Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej hej hej heja

Rozumiem, że niedziewica nie musi być puszczalska, ale co z seksem bez miłości?

Polecane posty

Gość ale facetom trudniej wytrzymac
ja nie mialem nigdy przygody, zyje w abstynecji jak nie ma dziewczyny, ktora kocham i nie podobaja mi sie dziewczyny co jak sa wolne to pozwalaja sobie na przygody

przytocze Ci przykład, poznaje faceta, spotykamy się kilka miesięcy, wiąże z nim plany na przyszłośc, kochamy się i wtedy on mnie zdradza bo np za dużo wypił, czy zrobił coś równie podłego... to jak się z nim rozstanę tzn że będę w Twoich oczach dziwką nie zasługującą na szczęśliwy związkek.

chyba chodzi o to ze masz jakies kompleksy odnoscie swojego zycia sexualnego, czujesz sie neidowartosciowany (odrzucony przez pare kobiet?) a kobieta z wieksza iloscia partnerow jest zagrozeniem dla twojego ego i z tego powodu nie moglbys byc w takim zwiazku szczesliwy

nie jestem zbyt religijny, a bylem w jednym powaznym dlugim zwiazku, a kobiety podrywam ogolnie rzadko, tylko jak jakas mnie naprawde zauroczy i bardzo mi sie podoba. Po prostu kobiety, ktore mialy wielu partnerow koajrza mi sie z dziwkami

Mam 22 lata, dziewczyna w moim wieku co miala np. 10 to dla mnie zwykla dziwka jest. Porzadna dziewczyna nie uprawia przygodnego seksu

Gość dgg
kavi .......... a co mają do tego kompleksy zastanów się .jak byś się czuła jak byś miała jednego partnera sexualnego a twój wybranek miał powiedzmy 7 partnerek. było by ci przyjemnie na forum jest łatwo napisac o kompleksy ma albo jest może cienki a po wyłączeniu kompa gdy już z nikim nie piszesz pewnie by ci się zrobiło przykro z tego powodu zastanów się nad tym

Witam! Przypatruję się tematowi i szczerze mówiąc jestem zszokowana. Pierwsza i podstawowa sprawa: jeżeli ktoś pokocha, to nie będzie dla niego ważne ile kobieta miała patrnerów w łóżku. Po drugie: co za cynizm! Facet może miec kobietę na każdej imprezie inną, może ją posuwac w kiblu w dyskotece a kobiata najlepiej dziewica niedoświadczona a o przyjemności najlepiej powinna zapomniec tak? Żyjemy tak jak chcemy. Jeżeli ktoś twierdzi że nie zaakceptowałby tego ,że partner-ka miałaby/miałby kilku partnerów w łóżku to znaczy, że nigdy nie kochał. W związku ważna jest akceptacja. Kiedyś słyszałam opinię, że sypiając z kolesiem po przejściach to znaczy spac także z jego byłymi partnerkami. Uważam, że we wszystkim trzeba znaleźc umiar ale wszystko jest dla ludzi.I warto przyjrzec się znaczeniu słowa dziwka.

Gość do steLLa87
Kazdy zyje jak chce, ale facet ma prawo nie byc z kobieta, jesli przeszkadza mu jej przeszlosc seksualna i ma prawo szukac porzadnej dziewczyny

Halo, napisałam właśnie, że każdy żyje tak jak chce a negowanie czyjegoś postępowania jest bez sensu. Każdy zasługuje na miłośc...

Gość do steLLa87
no masz racje, z tym, ze facet ma prawo nie byc z kobieta, ze wzgledu na jej przeszlosc, bo to tez jego prawo do wolnosci. kobiety maja prawo miec wielu partnerow i uprawiac przygodny seks, ale faceci tez maja prawo nie wiazac sie z takimi i szukac porzadnych i cnotliwych

widzisz autorze, ja jestem troche starsza od Ciebie, mam inne poglądy, nie wyobrażam sobie seksu bez miłości, ale czasem nam to uczucie trudno scharakteryzować, czasem z miłości rodzi się nienawiść, a doświadczenie seksualne z tą osobą zostaje. I nie pisz mi, że trzeba czekać na pewnośc iż to uczucie pozostaje właściwym i na zawsze, bo jest to nie realne. Przecież nawet małżeństwa się rozpadają. a takich związków w życiu każdy ma za sobą kilka. A jeżeli komuś od razu uda się trafić na \"swoją połówkę\" to tylko pogratulować.