Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinaaaaaaaaaaa

Wyjaśnijcie mi to bo nie kumam...

Polecane posty

Gość balbinaaaaaaaaaaa

Kochałam sie z moim chłopakiem na dwa dni przed planowanym wystapieniem miesiaczki bez zabezpieczenia. Z tego co wiem i czego mnie uczyli to jest to okres bezpłodny. Wiec jak to możliwe ze jestem w ciąży????? macie jakies logiczne wyjasnienie tej całej sytuacji??

Gość jesteś w ciąży

Gość to jest nie mozliwe
czasami bywa tak ze miesiaczka nastepuje a pozniej i tak okazuje sie ze doszło do zapłodnienia mam na mysli to ze gdzy juz doszło do zapłodnienia moze czasami dojsc do krwawienia(miesiaczki)

Gość nieładnieojojoj
pierwsze słysze o czyms takiem, cos wydaje mi sie, że ściemniasz i to ostro!!!! ściama i tyle.

Gość do góry do górki
to nie ściema, każdy lekarz ci to powie; mogła nastąpić wcześniejsza owulacja zaraz po miesiączce a plemniki mogły do niej "doczekać" jeśli okres był krótki- albo też owulka była zaraz przed miesiączką. U mnie tak było.

Gość amnie
mnie siew ydaje to niemożliwe, jak można przed okresem zajsc w ciąże? Znacie takie soby które tak miały? Bo ja nie znam.

Gość do góry do górki
oczywiście że tak, na wielu forach ciążowych dziewczyny opisują takie przypadki

Gość kiciakicia
natura i tak zawsze znajdzie sposób, hehehe, może miałaś dwie owulacje, nie wiem, raczej nie powinno tak być, ale tak jak mówię, zawsze są jakieś wyjątki, odstępstwa od normy:)

Gość znam tak co zaszla w ciaze
z trakcie miesiaczki ;)

no właśnie to było przed planowanym dniem miesiączki, nie masz żadnej pewności że w tym cyklu miesiączka się nie miała przesunąć, że owulacja wystąpiła tak jak zawsze. przecież nasz organizm to nie jest maszyna, zawsze może się coś przesunąć, zmienić. tego kiedy kobieta ma okres niepłodny nie można jej nauczyć. kobieta musi sama siebie obserwować i dopiero na podstawie kilkucyklowych obserwacji powiedzieć cokolwiek na temat swego organizmu. tego się nie da wyliczyć! gratuluję dzidziusia!

Gość sasaaaaaaa
ja tez znam laske, która twierdzi,z e zaszła w ciazew trakcie miesiaczki, ale patrze sie na to z przymrózeniem oka

Moja koleżanka zaszła w ciąże 3 dni przed spodziewaną miesiączką. Więc to jest możliwe. Wszystko jest możliwe.

a ja juz wszystko kumam :) zwolnili mnie dyscyplinarnie z pracy :) no tego jeszcze nie było :)

Gość hgjghjghjghj
mysle ze to jest całkeim realne i mzoliwe:)