Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszek

Mam ochotę na romas z starszą Panią

Polecane posty

wiadomo ze są wyjątki...mnie się nie podobają panie po 50-dziesiątce w krótkich kieckach...rzadko się widzi ...ale są takie..

Gość szyszek
Pani RB rządzi, ale ja wolę laskę premiera z podróbą channel

Gość szyszek
no ale my tu nie o tym. ja jakiejś kontaktowej kobiety poszukuje;)

Gość kroko
Romansy są barodz piękne i to zalezy tylko co dwoje ludzi akcentuje piękno zawsze jest pięknem niezależnie od wieku

Ślinię się na widok świeżutkiej szarlotki z bitą śmietaną i jestem przekonany, że to nie ślina będzie się toczyć z moich ust wtedy, kiedy na nią spojrzę po kilkunastu dniach (zakładam, że nie jest zamrożona).

Gość szyszek
kogo w scenerii pościelowej??

Gość szyszek
mam nadzieje że nie premiera z channel;0

Gość szyszek
tego sobie nie chce wyobrazac nawet w najgorszych snach. to bylby lepszy horror niż obcy ósmy pasażer PIS;)

Gość szyszek
natomiast podbiję w kwestii kontaktu z sensownymi kobietami:)

Gość szyszek
Albo jurnymi panami, którzy będą potrafili pokazać mi głębokie wtajemniczenie w rozkosze analne\:)

nie ma to jak ktoś ci się na nicka wpierdoli. zdaje się że gdzieś widziałem taki temat dnia:(

Gość kroko
Ale zrozymcie kazdy lubi cos innego i to jest piekne, ja uwielbioam dorzałe kobietki nie tylko do seku ale do rozmwt

Gość zabezpiecz sobie też
dupsko. Bo chętni już się złażą:P

Beavis dokładnie;) ale nie kumam takich ludzi co się z innych podszywają. a co do kobiet starszych to zgoda:)

Nie masz gdzie wsadzić i frustracja cię roznosi. Wyluzuj koleś. Zrób jak zawsze i będzie dobrze. Tu jest pełno takich jak ty nieudaczników, którzy kobiety szukają w necie i kończą z jpgami:P

Co do nieudaczników \"stary\" to ja raczej się z mojego punktu widzenia nie zaliczam. tylko jinx polega na tym że noramlnie jak się obracasz w środowisku 20paro latków to trudno jest poznać kobiety o 10 lat starsze, a mam podstawową zasadę, której wiele osób nie przestrzega i żle konczy, a mianowicie nigdy nie ruchaj nikogo z pracy a tym bardziej szefowej. a wrzucanie na innych jest typowym objawem frustracji - polecam książeczki do psychologi;)

Obawiam się, że tu tkwi twój problem. Za dużo czytasz, za mało ruchasz. Stąd frustracja, ciężkie jajca i agresja:P

no widzisz, a Ty za mało czytasz a za dużo ruchasz, żeby Ci tylko żylka nie pękła;) hahah

Ja potrafię zorganizować sobie czas w ten sposób, że i na jedno i na drugie czasu mi wystarcza. Nie muszę żebrać w necie. A szefowa nie jest jedyną kobietą jaką znam:P

ja nie żebram,żebrać - «prosić o jałmużnę; też: utrzymywać się z jałmużny» 2. «usilnie prosić o coś\'. Za słownikiem PWN. ja tylko podrzuciłem temet a nie proszę się a aktualnie dyskutuje z Tobą.