wiolka441 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Witam,staramy się o dzidziusia.Bardzo chciałabym być w ciąży,duzo czytalam o tym.Mam bardzo nieregularne okresy,ostatni mialam 15 września,wczesniejszy okolo 10-11 sierpnia.dlatego nie potrafie wyliczyc sobie dni plodnych i nieplodnych bo nawet nie potrafie powiedziec ile trwa moj cykl.ostatnio kochalismy sie 24-26 bez zadnego zabezpieczenia.Jakie jest prawdopodobienstwo ze zajde w ciaze i kiedy moge zrobic sobie test zeby byl w miarre wiarygodny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Radzę przejść się do lekarza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolka441 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 ale nie mam zadnych objawow,nawet nie wierze w to,ze moglabym miec dzidziusia.juz nawet przed okresem,przed 15 kochalismy sie bez zabezpieczenia,teraz po okresie tez miedzy 24-26wrzesnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 chodzi mi o to żebyś sie skonsultowała z lekarzem i powiedziała o swoich cyklach i o tym że staracie się o dziecko :) on bedzie najlepiej wiedział co Ci poradzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolka441 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 a jakie mam szanse?:(tak bardzo bym chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 30, 2007 max 40% w 1 cyklu przy założeniu, że plemniki były zdrowe i trafiliście w dni płodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolka441 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 :(((a juz mialam nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady F 0 Napisano Wrzesień 30, 2007 Kochaj się codziennie i po sprawie xD wkońcu trafisz nie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach