Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyneczka justa

Jestem naprawdę piękna i mam gdzieś zazdrośnice

Polecane posty

Gość a ile masz lat
to w jakim celu pokazałaś tu tę fotkę? po co Ci to?

Gość a ile masz lat
nadal mi to pachnie prowokacją i nawet mam podejrzenia kto się dobrze bawi.

Gość a ile masz lat
myślisz, że jeśli ktoś Cię skrytykuje, to wynika to wyłącznie z zazdrości?

Gość a ile masz lat
biorę pod uwagę dwie osoby :)

Gość Niezakompleksiona
Wiesz ja już od dawna żyje na własny rachunek-wierz mi że to co Cie teraz otacza i ludzie wokół Ciebie zmienią się.Ale masz czas żeby sie o tym przekonac-jakieś 7 lat-bo taka jest rożnica miedzy nami. Nic nie bedzię już tak słodkie i kolorowe-chociaż nabierze nowych smaków i kolorów.Miejmy nadzieje że z czasem poprostu dorośniesz i zrozumiesz co teraz piszą Ci ludzie(w tych "normalnych" komentarzach-bez bezpośredniego wymyslania Ci) Ja poprostu chce Ci pare rzeczy uświadomić, ale zdaje sie że na to za wcześnie

dziewczyno ty sie zastanow co mowisz!!! po pierwsze uwazasz sie za jakis cud pikenosci chociaz wcale nim nie jestes!!! jestes normalna dziewczyna i kazdy lekarz powie ci ze masz nadwage wiec te kosciotrupy sa chyba lepsze od ciebie!!!

Gość Niezakompleksiona
I jakbyś nie zauwazyła ludzie oceniają Cię po zdjęciu i tylko po zdjęciu wiec nie oczekuj zachwytów i oklasków. Piszą tylko o tym co widzą-widocznie sie im nie podobasz i nie jest to forma zazdrości.Bo niby o co?

Wydaje mi się że jesteś normalną dziewczyną. ja poprostu nie lubie jak mi ktos wmawia: jestes gruba, brzydka, bo to oczywisty fałsz. Ale nie jestem zapatrzona w siebie i zadufana w sobie.

Gość a ile masz lat
hahahahaha, to według Ciebie jest "szczera krytyka"? :D proszę się teraz ujawnic :D

Gość mój mąż powiedział
że wyglądasz jak tłusty gnom i to nie chodzi o zazdrość a o współczucie, popatrz na ulice ile ładnych dziewczyn chodzi i się tak nie chwali powiem jedno jestes pusta!!!

Gość Ze tak zapytam
o faktycznie mi kopara opadła:D Ale nie powiem czemu:P

dziwi mnie jedynie: wszyscy zawsze mi prawią komplementy, a na kafeterii sama krytyka. Świadczy to jedynie o zakompleksionym społeczeństwie.

Gość
ten pies na zdjeciu wygląda jak by miał latary w oczach:P

Gość
a tak pozatym ta dziewczyna ma dziewczęca buzie, ale jak na swój wiek to jest cholernie zapuszczona :O

Gość za chwile
jakbyc dbala to bys nie wygladala jak swinia...owszem chude baby sa brzydkie al ty jestes zapuszczina i zwyczajnie gruba jak prosie

Gość
no jakoś nie wierze:o twoje włosy, tusza i stan skóry tego nie potwierdzają:o

Gość na tym zdjęciu
klękasz..hmmm prosisz o rozum?

Gość a ile masz lat
wszyscy? pewnie Twoi znajomi. Spytałaś w tym momencie ludzi obiektywnych, często ładniejszych od Ciebie, więc czego Ci zazdroszczą?

Gość Niezakompleksiona
Nie wiem czy przeczytałaś co napisałam w 1 poście. wiec sie powtórze-"ma miła buzię i jest ładna". No a to Twoje podkreślanie jestem przepiękna i nie ma ode mnie ładniejszych jest rzeczywiście drażniące i też nie wynika z zakompleksienia społeczeństwa. Ja zawsze wychodzę z założenia że zachowuj sie i mów o sobie tak by ludzie cię szanowali-nie obniżać swej samooceny ale też nie zawyżać-tak jest najbezpieczniej;)

Gość
pozatym jak sie jest grubym to nie wciska sie w tak obcisłe spodnie żeby było widac twój celulitis i niechodzi sie w bluzkach, które cie pogrubiają i wypychają twój biust we wszystkie strony:o jak byś ubrała coś twojego rozmiaru (czyli XXL) a nie rozmiar S czy l wyglądałabyś o niebo lepiej;)

Gość rehab
dziewczyno zdrowo cie pojebalo!!!!!!

Gość na fotce
dają takie komentarze po to byś im oddała wysoką note czyli 10!beznadziejna jestes na dodatek tępa i tyle

Gość za chwile
no wiesz na tej glupiej stronie wszyscy dostaja mile komentarze nawet najgorsze paszczury bo sie ludzie po prostu nasmiewaja...

Gość hahahahhaha
hahah poczytajcie jej dalsze komentarze, chyba jej nie lubie w szkole