrasta :p

Gość Przeszczep skory
Silence, dermatolodzy sa jak wszy łonowe, a Ty ich wpuszczasz na siebie i jeszcze promujesz. Kazdy lek promowac powinno sie po dluzszym czasie od zakonczenia kuracji a nie w trakcie smarowania.

mi pomógł brevoxyl + krem nawilżający (brevoxyl bardzo wysusza naskórek) nie miałąm dużo krostek, ale były, a teraz mam gładziutkie czoło :)

Gość Przeszczep skory
Czery - Brevoxyl mam opanowany w rok, i po roku nic mi nie daje a mial wyleczyc do 3 miesiecy. Bezsensowne jest podawanie kremow ktore wam pomagaja, bo lala nawet pewnie nie wie JAKI ma rodzaj tradzika, a od tego trzeba zaczac, od rozpoznania. Bez sensu, bez sensu, i jeszcze raz bez sensu .