Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Lato 80

Polecane posty

Hejka ludziska Sory Julek ale ja nie kupuje gumiaków ;) Najlepsze kasztany są na placu Pigal ;)...będę w ciemnych okularach...żeby nikt mnie nie rozpoznał :classic_cool: Jeni...skąd wiesz że nie będzie LATO ????? To już pewna plotka ????

Gość Katarzyna25
Co jest z nim nie tak ? Bo się doczytać nie mogę.. nie wiem jak mam do niego dotrzeć. Czy ktoś zna osobiście Reno? Szukam jakiegoś kontaktu do niego.

Katarzyno probowalam sciagnac go tu z powrotem, ale bezskutecznienie, powiem tylko, ze jedna swoja wiadomoscia o maly wlos...............nie, nie moge tego napisac na forum, caly czas mam nadzieje ze to jednak minie sprobuj, moze Tobie sie uda

Gość kliknij na nick reno
tam sa kontakty

Gość Katarzyna25
Dzięki! Czy On odpowiada na mail'e? Póki co mam zamiar codziennie się z nim kontaktować. zobaczymy jakie będą efekty.

Witam. Katazyna, nie wysilaj sie, odpisuję do osoby który znam. A nie zaliczyłem Cię do nich. Jenifer, Zono, Julek pozdrawiam i uciekam.

dzieki Reno 🌼 zmienilam dzisiaj podejscie do zycia, od teraz bede kobieta-aniolem, moze czasami troszeczke niegrzecznym, ale na pewno wszystko co grzeszne jest mi odtad obce:classic_cool: Julek nic juz u Ciebie nie kupie :(

och, żeby już wiosna była i żeby można było nie marznąć zdjąwszy to i owo w plenerze robiąc z kimś kochanym to i tamto, a szczególnie tamto ;)

Gość Aga027
Fajnie że tak sobie miło gadacie ale jeszcze milej by było jakby tu Reno pisał.Kochani mam prośbe załóżcie sobie własny topik na te pogaduch a ten zostawcie dla autora Lato 80',bo za każdym razem jak sie tu wchodzi z nadzieją że Reno znowu pisze to można tylko od jakiejś 9 str.czytać tylko co wy macie do powiedzenia-sorki ale to zaczyna już być lekko denerwujące. Pozdrawiam i mam nadzieje że nie bedziecie się gniewac na mnie. Lato,lato lato ,lato.........................i jeszcze 100*lato !!!!

Witam, mnie tu nie przeszkadza że sobie piszecie tutaj. I tak.. Lato sięgał apogeum i nie widzę sens jego przedłużać.. Hv a nice day.