Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyneczka justa

Jestem naprawdę piękna i mam gdzieś zazdrośnice

Polecane posty

Nie za bardzo w temacie, ale: \"piękność\" to fizycznie zwykła przeciętność. Taki brak odchyleń w którąś ze stron ... Potwierdzone naukowymi (!) badaniami wybierania miss z \"uśrednionych\" fotografii wg ilości 2,4,8, 16, 32... Wygrała uśredniona fotka z 1024 zdjęć (to był max w testach). Ciągle więc nieprzeciętność jest spychana na margines przez średniawki ;)

HEHE wy wszyscy jesteście tacy zazdrośni... na dosatek mam kochanego, przystonjego chlopaka www.koki666.fotka.pl wklejam, żebyście zobaczyli jak wygladaja idealne pary!

Gość idjo.ko
ja cie naprawdę podziwiam... a wygląda na to ze cię mama upuściła

Gość oajlkasjioe
BOZE DZIEWCZYNO Z KSIEZYCA SIE URWALAS? :|

Gość idjo.ko
no a gdzie to jest ta para? masz na myśli tych 2 chłopaków? czy razem a jednak osobno?

Gość idjo.ko
oj, poprawiłaś mi humor serio zastanawiam sie skąd ty sie urwałaś, bo mysle ze nawet nie z choinki

Gość za chwile
jak ci sie pozwala rozwijac to pewnie masz juz 5 dzieci:/hahha

Gość idjo.ko
oo, a ty myslisz?

Gość za chwile
oj jednak nie ma waszego zdjecia...woli chlopcow hahaha

Gość idjo.ko
współczuje ci, powaznie. Sa ludzie, parapety ale bywają tez klamki!

Hehe faktycznie Ci zazdroszczą kotku:* sprawdziłem, jak chciałaś. wracaj do pokoju :*

Gość Niezakompleksiona
Widzę ze autorka próbuje wyleczyć sie z jakiś kompleksów;/ ze zdjęcia widzę ze buzie ma miłą i jest ładna ale NAPEWNO nie piękna(chłopakowi do statusu"przystojny" tez brakuje-moim zdaniem), bo osoba która jest naprawdę piękna nie mówi o tym,a już napewno nie ujawnia się publicznie-to sie chyba narcyzm nazywa-bardzo niezdrowy objaw. poza tym ten wylewający sie brzuszek z pod przykrótkiej bluzki też nie jest apetyczny:/ Dziewczyno trochę samokrytycyzmu- nie za dużo ale Tobie i ta odrobina pomoże. Bez dalszego komentarza...

Gość koki666..
współczuje inteligencji twojej dziewczyny

ty chbyba jesteś zakomleksiona. ona jest cudowna i piękna pod każdym względem. ja może faktycznie nie jestem przystojny ale moja dziewczyna to chodzący ideał.

Gość tikutiku
tych cyckow nie moglas bardziej zgnieść? żedna :o

Gość idjo.ka
no tak, kazda potwora znajdzie swego amatora.. poprawiłas mi humora ale z drugiej strony to jest załosne..

Gość Niezakompleksiona
Ależ ja nie oceniłam jej zalet czy wad tylko to jak wygląda i jak o sobie mysli.Ja osobiście uważam ze są piękniejsze od niej. A ja kompleksów nie mam-nie uważam żebym była piękna ale ładna jestem-dbam o siebie i swoje ciało:D ale nie mówie nikomu: " oh jaka ja piękna jestem-podziwiajcie mnie".tak zachowuje sie 16-nastka pragnąca zwrócić uwagę na siebie a nie dziewczyna co ma poukładane w głowce.

Gość a ile masz lat
?? dałabym Ci 15

Gość a ile masz lat
dziewczyna na zdjęciu nie jest brzydka, ale to co pisze i jej sposób myślenia po prostu przeraża :O podejrzewam,że zdjęcie należy do innej osoby i ktoś tu robi sobie jaja. mam jeszcze nadzieję,że nie ma tak głupich nastolatek...

Gość Niezakompleksiona
Rozumiem to za trudne dla Ciebie. Ta konstruktywna krytyka. Sądzę że jesteś na etapie szkoły średniej wiec nie masz wiele wiecej ponad 16.Zreszta masz racje to Twoja sprawa, ale kiedyś ktoś tego nie przetrzyma i powie Ci coś o Tobie w najmniej odpowiednim momencie-znam mnóstwo ludzi których takie zachowanie poprostu drażni. Ale Ciebie to nie obchodzi,Ty wiesz swoje-ale wejdziesz w dorosłe samodzielne życie gdzie nikt nie bedzie mówił Ci "jesteś wspaniała i piękna"