Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOiobaqNałogowiec

co myslicie o imieniu aga agnieszka agucha agniecha itd

Polecane posty

?

Gość no i co z tego...
nie ładne..brzydkie...okropne...:O

Gość agnieszkaaaaaaaaaa
to najpiekniejsze imie na swiecie:) nosze je juz 30 lat i w kazdym panstwie ma odpowiednik i wiele zdrobnien:) uwielbiam jak sie do mnie mowi Aguś, Agusia, Gusia itp itd :) a czemu pytasz?

Gość mi sie tez nie podoba
tak samo jak Kasia,Ewelina i Ania...

aha a jakie wam sie imiona podobaja ? pytam tak o sobie tarocistka tzn ? nic dzisiaj nie opijałam nie moge :/

sama mam tak na imię i tak średnio je lubię.. bo właściwie nigdy nie wiem jak się przedstawiac nowym znajomym - jestem młoda więc Agnieszka brzmi tak strasznie poważnie, a jak powiem Aga to znów jakoś dziwnie i niektórzy potem myślą że mam na imię Agata.. poza tym zawsze mi wszyscy wypominają ropuchę agę .. same problemy z tym ..

ale to chyba jest tak,ze imie kojarzy sie z konkretną osobą...jak się kogos nie lubi to i jego imie wydaje nam sie okropne...nie znosze pewnej Kaski ,Agnieszka jest pusta,Ewelina wredna,a Anka tez jest beznadziejna...ale to tylko moje zdanie.

czesc qwertz :) 🖐️

Ładne imię (sama miałam tak się nazywać:)), ale trochę zbyt popularne. Podoba mi się portugalska wersja tego imienia, czyli Inez :)

Mi sie podoba Gabrysia,Amelka,Zuzia...z męskich Michał,Jędrzej,Piotrek...to chyba na tyle

Gość kasiaaaa123333
Agnieszka fajne, znam dużo dziewczyn o tym imieniu spoko dziewczyny są:) A mnie wlasnie wkurza moje imię, bo zawsze tez mialam z tym problem,jak np w szkole nauczyciel pytal jak masz na imie to nie wiedzialam jak mam mowić : Katarzyna?Kasia? Dla znajomych zawsze bylam Kaśka,bo Kasia mi sie nie podobalo,a teraz mi sie odmienilo i wolę Kasia :) Każde imię ma swój urok i jest fajne;) Pozdrowienia dla Kasiek i wszytskich :*

Gość agnieszkaaaaaaaaaa
angielski - Agnes wloski - Agniese francuski - agnes (z akcentem) grecki - Agni i co, ktos ma jeszcze jakies watpliwosci? owszem sa moze inne ladne imiona ale agnieszka jest bardzo konkretne, na pewno ladniejsze niz anka czy baśka czy kaśka czy gośka.. ale azdy ma inny gust i kazdy moze miec wlasne zdanie:)

No zgadzam sie,wszystkie Eweliny ktore znam to podłe zmije( nie mowie,ze kazda taka jest,ale z tych co znam), a Kasiek to juz nieznosze kompletnie!Tak mnie wkurzają...juz Agnieszki są lepsze...Kaski są podłe,zawzięte i czepiają się cudzych facetów.

Gość kasiaaaa123333
mi sie tez nie podoba->ej nie uogólniaj...co?może ci parę za skórę zalazło,ale to nie powód ,żeby zaraz że wszystkie...

Gość agnieszkaaaaaaaaaa
hiszpański - Inez :D a co do żaby, to dostałam od znajomych na imieniny piekna ceramiczna zabe ze swiecacymi "rubinkami" jest piekna i orginalna i zdobi moje okno:) wiec tak i Agnieszki jak i żaby dają sie lubić:) zależy tylko od podejścia:)

Gość agnieszkaaaaaaaaaa
ja mam w rodzinie 2 Katarzyny i jedna lubie a druga nie tak bardzo.. wiec faktycznei nie ma co uogolniac bo to niewazne jak kto ma na imie tylko co ma w glowie i sercu:) ❤️

Gość kasiaaaa123333
agnieszkaaaaaaaaaa-> no bo bez sensu jest uogólnianie i to nie tylko w kwestii imion:) Prawda, nie ważne imię,ważna osoba:)

imie jak imie, nie moge byc obiektywna zreszta chyba trudno byc obiektywnym bo kazdemu z kims to imie sie kojarzy, ja znałam kilka agnieszek i wiekszosc z nich to tak zwane wredne suki, sorka za okreslenie, ale napewno sa tez mile Agusie;)

Gość 2*2
Agnieszka to bardzo ładne imię, jest malutka - Agnieszka, dorosła - Agnieszka i babcia Agnieszka - we wszystkich przypadkach zawsze pojawia się pełne imię, co z tego, ze ktoś ma na imię Katarzyna jak mówią Kaśka, czy z Małgorzaty robią Gośkę. Agnieszka czy duża czy mała będzie AGNIESZKA:D

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Agnieszki to wredne suki? kazda baba to wredna suka! A ja wredna nie bywam chyba ze sie odwdzieczaaam; mam tylko dominujaca nature

Gość Kosiara
agnicha