Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Lato 80

Polecane posty

z tego miejsca pragne podziekowac naszym dzielnym chlopcom 🌼, ktorzy tak skutecznie dokopali Belgom, ze az skoczylismy do ME:classic_cool: dzieki temu, czas po meczu zaliczam do szczegolnie udanych;) chociaz nie maialam uciskanych ud:D

ZONA 🌼 jest boski ;) Julek, a Tobie co? czy wiesz, ze opór przed realizowaniem fantazji seksualnych powoduje powstawanie napięcia wewnętrznego, co z kolei moze nawet doprowadzic do .................smierci, oczywiscie w ekstremalnych przypadkach

Gość reno pisz dalej

nie chce krakac, ale chyba nici z tego beda, niestety:( wiem to z dobrze poinformowanych zrodel 🖐️ Julek milej pracy i wzrostu sprzedazy, przyloze do tego reke i sama kupie ze dwie:P

Gość Katarzyna25
Uwielbiam czytać twojego Lato.. czytając go przenoszę się w inny świat i cała rzeczywistość która mnie otacza znika.. nie ma mnie wtedy.. zamykam się w pokoju i czytam. Czytając zapominam o swoich zmartwieniach o złych myślach.. nikt nie potrafił napisać o tym tak pięknie, jak Ty. Nikt z taką wrażliwością. I nie myśl nawet o skasowaniu Lato .. Błagam nie kasuj tego! Jestem cała duszą z tobą.

Gość Katarzyna25
jaki hasło?