Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomiczka małego

jutro kupuję chomika, o czym pamiętać?

Polecane posty

zawsze mnie wkurzalo ze te male gryzone poza klatka sraja gdzie popadnie :D

Uwazaj zeby nie przegryzl pudeleczka jak bedziesz go transportowac, moj uciekl w samochodzie, i bardzo balam sie ze cos mu sie stanie... ale na szczescie sie znalazl. Poza tym wybieraj najbardziej zywotne zwierzatka, ja raz wzielam takiego samotnika, bo mi bylo go zal i zdechl po tygodniu...

Gość acacciaa
chomika nie da sie zabradzo oswoic. Poza tym jak dla mnie za krotko zyja. Przezywac smierc zwierzaka co 2 lata - jak dla mnie to za duzo. Przy kroliku tyle jest roboty co przy chomiku. a zalety: moj krolik byl starsznie przyjacielski i osowjony .Czasem nie moglam sie go "pozbyc" z pokoju tak uwielbial towarzystwo czlowieka, zyja dlugo: na pewno dluzej niz szczury, chomiki, myszy czy koszatniczki. Zwierze jest takich gabarytow ze nie boisz sie ze bedziesz musiala przesuwac regaly w razie potrzeby jego poszukania.

Gość dążę do perfekcji
hellishbloodystorm ja mam dwa, więc wtulają się w siebie i śpią. Czasem tylko rano słyszę chrupanie śniadania ;) Najwięcej hałasują wieczorem przed snem.

autorko, a moze kota? :D:D:D super zwierze, wychodzic z nim nie trzeba tylko koszty utrzymania troche wieksze a najlepiej to po jednej sztuce kazdego :P

Gość fretki ...
fretki śmierdzą ,wiem bo miałam okazje mieszkać 2 lata w mieszkaniu gdzie była fretka

przede wszystkim dobra klatke z zabawkami, czyli jakas karuzela takie rzeczy no i jedzenie odpowiednie dla chomika, ziarenka, napewno poidełko, choc nie jestem pewna czy chomiki musza dostawac czysta wode...hmm troiny i sianko no i domek jakis bo lubia sie schowac i wtulic.

Gość żeby zapłacić
bo inaczej posądzą cię o kradzież :-)

Gość dążę do perfekcji
no i jakie zwierzątko zagościło w twoim domu? ;)