Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santarossa

******NA CO ZWRACAC UWAGE W CIAZY?????????

Polecane posty

Gość santarossa

to pytanie do wszystkich mam ktore byly lub sa w ciazy chodzi mi tu o jakies niepokojace objawy na ktore trzeba zwrocic uwage a nowiutkie mamy moga o tych rzeczach nie wiedziec buziaczki🌼❤️🌼

Gość santarossa
bo mi wystaje noga z pępka i nie wiem o co chodzi buziaczki

Gość Alinka malinka .........
Powiem tak : moja druga ciąża , a było to rok temu niestety zakończyła się w 11 tygodniu bo wtedy dowiedziałam się ,że mojemu Aniołkowi nie bije serduszko i właściwie nie towarzyszyły temu żadne objawy typu bóle czy plamienia , krwawienia itp. jedyne co mogło mnie wtedy zaniepokoić to fakt że tak nagle z dnia na dzień przestałam odczuwać mdłości , później już po zabiegu rozmawiałam o tym z lekarzem i powiedział mi ,że jest to jakiś jeżeli tak się dzieje w pierwszych trzech miesiącach ciąży! Więc kiedy zaszłam w trzecią ciążę to bardzo zwracałam na to uwagę i kiedy rano budziłam się z koszmarnymi mdłościami to odrazu psychicznie czułam sie lepiej :)

ze jest to jakiś sygnał ... miało być

do - Alinka malinka ......... W którym jesteś miesiącu i ile lat ma Twoja pierwsza dzidzia?

przecież napisałam Ci, że moja pierwsza dzidzia zakończyła życie w 11stym tygodniu. Ja chcę ci pomóc a ty jesteś niemiła i robisz mi przykrość :(

Siedzi tu jakiś podszywacz to nade mną to nie ja pisałam!!!!!!

Bardzo Cię Alinka przepraszam. Żle zrozumiałam Twoje słowa cytuję \"Powiem tak : moja druga ciąża , a było to rok temu niestety zakończyła się w 11 tygodniu ...\" Myślałam, że pierwsza ciąża była donoszona. Jeszcze raz przepraszam, nie chciałam Cię urazić. 🌼 na przeprosinki.

Moja pierwsza córcia ma 10 lat a w miesiącu żadnym nie jestem bo moja druga córcia juz sie urodziła :) zdrowa i sliczna

jak można się tak bezczelnie podszyć, spadaj podszywaczu i ciesz się, że Ciebie nic takiego nie spotkało. Bo jakby spotkało to byś się tak beznadziejnie nie podszywał.

Amado dobrze mnie zrozumiałaś i niczym nie uraziłaś tylko ktos złośliwy tu siedzi i jaja sobie robi

a ile ma druga córcia? Pytam, bo mam synka 11 letniego i 14 miesięczną córcię.

ma cztery miesiące :)

To taka sama różnica wieku jak u moich dzieci. Powiem Ci, że mam bardzo wielką pociechę z syna. Fajnie się bawią razem. Syn zostaje z nią codziennie wieczorem na godzinkę jak ja z mężem idziemy na spacer.

To akurat prawda , jest pociecha i pomoc ! duży plus takiej wiekszej różnicy wieku miedzy rodzeństwem choć ja narazie nie zostawiam małej pod opieką wiekszej (chyba że tylko na momencik) bo uwazam że to jeszcze trochę za wcześnie

Tak - stanowczo za wcześnie. Idę spać. pozdrawiam i życzę aby obie Twoje córeczki były grzeczniutkie. Pa pa