Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej hej hej heja

Rozumiem, że niedziewica nie musi być puszczalska, ale co z seksem bez miłości?

Polecane posty

Gość Hej hej hej heja

a jak dziewczyna stracila dziewictwo w krzakach, bez milosci, albo miala wielu partnerow i wiele przygod seksualnych to tez jest wartosciowa??? ja rozumiem, ze mogla sie kochac z milosci z 1, 2, no moze 3 facetami w stalych zwiazkach jesli ma te 25 lat okolo to nic dziwnego, ale kobieta, ktora seks stawia ponad dobre prowadzenie sie to zwykla dzi**a. porzadna kobieta kocha sie tylko w stalym zwiazku i decyduje sie na seks z facetem, z ktorym chce byc do konca zycia, a nie na zasadzie: spotykam sie z chlopakiem, nie wiem czy bede chciala z nim na powaznie byc, ale to moj chlopak wiec pojde z nim do lozka, co bede sobie przyjemnosci odmawiac. bo taka to zwykla puszczalska latawica, dla ktorej do uprawiania seksu nie jest potrzebna milosci i staly zwiazek, wystarczy jej sama ochota na seks. Pozadanie czy zauroczenie to nie milosc i nie powinien to byc pretekst do seksu. Porzadna kobieta odczeka z seksem az bedzie wiedziala, ze niedzy nimi jest milosci i powazny zwiazek

Gość Dziewczyna............
Popieram ten temat. Porządna dziewczyna nie skupia całego swojego życia na seksie i potrafi się bez niego obejść jak nie ma ukochanego stałego faceta

Gość no to jaaaaaaaa
porzadny facet tez nie skupia uwagi tylko na seksie!! 😠

Gość ale facetom trudniej wytrzymac
bez seksu. poza tym dla kobiet nie ma to tak duzego znaczenie zeby ich partner mial maly przebieg. kobiety wrecz wola doswiadczonych. natomiast dla faceta wazne jest zeby partnerka nie byla przechodzona przez wielu partnerow i zeszmacona przez przygodny seks

Gość pola28
Ludzie co za zaściankowe, kretyńskie poglądy!!!! A co z wolnością osobistą? Dlaczego uważacie że jak kobieta kochała się z paroma facetami bez miłości ot tak poprostu dla czystej przyjemnosci to od razu musi być dziwką? A najśmieszniejsze jest to że uważacie że na odwrót jest jak najbardziek okey. Co za hipokryzja! fe.

moze robic co chce, ale ja mam prawo nie wiazac sie z taka, bo np. nie podoba mi sie, ze uprawiala seks bez milosci. po prostu taka mi nie pasuje, to jej sprawa co ona robi, ale ja nie chce z taka byc

Dla mnie jest wazne zeby moja zona nie miala duzego przebiegu

Gość pola28
Ciekawe czy znajdziesz kobietę której będzie sie podobało takie przedmiotowe traktowanie. Co to za określenie "duży przebieg" tak to sobie możesz mówić o samochodzie, a nie o człowieku. Są różne determinaty, które wpływaja na to co człowiek robie ze swoim życiem, ciałem, nie można tego tak pochopnie, bezmyślnie oceniać!

Gość Gorace wargi4
Uwazam, ze faceci o "dużym przebiegu" maja obwisle fiuty. Trudniej jest ich zadowolic. Zaczynaja miec dziwne zachcianki bo normalny sex juz ich nie rajcuje. Kochaja się jak zwierzeta bo robią to z przyzwyczajenia a nie z milosci. Tacy panowie powinni przenieśc się do obory i posuwac krówki, bo na prawdziwych kobietach już wrazenia nie zrobią ;}

Gość Gorące wargi ma racje
🖐️

Gość do iii....
30.09] 12:48 to prawda.. sex jak sport cos juz było nuda idzmey po innne i tak ida od hetero do homo do bdsm itp aco do poli za mało znasz kobiety jakiejprzyjemnosci! kobieta idzie bo czuje ze jak zakotwicyz u faceta to bedzie jej dobrze..i wiaze nadzieje z materią. To facet idzie bo bedzie mial przyjemnosc! babka za nim z kims pojdzie ocenia te finansowa przyjemnosc. A to juz dziwkarstwo taki handel

Gość człowieku nade mną
tak piszesz, że nic z tego nie rozumiem :O

Gość Gorace wargi4
są tutaj jacyś doświadczeni mężczyźni?

