Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuta83

czy jestem normalna....?

Polecane posty

Gość nuta83

mam faceta od 3 lat...roznie nam sie układa , kocham go ale... jest jego kumpel/kolega... od momentu kiedy go poznałam wiem ze mu sie podobam (komplementy, rozmowy itd..) i on w zartach powiedział to mojemu chłopakowi, a on oczywiście twierdzi ze nie jest zadrosny ale przestał mnie zabierac na spotkania z nim;) on wyjechał za granice, myslałam o nim troche. przyjechał po poł roku ale mój chłopakjakoś znów nie zabrał mnie na spotanie z nim;) szkoda... no i teraz znów przyjechał (nie widziłam go rok) i mielismy okazje sie spotkać...znów kompelemty itd...poczułam to co wtedy tylko nie wiem co to jest...:) ciagle o nim mysle... nie jest przystojny chyba...ale jakoś starsznie go lubie..:) kocham chłopaka dlatego nie wiem co sie ze mna dzieje..czemu o nim mysle...czy jestem normalna? i tak mi szkoda ze wyjechał...echhh

Gość dobryduszekkk
latwo Cie wkrecic komplementami i zbajerowac;) a tak na powaznie to zwrocilabys na niego az tak uwage gdybys mu sie nie podobala (tzn nie okazywalby tego)

Gość nuta83
nie własnie ze nie jest łatwo mnie zbajerować...:) zbajerował mnie raz - moj chłopak i jestem z nim do tej pory, inni na mnie nie działaja tylko ten jedn i to najgorsze ze jego kumpel tak na mnie działa... uczucie dziwne... Nie mam pojecia czy bym na niego zwróciła uwage...moze, naprawde nie wiem, nie jest super przystojny ale cos ma takiego w sobie nie wiem co;) chciałabym mieć z nim kontakt blizszy (nie chodzi mi o seks nie, tylko tak w ogóle...) ech zwariowałam...

Gość logic
nie wiem co Cie jest ale wspolczuje Twojemu chlopakowi

Gość nuta83
heh własnie chciałabym wiedzieć co mi jest...kocham chłopaka i wiem ze chce z nim być...tylko czemu ten jego kolega zawładnał moimi myslami...:(

Gość logic
istnieje teoria ze nie ma wiernych kobiet o ile beda spelnione dwa warunki pojawi sie wlasciwy czlowiek i nikt sie o tym nie dowie

a ja myślę ,że jesteś jak najbardziej normalna ,nie zazdroszczę Ci dylematu ,wyrzutów sumienia i tego biciia się z myślami.pozdrawiam

Gość logic
spacja to moze jestes wyjatkiem... od reguly :)

Gość nuta83
nie chce zdrazic chłopaka...nie zostawie go na pewno bo to moje najwieksze szczescie... ale czemu tamten siedzi mi w głowie... nie zycze tego uczucia nikomu, wiem ze bardzo podobam sie jego kuplowi i wiem ze on nigdy nie posunął by sie za daleko bo nie nalezy do tazw "odbijaczy" ale wiem tez ze gdybym nie była z moim chłopakiem to zpewnie zawalczył by o mnie... sama chyba sobie komplikuje to wszystko...:(

Gość logic
skoro nie chcesz to czemu o tym myslisz

Gość nuta83
masło maslane pwenie pisze, ale chciałam sie wygadać.. pogadac z kims o tym...wiem ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia...;) mam nadzieje ze mi to przejdzie..:(

Gość logic
siebie mozesz oszukiwac ale ja wiem co oznacza takie myslenie u kobiety

Gość nuta83
nie wiem logic...mysle o nim, o naszych rozmowach, spotkaniu, o jego oczach... (akurat bardzo mi sie podobaja..) mozna sie zauroczyc kims bedac z kims innym i kochaja go? :(

Gość logic
mi sie to nie zdarzylo jeszcze

Gość nuta83
czyli moze dobrze ze on wyjechał, jest daleko nie i spotykamy sie, nigdy sam na sam sie z nim nie spotkałam, zawsze na tych spotkaniach był tez mój chłopak, ale czułam jego wzrok i to ze mu sie podobam...

Gość logic
niby nie powinno moze naduzywasz slowa kocham albo dajesz mu idealistyczna wartosc

Gość nuta83
dlaczego naduzywam? powiedziałam to jednej osobie-mojemu obecnemu chłopakowi, wiem ze go kocham i chce z nim spedzic zycie. byłam wczesniej w kilku związkach i nigdy nie powiedziałam ze kocham...zwiazki były krótkie, nigdy nie oszukiwałam w uczuciach

Gość nuta83
jesli nie ma tu nikogo komu zdarzyłoby sie cos podobnego to moze nie jestm normalna..;)

Gość lucecitalitos
moze zaczyna sie w Tobie tlic nowe uczucie a Ty próbujesz sie przd nim bronić...????? nigdy nie wiadomo co przyniesie nam los... moim zdaniem jestes normalna, tylko jak samam mówisz zauroczyłas się... oby to nie przeobraziło sie w cos wiecej, to normalne ze kobietom w zwiazkach podobaja sie inni faceci. pozdro;)