Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kundzia bundzia

co myślicie o imieniu NATALIA

Polecane posty

Gość kundzia bundzia

co myślicie o imieniu NATALIA proszę o poważne i szczere odpowiedzi :)

Gość Kasik_K_K
moje ulubione imie ale niestety tak nie mam :P

Nawet ładne,ale po pierwsze ludzie zwykle beznadziejnie zdrabniają (Natka:O) a po drugie źle mi się kojarzy:P

Bardzo ładne, chociaż to zdrobnienie - Natka - kojarzy mi się z pietruszką ...

Gość kundzia bundzia
A CZY NATALIA JEST NADAL MODNUM IMIENIEM PROSZE ODP BO MAM DYLEMAT JAK DAC CÓRCE NA IMIE ;)))))

Mi się bardziej podoba Nadia albo Natasza-niby podobnie,ale jest różnica...Natasza,Nataszka:)

Gość kundzia bundzia
NIE CHODZI MI O TO ZEBY DZIECKO MIALO SUPER MODNE IMIE TYLKO OTO ZEBY ZA BARDZO SIE NIE WYROZNIALO ZLE SIE WYRAZILAM PRZEPRASZAM,NIE AKCEPTUJE PO PROSTU UDZIWNIEN TYPU JESSICA KOWALSKA CHCE ZEBY MOJE DZIECKO MIALO W MIARE NORMALNE TYPOWE IMIE ;)))))

Gość mi sie bardzo
podoba chcialam tak nazwac corcie ale bede miala synka:)

Natalia nie jest chyba zbyt modnym ani popularnym imieniem,ale z dziecka na pewno się śmiac nie będą. Bardziej popularna jest Nadia. A może wybierz Nataszę? Śliczne imię i rzadkie i nie ma wielu zdrobnień (to plus,bo zdrobnienia zazwyczaj sa brzydkie). Zaloże się,że do Natalii będą mówic Natka.

Gość kundzia bundzia
dziękuję jesteście bardzo pomocne!!!! ;))) ;)))) ;))) ;)))) ;))) ;))) ;))) ;))) ;)) ;))) ;))) ;))) ;)))

Gość kundzia bundzia
faktycznie te zdrobnienia są idiotyczne ale nadia całkiem całkiem napewno przedyskutuję to z mężem ,niestety Natasza mi się dziwnie kojarzy takie trochę ruskie ale to oczywiście moje zdanie nie obrażając tu nikogo ;))

Gość dorcia.
każda Natalia jaką znam jest albo leniwa, albo chamska

ja mam na imię Natalia i nikt nie mówi do mnie Natka bardzo lubie swoje imię... Zawsze byłam jedyną Natalią w klasie i bardzo z tego sie cieszyłam:) Uwazam te imię za fajne bo do malutkiego dziecka mozna mówić tak słodko Natusiu, Natuśka:) jest tylko jedno zdrobnienei tego imienia którego nei znosze Nacia :O - ale tak nazywa mnie tylko moja ciocia ( i tylko ona moze to robic bo wtedy mi to nei przeszkadza) jak bym usłyszała od kogpos innego to bym sie wkurzyła :P

Do mnie mowia Natka, jakos mi to nie przeszkadza, a Nacia nazywa mnie tylko jedna osoba ;) ;) ogolnie ludzie rzadko zdrabniaja moje imie.

Co wy chcecie od rosyjskich imion...Rozumiem ze moga sie komus nie podobac,ale takie obrazanie osob,ktore ja nosza je conajmniej chamskie:O

Gość kundzia bundzia
wiem ze nie mozna wrzucać wszystkich do jednego worka ale jestem ciekawa jakie wywarły na was wrażenie spotkane przez was w zyciu Natalie w sumie to chyba istnieje cos takiego jak cechy przypisywane danemu imieniu ,jak mozecie to proszę o podzielenie się ze mną waszymi spostrzezeniami dzieks ;)

Natalia jaka znam-kujonka,strasznie dziecinna,zawsze musi byc najlepsza we wszystkim,uwaza,ze jest najwazniejsza:O

Gość kundzia bundzia
no w sumie jezeli dziecko się dobrze uczy to dobrze ale jezeli jest infantylne przez całe życie to juz mniej :o a coś miłego na temat Natalek słyszałyście dziewczynki?

Jak Ty to jedna z Natalii topikowych zrobilas ze bylas jedyna w klasie? ja pierw mialam 3 w klasie, a potem w liceum 4. :D mysle ze jest to imie takie posrodku ani popularne ani niespotykane.Ale jak teraz dajesz imie to tych Julek i Nadii ktorych jest multum nieprzebijesz:)

Gość natka szczerbatka
Jest w naszym domu schodowa klatka, A na tej klatce - lokali pięć. W jednym z nich mieszka Natka-szczerbatka. O niej napisać mam dzisiaj chęć. Mam chęć napisać, bo to jest gratka, Bo to okazja ogromnie rzadka. Była więc sobie Natka-szczerbatka... Czemu szczerbatka? Zaraz wyjaśnię. Wiadomo: każdy człowiek, nim zaśnie, Zęby szoruje, by zdrowym być, Szczotką i pastą szoruje właśnie. A Natka zębów nie chciała myć. a imie takie sobie :) 🖐️

Gość kundzia bundzia
fajny wierszyk :)

Gość kundzia bundzia
wiec które imie jest teraz takie fajne wg was czyli ani oklepane ani takie pańciowate

Mi się strasznie podoba Wiktoria (bardzo popularna,ale śliczne imię), Nina (rzadkie,pasuje zarowno do dziecka jak i dorosłego), Łucja, Martyna,Matylda i Maja:) No i jeszcze Weronika:D