Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Lato 80

Polecane posty

Gość Aga027
Wielka szkoda reno że nie chcesz pisać dalej. Może jednak przemyślisz to raz jeszcze??? Pozdrawiam.

Pisząc dalej temat odbiega od moje załorzenia.. juz nic nie ma wspólnego z pierwsze raz.. z świeżości, niewinności, tego uroku.

Cześć Jeni.. już mi lepiej. Poradziłem sie z chwil słabości. Pisząc dalej krązę w kółko..

Gość Aga027
Nie sądze aby ta przerwa komukolwiek przeszkadzała a już napewno nie tym którzy lato poznali..........nie daj się więcej prosić ! Czekamy na wiecej lato .

Gość Aga027
Reno pokręcimy się razem z Tobą.......hihihi .

It\'s not the question... ale z tego Lato dużo nie zostało do odpowiadania, pary noce.. i dni.. I\'ll think about it.

Gość Aga027
Reno uwierz nam,chcemy te pare dni i nocy przeżyć,chcemy to poczuć............! Ps. Jak się wstawia te wszystkie znaczki kwiatki,minki i usteczka ?Bo jestem tu nowa i nie mam zielonego pojęcia jak takie coś wykąbinować.

Witaj Reno 🌻 LATO to coś więcej niż tylko opowiadanie do czytania...to wspomnienia...czar niewinności...przeżywanie emocji...smak utraconych młodzieńczych beztroskich chwil.... Czytając LATO przenoszę się w czasie....odkrywam sekrety uczuć...także w sobie...i za to Reno ci dziękuje Za pokazanie że najpiękniejsze są uczucia i wrażliwość...to co jest w nas ukryte... ❤️ Jestem ciekawa jaki jest dalszy ciąg....🌻

Ale właśnie ten czar prysł.. już nie niewinności.. wstąpiłem w okresie.. polowanie.. Ale jaki polowanie..he..he..

Gość Aga027
Ja czytając Lato również uciekałam od rzeczywistości.........ta ciekawość ,podekscytowanie-co będzie dalej.......... Naprawde brakuje mi tego . I muszę sie przyznać że nie sądziłam że to opowiadanie tak na mnie zadziała-ono jest świetne ! Takie inne,takie zmysłowe ten dreszczyk..........och Reno pisz nam jeszcze !

Gość Aga027
No i .................................???

aga027-> w pierwszej kolejności zarezerwuj sobie nick(\"zaczernij\"), bo jeśli chcesz tu bywać to napewno ktoś się będzie podszywał pod Ciebie, albo ukradnie Ci nick po drugie to bużki są omówione tu http://forum.o2.pl/emotikony.php po trzecie miłej zabawy w dobrym towarzystwie, nie przejmuj się złym, sfrustrowanym i głupim towarzystwem które tu gromadnie krąży;)

Gość Aga027
🌼 ciekawski dzieki serdeczne jak juz jesteś taki uczynny - to w jaki sposób moge nick zarezerwować? Pozdrawiam !

Gość Aga027
ooo działa :-D...........

proszę bardzo, cała przyjemność po mojej stronie, piętnaście złotych się należy;) kliknij na napis \"forum- strona głowna\" po czym \"Internautko, zarezerwuj swój nick\" dalej już samo pójdzie ;) cukiereczki i ciasteczka:)

Aga027---> Krzyk podniosłaś że topik zaśmiecamy rozmowami nie na temat a sama to niby co robisz... ;) Następnym razem więcej zrozumienia 🌻 A o rezerwowaniu nicka masz na stronie głównej...proszę bardzo

dobrze że nie z jeleniem. albo kozłem:) daniel jest cętkowany a to prawie jak piegi, a piegi... lubię piegi:) znam bliżej taką jedną piegowatą, dziś z rana oglądałem te piegi z bardzo bliska:)

Dobra.. ugiąłem się.. pociągnę tego Lata.. Dajcie mi się trochę pozbierać najpierw..

Miałem ale z Żoną (moją).. Taki nie opiszę.. W śniegu, w lesie, między ogniskami.. ciało rozgrzany po sauna.. Całkiem całkiem..