Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska - kumpel

ile jeszcze mogę być KUMPLEM?

Polecane posty

Gość tronk
jakis palant sie podszyl

Autorka daj zdjecie ... zetnij sobie glowe ;) To Ci powiemy ... tylko takie standard a nie w sukni balowej.

Gość laska - kumpel
dlaczego mam siedzieć, skoro przeciez też będe siedziała przy tym ognisku?? Nie mogę dołozyć drewna??Co w tym złego?

Gość Justyneczka justa
to w tym złego, że w czasie kiedy ty biegasz za drewnem normalne dziewczyny robią laski swoim facetom. Jak myślisz, kogo będą wybierać? Drewno sami sobie mogą nazbierać :o

Gość alufelga
babochlopki nie potrafia zagrac, ze moze cos je zgorszyc, nie potrafia obrazic sie za nietakt faceta, zamiast pociagnac dwuznaczny dialog dalej, to wylapuja o co chodzi w mig i lapia faceta za jaja, faceci ktorzy cie znaja, boja sie, ze w lozku okaza sie prawdziwe i moze wieksze

pewnie jestes gruba i masz nadwage wtedy sie nie dziw ze zaden cie nie chce chamstwem nie zaimponujeszz

Gość alufelga
faceci wola laski co obciagaja, a nie takie co biegaja z drewnem. co im po takim drewnie w lozku?

Glupie gadanie... ja bym taka chcial taka co ja mozna zabrac do lasu i przejsc parenascie km nie sluchajac pierdolenia ze komar ugryzl albo zimno ;(

Gość laska - kumpel
alufelga...faktycznie nie obrażam się za brak taktu....tzn. powiem co myślę, ale to koniec...I z tym zgorszeniem....Tez rację masz. Ale kurcze nie, bo jak przegną, to też wyrzygam im, że przeginają...grrrr

Gość tronk
alufelga ma troce racji ale laska ma zachowywac sie jak laska a ty chciala bys faceta ktory nie idzie po trewno tylko "plotkuje" z kobietami? pomyslala bys ze z nim cos nie tak z nim

;) takiej glupoty to dawno nie slyszalem... ja bym chcial taka laske co pojdzie ze mna po drewno w krzaki ... hrhrh :P

Gość laska - kumpel
A Ty Jacku 1982 z pewnością jesteś wysportowany, masz boskie ciało, a do tego jesteś męski, i posiadzasz kulturę osobistą. I z pewnością wszystkie laski sikają na Twój widok. Zazdroszczę!

Gość tronk
taka co pujdzie wkrzaki i drewno edzie zbierac??? zamist sie pochylic...

Gość alufelga
twoja granica przegiecia paly przez kolegow jest przesunieta za daleko i koledzy swietnie to wykorzystuja, ku ogolnej uciesze.

tronk wysil sie troche ;/ ty kurna jestes chyba jakims nowym pomaranczowym bo teksty masz do bani jak zoltodziob jakis.

Gość tronk
co znaczy nowym pomaranczowym? i co z moim tekstem jest nie tak?

Gość laska - kumpel
Blondynka nie idiotka - jak Jacek mówi, że wolą wysportowane, to widać tak jest i nie ma co polemizować. Trzeba to przyjąć za FAKT. jakie mixy?? Ma być wysportowana, co Ty byś jeszcze chciała?:-)

Gość tronk
kumpela wez przyklad ze mnie ja wysylalem dziewczyne Zbyszka po drewno a sam robilem mu laske :)

Gość tronk
co za debil bez jaj zie podszywa !!! trzeba byc niezlym palantem