Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sękata

Jak toc zytał to za głowę się łapię! =o

Polecane posty

Gość sękata

Ludzie, dopóki nie weszłam na to forum byłam o wiele bardziej spokojniejsza i NIEŚWIADOMĄ osobą... to co się wyprawia przechdozi ludzkie pojęcie...zaczynając od tego że facet kupił dziewczynie BRZYDKI (wg.niej) pierścionek...przechodząc do załamanej narzeczonej, która dostała cyrkonie zamiast brylantu (to może ta sama?), przez laskę, która sprowadza sukienkę o 2 numery za małą aż z hiszpanii na 2 dni przed slubem bo salon krawiecki w krakowie gdzie szefowa to jakaś rzeźniczka sukien i nerwów przyszłych panien młodych....po fotografów, którzy robią beznadziejne zdjęcia i tak dalej i dak dalej... LUDZIE! nigdy bym nie podejrzewała, że tyle problemów może przynieśc najwazniejsza ceemonia w życiu... ale ciesze sie, że tu trafiłam...teraz będę wiedziec na co zwracac uwage... to wszystkie porażki to jakas paranoja i naprawde zyczę wszystkim dziewczynom narzeczonym (sobie też) aby Wasze sluby jednak były udaną uroczystością... pozdrawiam.... p.s. tak z ciekawości... gdyby ktos miał w zanadżu jakies extremalne wątki(problemy) to podzielenia się ku przestrodze to niech tu wkleja..chętnie poczytam/-y ;) pzdr

Gość bubelkowata
ano dokladnie!