Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska - kumpel

ile jeszcze mogę być KUMPLEM?

Polecane posty

Gość laska - kumpel

Już mam dość. Większość facetów z którymi jakoś tam spędzam czas, uważają mnie za "najlepszego ze swoich kumpli". Już próbuję być kobieca, ale co mam zrobić, że jak trza się napić, to piję, i jak mogę, to nie przelewam piwa do kufli, jak się wścieknę, to zaklnę, jak trzeba wnieść kafle do męskiego domu, to pomagam i wnoszę tak samo jak on, jak zmoknę, to mam w nosie, że mi tusz cieknie, a jak idę z facetem do knajpy, to nie przeszkadza mi nic stawiać "kolejek", a jak idziemy na ognisko, to inne panny siedzą na tyłkach, a ja pierwsza z chłopakami do lasu po drewno....I dobrze mi z tym, ale się tak zastanawiam, że za stara chyba jestem na to, by być "kumplem"...że powinni we mnie widzieć babkę...Jak się "ukobiecić"??

Gość Justyneczka justa
heh, nadziałoby się na dyszla, co?

Gość dellllk
wiesz co nie wiem... ja zachowuje sie w takich sytuacjach zupelnie tak samo ale duzo facetow chcialby ze mna cos wiecej. i wtedy jest glupia sytuacja:/

Gość laska - kumpel
justyneczka -- ;) tak od razu z grubej rury walisz, a ja tu wypociłam taką otoczkę, żeby nie mówić tak wprost :)

Gość laska - kumpel
jakoś ci, których bym ewentualnie "mogła chcieć", to uwazają mnie za kumpla, a reszta mnie nie pasuje jakoś...

Gość laska - kumpel
Ktoś się podszył,ale z oszołomami nie chce mi się "rozmawiać"

Gość laska - kumpel
za to chętnie napiłabym się ich cudnego oszołomskiego nektaru :)

Gość house rules
spokojnie, na pewno sie znajdzie taki ktory sie Toba zachwyci... i na pewno nie bedzie mu sie z Toba nudzilo:)

Gość szubrawcowi chodziło o laskę
która jest "równa" w znaczeniu charakteru a nie wyglądu blondyneczko. No tits, no ass, no men :(

Gość laska - kumpel
No porozmawiałabym z Wami, ale ktoś się namiętnie podszywa, i sprawia mu to jakąś frajdę chyba....ludzie są dziwni.

Gość laska - kumpel
SZUbrawcu, jakbys taką spotkał, to byś pewnie jej nie chciał - bo za mało w kieckach chodzi, bo sama sobie wbije gwóźdź, bo "taka wulgarna" gdy zaklnie kiedy trzeba...

Gość ja tam lubię wulgarne i ostre
suki. Byleby tylko dobrze ciągnęła i mogę się z nią żenić choćby dziś

Gość alufelga
im bardziej robisz sie starsza, tym wiekszym stajesz sie dla nich kumplem. moze musisz zmienic srodowisko otaczajacych cie znajomych, bo prawdopodobnie na wieki pozostaniesz dla nich taka. sprobuj poznac kogos zupelnie nowego, z po za twojej paczki znajomych, np kogos nowego, kto ci wpadnie w oko, poflirtowac z nim, pobawic sie, potanczyc, pogadac, umowic do kina, i takie tam (na pewno nie przy noszeniu mebli, lub skrzynek z piwem). sprobuj nowej znajomosci.

Gość tronk
ej no nie rubcie sobie jaj ruwno uprawnienie ok ale bez jaj jak panna robi sie na babochlopa to czego oczekuje?

Gość laska - kumpel
ale mnie alufelga rozbawiłaś:-);-). Wiesz? Jakoś obserwuję, że chłopaczory nie potrafia flirtować z humorem, z dowcipem, z pieprzem....To z kim mam to robić? :-)

Gość laska - kumpel
tronk, to powiedz mi proszę, jaka powinna być panna, by nie być babochłopem?? Kurcze....nie mam wąsów...I mam talię...Hm...Ale może faktycznie jestem...?

Gość tronk
zamiast noszenia drewna, powinna wykazywać inne zainteresowania. Zostawmy facetom co "facetowe". Może to? http://www.redtube.com/2411 każdy twój :)

Gość tronk
kurcze robisz co chcesz piszesz ze taka jestes ale nie zawsze sie tak da laski siedza na tylkach jak faceci ida po drewno na ognisko to ty tez usadz

Gość laska - kumpel
mówisz, że tatuaż tak działa??:-)