Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zje mi nastroj

Ale sie teraz wkurzylam na tego DZIADA!!!!

Polecane posty

Gość zje mi nastroj

przed wakacjami poznalam na portalu randkowym(sic!) fajnego zdawalo mi sie faceta, super sie nam pisalo na gg i w ogole, potem musialam wyjechac za granice i spotkalismy sie w realu dopiero tydzien temu, wiem ze mu sie spodibalam, ogolnie fajne spotkanie bylo, na dzis bylismy umowieni ale "wykrecil" sie ze ma szkole do 19stej... i juz za pozno bedzie... teraz wchodze z ciekawosci na ta strone randkowa i on sie tam dzis logowal!!! mimo ze byl na necie nie odezwal sie do mnie.... znow mi sie nie udalo

Gość zje mi nastroj
wydawalo mi sie ze traktuje mnie powaznie, a nie ze robi sobie ze mnie jaja nie bylam nachalna, on zawsze pierwszy sie odzywal, pisal mi smsy itp ogolnie zauwazylam ze wpadlam mu w oko, a tu taki numer:/

Gość cancan
"Podłość ludzka nie zna granic" Wyjście awaryjne ;)

Gość zje mi nastroj
ze co?

Gość zje mi nastroj
teraz sobie mysle, ze pewnie jak ze mna gadal na gg to rownoczesnie bajerowal inne laski, a moze dzis umowil sie z kolejna?:(

Gość nikt sie juz nie wypowie
upup

Gość miałam podobnie
ciągle tylko proponowała spotkania, ale żadnych terminow konkretnych nie było i tak tylko ciagle, jakie mam plany na weekend, a ze bierze urlop a tamto i siamto, jak w koncu powiedzialam ze bede miala wolny czas bodajze w czwartek i piatek to on na to że mu nie pasuje a po pracy zmeczony i nie zaproponowala innego , potem znowu to samo. I podobnie jak Ty tez go wyczaiłam w portalu że się logował. A takich jak jaa to pewnie miał 10 albo 20. Cóż niektorzy faceci wcale nie maja zamiaru kogos poznac tylko się bawią, a bywaj a tez żonaci, lub szukaja idealu, który jak wiadomo nie istnieje.

Gość miałam podobnie
tzn 'propnował'- na poczatku. sorki za literowki

Gość przesadzasz kolezanko

Gość przesadzasz kolezanko
moze w szkole siedzial na necie??

no moze i siedzial w szkole na necie- informatyke studiuje, ale zeby od razu sie logowac na ten portal randkowy?:/ do tego dodal tam sobie takie pozowane fotki-masakra bleeee kurde myslalam ze to normalny facet, zreszta on bardziej nalegal na spotkanie niz ja, a teraz sie okazuje ze to kolejne internetowy narcyz bleeeee

do tego wczoraj mi napisal ze dzis da mi znac co ze spotkaniem, wiec skoro siedzial na necie to mogl chociaz smsa z neta wyslac nie?

ale teraz to juz mi sie odechcialo takiego faceta! bo co by bylo gdybysmy rzeczywiscie zostali para a on by nadal odwiedzal ta stronke i romansowal z innymi? poza tym pamietam ze na spotkaniu powiedzial "a ten portal to jest porazka, smiac mi sie z tego chce"- a mimo to odwiedza go, dodaje sobie nowe fotki - wniosek-jest falszywy! wole byc sama niz z dupkiem!