Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje niebo

dziwne

Polecane posty

Gość moje niebo

Niedługo za tydzien powinnam dostac okres. Ogromnie go wyczekuje, ponieważ z moimi piersiami dzieje się coś dziwnego. Od końca poprzedniej miesiączki mam jakieś obolałe piersi i jakby bardziej czuc gruczoły. Trudo mi powiedziec czy się powiększyły czy nie, gdyż może zdarzyc się tak ze moja ocena nie bedzie obiektywna-moge bowiem przesadzac i myslec zed są wieksza nawet jesli nie są... Cjodzi o to ze nie uprawiałam z chłopakiem sexu bez zabezpieczenia. A te bolace piersi nie wiem skąd... pierwszy raz tak mam. Moze rzeczywiście są minimalnie powiekszone-nie wiem, jedno jest pewne-bolą mnie jak je delikatnie ścisne. Jestem przerażona maxymalnie i sie strasznie strsuje tymi bolącymi piersiami:(

Każdy cykl jest inny w związku z czym w każdym cyklu może wystąpić objaw, który do tej pory nie występował. Jedne są mniej - inne bardziej zauważalne. Do tych bardziej zauważalnych zalicza się głównie te, które nam przeszkadzają, jak: bolesność piersi, duża ilość wydzieliny z pochwy.Żaden z tych objawów nie wskazuje ani bezpośrednio ani nawet pośrednio - na ciążę. Ot - hormony w każdym cyklu mają inne stężenie. Nie masz się czym martwić na zapas.