Gość pola28
Zz mało znam kobiety? Zabawne przecież sama nią jestem, mam mnóswo koleżanek, przyjaciólek, znajomych....nie wiem jak można myśleć że kobiety nie mają przyjemności z seksu, nawet tego przygodnego. W głowie mi się nie mieści, że są ludzie którzy uważają, że tylko facet może mieć satysfakcję z seksu. Gdzie jest napisane, że jak kobieta idzie z kimś do łóżka to juz od razu ma mu rodzić dzieci i gotować obiady. Może przecież również przeżyć fascynację ciałem mężczyzny, jego zapachem, urodą poprostu zapomnieć się, a nie musi potem z nim być.

Po prostu nie wyobrazam sobie zwiazku z kobieta co miala wielu partnerow, po co mi taka skoro moge miec kobiete, ktora np. spala tylko z 1 albo jest dziewica nawet

Kobieta ma prawo prowadzic takie zycie seksualne jakie jej sie podoba, ale musi wiedziec, ze moze spotkac mezczyzny, ktory nie bedzie w stanie zaakceptowac jej przeszlosci seksualnej i tylko z tego powodu ja po prostu skresli

autorze ile Ty masz lat i w jakim swiecie zyjesz? czasy czystosci przedmalzenskiej to juz odlegla historia nie ma znaczenia ilu kobieta miala partnerow znam przypadki i tych cnotek-niewydymek i tych puszczalskich i jesli decydujesz sie na zwiazek to chyba nie przeprowadzasz wczesniej wywiadu srodowiskowego? a moim zdaniem sex tez ma znaczenie i jesli kobieta zdecydowala sie na szczerosc i powiedziala Ci o czyms osobistym to ma do Ciebie zaufanie wiec nie wiem dlaczego taki atak tu sie pojawil. czasami te \"puszczalskie\" staja sie wzorowymi zonami i matkami wiec nie wiem skad takie rzucanie dziw*ami i innymi.

Uwazam, ze kobieta, ktora uprawiala juz seks bez milosci i miala wiecej niz 2-3 partnerow nie zasluguje na moja milosci

liczba byłych partnerów kobiety oraz powód dlaczego z nimi spała (czy z miłości czy przygodnie) jest bardzo ważna dla mojej dumy i ego

Gość gh
a jak dziewczyna stracila dziewictwo w krzakach, bez milosci, albo miala wielu partnerow i wiele przygod seksualnych to tez jest wartosciowa??? a co to jest ta miłość? Pytam poważnie

Gość K.P
Seks bez milosci... innego nie doswiadczylem ale zamienilbym wszystkie te dziewczyny na jedna z ktora moglbym spedzic reszte zycia... Kobieta ktora miala 5-10 partnerow powiedzmy do 25 roku zycia i wiekszosc z nich bez milosc... nie wiem... nie powinienem krytykowac bo ze mna bylo tak samo ale pewne utarte schematy sa u nas w kraju ze kobieta nie moze... Jesli nie robi tego z pierwszym lepszym to chyba az takiej krytyki nie powinno byc.

no tak meskie ego i duma nie pozwalaja.... lecz sie samcu!! jesli nie chcesz poznac kobiety i kochac za to jaka jest a moze byc mila spontaniczna ciepla wyrozumiala kochajaca i wiele innych to Twioja sprawa

Uważam, że jestem na tyle fajny, że nie muszę szukać wsród kobiet co mają nie za najlepszą przeszłość seksualną. Nie jestem ideałem, ale znam swą wartość i uważam, że kobieta, która miała więcej partnerów niż ja partnerek po prostu do mnie nie pasuje

nie jestem prawiczkiem, mialem 1 laske w lozku

Gość K.P
A co z nia robiles... bo w lozku to ja mialem pelno dziewczyn ;-)

każdy ma prawo do wyrażania własnego zdania ale nie w sposób który drugiej osobie może uwłaczać. Kobieta która miała więcej niż 2 facetów to wg ciebie dziwka, ale facet który miał 10 kobiet to super macho, jeżeli nazywamy rzeczy po imieniu to taki facet będzie dziwkarzem.

matko co za myslenie az sie przerazilam!!! co ma ilosc partnerow w przeszlosci do szczescia w zwiazku?? lub do tego jaka kto jest osoba??

Dla mnie to jeden z warunkow bycia szczesliwym w zwiazku

facetom trudniej wytrzymać a to niby dlaczego? a dziewczyny to są z drewna? każdy zdrowy człowiek bez wzg na płeć odczuwa potrzeby seksualne, tak jesteśmy skonstruowani