Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomasz000

Potrzebuje oceny sytuacji z kobiecej perspektywy...

Polecane posty

Potrzebuje oceny sytuacji z kobiecej perspektywy. Podczas rozmowy z dziewczyna zeszlismy na temat jej pewnego kolegi poznanego na wakacjach. Wtedy nie bylismy jeszcze razem. Jakos tak w luznej rozmowie przekornie wtracila \"a moze laczylo nas cos wiecej...\" Po tym gdy zapytalem wprost czy z nim spala to powiedziala ze nie odpowie mi na to pytanie. Dociekalem bardziej bo chcialem wiedziec czy spala z nim czy nie. Ona powiedziala ze \"to jest jej prywatna sprawa i mi nie powie, tak samo jak nie interesuje ją z kim ja spalem w przeszlosci\" Wytlumaczylem jej ze to co bylo w przeszlosci, z kim spalismy, nie ma wplywu na nasz zwiazek teraz. Tylko poprostu chcialbym wiedziec czy z nim spala czy nie. Nie odpowiedziala mi. Dodam jeszcze ze kiedys mi o nim mowila ze sie spotkali i na spacerze sie zakonczylo i to wszystko. (Kłamała?) W przeszlosci powiedziala mi kiedys o 2 gosciach z ktorymi spala. Dla mnie to jest wazne zeby wiedziec z kim spala. Natomiast nie jest to powod zebym jej mogl robic jakies awantury z tego powodu, bo na nasza przeszlosc nie mamy wplywu. Teraz moje pytanie do Was drogie kobiety - czy ona w ten sposob ze mna \"gra\" i chce pokazac ze jej \"prywatnosc\" jest tylko dla niej i zebym nie wchodzil w ta jej prywatnosc? Czy moze faktycznie z nim spala ale nie chce sie do tego przyznac? A moze jest jakis jeszcze inny powod? Jaki? Co o tym sadzicie? Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam. Tomasz

Gość BBBBBBBBBBBBB
Nie masz innych problemów? Zostaw to! Jest z Tobą, to się liczy:). Nie drąż...po co? :)

Gość a ja mysle ze
po cholere tak dociekasz, skoro nie chce Ci powiedziec to ma jakis powod... daj jej trochę prywatnosci :/

Faktycznie nie drążenie o partnerach z przeszłości to zdrowe podejście i w dużym stopniu staram się tak zachowywać. Dlaczego jednak ona sama takie coś zasugerowała? \"a moze laczylo nas cos wiecej...\" Sama wkroczyła w ten temat. I to teraz nie daje mi spokoju.

To czy spala czy nie niczego nie zmienia w naszym zwiazku bo sie wzajemnie kochamy. Po prostu nie rozumiem tego dlaczego to powiedziala.

moze chciala zobaczyc jk zareagujesz.. wzbudzic troszke zazdrosci... moz po prostu \"palnela\" skoro przeszlosc nie ma znaczenia ZOSTAW

\"Dla mnie to jest wazne zeby wiedziec z kim spala\" ech ci mali chlopcy i ich lęki... dorośnij synku

Gość mimimimi
Kiedyś jakaś dziewczyna też pytała o byłe swojego chłopaka i co ? Większość opowiedziała się za tym by dała spokój.Jeżeli coś ci zasugerowała kiedyś .kiedy jeszcze nie byliście razem to na pewno tylko po to by ciebie sobą zaintrygować i byś poczuł iskierkę zazdrości ,jak się okazało z dobrym skutkiem , bo przecież obecnie jesteście razem.Wcale nie musiało to znaczyć że coś więcej między nimi było ,a ty chcesz wiedzieć tylko po co , skoro nie ma to dla ciebie znaczenia , no po co?Kobiety tak są skonstruowane że prowokują aby wzbudzić zainteresowanie a nie lubią mówić o swoich poprzednich doświadczeniach i raczej tego nie zmienisz.Uszanuj jej decyzję i niech naprawdę nie ma to dla ciebie znaczenia.

Być może jak ktoś to wpsomniał ona się tylko z tobą droczyła gdy mówiła że łączyło ją być może coś więcej z tamtym facetem, prawddopodobnie w ten sosób chciała dodać sobie trochę tajemniczości, żeby Cię sobą zainteresować. Albo mmoże ona ma bardzo nie miłe wspomnienia z tamtym facetem i niechce tego pamiętać i rodrapywać a ty ciągle jej o tym przypominasz pytając ją o to Zostaw to tak jak jest skoro przeszłość nie dla ciebie znaczenia przyjdzie czas że być moze ona sama Ci o wszystkim powie.

Olałem to. Nawet dziś jej powiedziałem że najważniejsze jest to co przed Nami i że przeszłość nie ma znaczenia. Mieliśmy dziś świetny sex a jutro jesteśmy umówieni na ciąg dalszy igraszek. Dziękuje za wszystkie opinie. Pomogły mi odpowiednio się nastawić do tej sytuacji.

daj jej żyć.. jak bedziesz dociekał to się tylko wkurzy..